עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני נוטל רואקוטאן כבר חמישה חודשים ושמתי לב שלאורך כל התקופה הזאת החשק מיני שלי ברצפה .אתמול זה הגיע למצב שנכבה לי המנוע בזמן אקט עם החברה שלי. האם באמת יש קשר בין התרופה לחשק מיני? אם לא מה לעשות ולמי לפנות?
למעשה ישנם דיווחים על ירידה בחשק המיני במהלך שימוש ברואקוטן (Isotretinoin). סביר שהקשר הוא בעיקר פסיכולוגי, תוצאה סימפטומטית של דיכאון קל.אני נוטל רואקוטאן כבר חמישה חודשים ושמתי לב שלאורך כל התקופה הזאת החשק מיני שלי ברצפה .אתמול זה הגיע למצב שנכבה לי המנוע בזמן אקט עם החברה שלי. האם באמת יש קשר בין התרופה לחשק מיני? אם לא מה לעשות ולמי לפנות?
אוקיי הורדת לי אבן מהלב, כבר נכנסתי לפאניקה שזה לא יחלוף ואני חייב לציין שהתרופה גורמת לי למצבי רוח נוראיים לא ממליץ לאף אחד לקחת אם הוא לא סובל מאקנה קשהלמעשה ישנם דיווחים על ירידה בחשק המיני במהלך שימוש ברואקוטן (Isotretinoin). סביר שהקשר הוא בעיקר פסיכולוגי, תוצאה סימפטומטית של דיכאון קל.
ישנם גם דיווחים על נזק קבוע אך הם רובם ככולם אנקדוטליים בלבד.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3276716/
אני מעדיף לסבול ככה עוד חודש ולא למשוך עוד את משך הטיפול, אני כבר כמה חודשים לא מתאמן ועכשיו מגיע הקיץ וארצה להיחשף לשמש ולא מרגיש טעם למשוך את הטיפול עוד חודשיים שלושה במקום חודשאם אתה מרגיש כל כך נורא תוריד מינון
על כמה מ"ג אתה כרגע?אני מעדיף לסבול ככה עוד חודש ולא למשוך עוד את משך הטיפול, אני כבר כמה חודשים לא מתאמן ועכשיו מגיע הקיץ וארצה להיחשף לשמש ולא מרגיש טעם למשוך את הטיפול עוד חודשיים שלושה במקום חודש
80על כמה מ"ג אתה כרגע?
זה מוגזם, למה אתה לוקח כל כך הרבה? איך הבדיקות דם שלך?
אני לוקח כל כך הרבה כי בזבזתי שלושה חודשים בלקחת 20 מ"ג בתקווה שאני אוכל להמשיך להתאמן, הבדיקות דם שלי בסדר גמור.זה מוגזם, למה אתה לוקח כל כך הרבה? איך הבדיקות דם שלך?
הבנתי.. גם אני בזבזתי את הזמן על 20 מ"ג, אומנם כל הפצעים נעלמו אבל כשהפסקתי לקחת (אחרי 4 חודשים על התרופה)אני לוקח כל כך הרבה כי בזבזתי שלושה חודשים בלקחת 20 מ"ג בתקווה שאני אוכל להמשיך להתאמן, הבדיקות דם שלי בסדר גמור.
לצערי לא ידעתי מההתחלה שיש מינון מינמלי שצריך לקחת , החישוב הוא משקל גוף כפול 120-150, אני רוצה לקחת את המימום ולגמור עם הסיפור כבר מספיק סבלתיהבנתי.. גם אני בזבזתי את הזמן על 20 מ"ג, אומנם כל הפצעים נעלמו אבל כשהפסקתי לקחת (אחרי 4 חודשים על התרופה)
שבועיים אחר כך לאט לאט התחיל לחזור לי, אז גם אני הקפצתי את המינון עכשיו