הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חשק מיני ברצפה

• פותח/ת השרשור AlonT
  • פורסם בתאריך

AlonT

משתמש קבוע
1,990
71
נק' מוניטין:
1,964
1,990
71
אני נוטל רואקוטאן כבר חמישה חודשים ושמתי לב שלאורך כל התקופה הזאת החשק מיני שלי ברצפה .אתמול זה הגיע למצב שנכבה לי המנוע בזמן אקט עם החברה שלי. האם באמת יש קשר בין התרופה לחשק מיני? אם לא מה לעשות ולמי לפנות?

אני נוטל רואקוטאן כבר חמישה חודשים ושמתי לב שלאורך כל התקופה הזאת החשק מיני שלי ברצפה .אתמול זה הגיע למצב שנכבה לי המנוע בזמן אקט עם החברה שלי. האם באמת יש קשר בין התרופה לחשק מיני? אם לא מה לעשות ולמי לפנות?

תפנה לרופא המשפחה שלך, הוא כבר ישלח אותך לבדיקת דם פרטנית והמשך טיפול.

בהצלחה.

למעשה ישנם דיווחים על ירידה בחשק המיני במהלך שימוש ברואקוטן (Isotretinoin). סביר שהקשר הוא בעיקר פסיכולוגי, תוצאה סימפטומטית של דיכאון קל.
ישנם גם דיווחים על נזק קבוע אך הם רובם ככולם אנקדוטליים בלבד.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3276716/

• פותח/ת השרשור
למעשה ישנם דיווחים על ירידה בחשק המיני במהלך שימוש ברואקוטן (Isotretinoin). סביר שהקשר הוא בעיקר פסיכולוגי, תוצאה סימפטומטית של דיכאון קל.
ישנם גם דיווחים על נזק קבוע אך הם רובם ככולם אנקדוטליים בלבד.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3276716/
אוקיי הורדת לי אבן מהלב, כבר נכנסתי לפאניקה שזה לא יחלוף ואני חייב לציין שהתרופה גורמת לי למצבי רוח נוראיים לא ממליץ לאף אחד לקחת אם הוא לא סובל מאקנה קשה

• פותח/ת השרשור
אם אתה מרגיש כל כך נורא תוריד מינון
אני מעדיף לסבול ככה עוד חודש ולא למשוך עוד את משך הטיפול, אני כבר כמה חודשים לא מתאמן ועכשיו מגיע הקיץ וארצה להיחשף לשמש ולא מרגיש טעם למשוך את הטיפול עוד חודשיים שלושה במקום חודש

אני מעדיף לסבול ככה עוד חודש ולא למשוך עוד את משך הטיפול, אני כבר כמה חודשים לא מתאמן ועכשיו מגיע הקיץ וארצה להיחשף לשמש ולא מרגיש טעם למשוך את הטיפול עוד חודשיים שלושה במקום חודש
על כמה מ"ג אתה כרגע?

זה תרופה נוראית, אני מכיר מישהי שלקחה את זה והמערכת החיסונית שלה פשוט נפלה, היא הייתה כמה זמן ממש במצב של כאילו היא קיבלה איידס.

אני לוקח כל כך הרבה כי בזבזתי שלושה חודשים בלקחת 20 מ"ג בתקווה שאני אוכל להמשיך להתאמן, הבדיקות דם שלי בסדר גמור.
הבנתי.. גם אני בזבזתי את הזמן על 20 מ"ג, אומנם כל הפצעים נעלמו אבל כשהפסקתי לקחת (אחרי 4 חודשים על התרופה)
שבועיים אחר כך לאט לאט התחיל לחזור לי, אז גם אני הקפצתי את המינון עכשיו

• פותח/ת השרשור
הבנתי.. גם אני בזבזתי את הזמן על 20 מ"ג, אומנם כל הפצעים נעלמו אבל כשהפסקתי לקחת (אחרי 4 חודשים על התרופה)
שבועיים אחר כך לאט לאט התחיל לחזור לי, אז גם אני הקפצתי את המינון עכשיו
לצערי לא ידעתי מההתחלה שיש מינון מינמלי שצריך לקחת , החישוב הוא משקל גוף כפול 120-150, אני רוצה לקחת את המימום ולגמור עם הסיפור כבר מספיק סבלתי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית