הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

השקעה בלימודים

• פותח/ת השרשור Veemon
  • פורסם בתאריך

Veemon

משתמש קבוע
1,191
175
נק' מוניטין:
1,907
1,191
175
היי חבר'ה 😃
יש לי בעיה של להשקיע בלימודים, אני מתחיל ללמוד משהו ואחרי זמן קצר פשוט מפסיק(לא חושב שזאת בעית קשב וריכוז, אלא יותר בעיה של חוסר מוטיבציה), סיימתי י''ב, והייתי מעוניין לעשות פסיכומטרי/לשפר בגרות אחת.
אשמח לטיפים/עצות.
תודה רבה, וחג שמח!🤩

יש לי בעיה של להשקיע בלימודים, אני מתחיל ללמוד משהו ואחרי זמן קצר פשוט מפסיק(לא חושב שזאת בעית קשב וריכוז, אלא יותר בעיה של חוסר מוטיבציה), סיימתי י''ב, והייתי מעוניין לעשות פסיכומטרי/לשפר בגרות אחת.
אם אין לך מוטיבציה כנראה אתה לא רוצה. תמצא נושא שמעניין אותך ללמוד, תגלה שאתה חייב לשפר בגרות במקצוע כלשהו ואז תיהיה לך מוטיבציה לשפר אותו.

או ש...תבין שיש דברים שעושים גם בלי חשק אבל חייבים לעשות כי ככה זה.

הטיפ שלי:

image.jpg

אתה מאלו שחיים בסרט ששימוש בסמים מהסוג שפרסמת לא פוגעים במוח,במיוחד באנשים צעירים.

מריחואנה הוא לא סם, לאחר 3 שנים בפלורידה הבנתי זאת.

אם אין לך נסיון אישי עם עישון מריחואנה וביצוע של דבר אחר במקביל אני מבקש לא לדבר שטויות.

לבינתיים, אתה מוזמן להצטרף לגדי.

מריחואנה הוא לא סם, לאחר 3 שנים בפלורידה הבנתי זאת.

אם אין לך נסיון אישי עם עישון מריחואנה וביצוע של דבר אחר במקביל אני מבקש לא לדבר שטויות.

כן כי הניסיון האישי שלך קובע אם סמים פוגעים במוח. אתה מדבר שטויות שפשוט אין לי חשק להציג מחקרים שמוכיחים את הטענה שלי. ואם יום אחד יתחשק לך בהתאם לרוח הפורום לדבר בעובדות ולא מהניסיון שלך כמסומם אשמח להוכיח לך שאתה טועה.

כן כי הניסיון האישי שלך קובע אם סמים פוגעים במוח. אתה מדבר שטויות שפשוט אין לי חשק להציג מחקרים שמוכיחים את הטענה שלי. ואם יום אחד יתחשק לך בהתאם לרוח הפורום לדבר בעובדות ולא מהניסיון שלך כמסומם אשמח להוכיח לך שאתה טועה.

אני לא מחפש מחקרים וזה לא מעניין אותי, אני רחוק מלהיות מסומם, ואני יכול להעיד שכשאר אני לומד למבחן ואני מעשן בזמן הלמידה זה עוזר לי מאוד. אז זה מאוד אינדווידואלי ומשתנה מאדם לאדם.

ממליץ לך להרגע.

אתה מאלו שבשבילהם כתבות תוצרת Ynet הם תורה מסיני.

לא, אני מהאלו שניסו מספיק בשביל לדבר מניסיון, אבל כמובן, אם בן אדם שאתה לא מכיר אומר משהו שנוגד את העמדה שלך, הוא בטח קרא את זה בynet.

לא, אני מהאלו שניסו מספיק בשביל לדבר מניסיון, אבל כמובן, אם בן אדם שאתה לא מכיר אומר משהו שנוגד את העמדה שלך, הוא בטח קרא את זה בynet.

ידידי,

כל מקרה לגופו, יש כאלו שיעשנו ויעלה בראשם מחשבות אובדניות.

יש כאלו שעישנו, ממשיכים לעשן והיום הם דוקטורים/פרופסורים בארץ ובעולם.

ויש כאלו שמעשנים והחליטו להזריק.

כל מקרה לגופו, מכבד כל מה שתאמר.

ידידי,

כל מקרה לגופו, יש כאלו שיעשנו ויעלה בראשם מחשבות אובדניות.

יש כאלו שעישנו, ממשיכים לעשן והיום הם דוקטורים/פרופסורים בארץ ובעולם.

ויש כאלו שמעשנים והחליטו להזריק.

כל מקרה לגופו, מכבד כל מה שתאמר.
גם אתה עישנת והחלטת להזריק 🤣

אתה מאלו שבשבילהם כתבות תוצרת Ynet הם תורה מסיני.
המחנך שלי מלמד אותנו גם מדעי המוח. יש לו תואר ראשון במדעי המוח.
הוא אמר שקנאביס זה הסם הכי פחות מזיק ומסוכן כי הנזק קטן יחסית לשאר הסמים והוא לא ממכר.
אבל, הוא כן מוחק תאים מהמוח ועושה פחות חכם (זה לא שתהיה עם iq של ילד בן שנתיים תוך חודש עישון, אבל כן נמחקים תאים מהמוח ותהיה פחות חכם בסופו של דבר).
הוא גם גיבה את זה ברפרנס.

המחנך שלי מלמד אותנו גם מדעי המוח. יש לו תואר ראשון במדעי המוח.
הוא אמר שקנאביס זה הסם הכי פחות מזיק ומסוכן כי הנזק קטן יחסית לשאר הסמים והוא לא ממכר.
אבל, הוא כן מוחק תאים מהמוח ועושה פחות חכם (זה לא שתהיה עם iq של ילד בן שנתיים תוך חודש עישון, אבל כן נמחקים תאים מהמוח ותהיה פחות חכם בסופו של דבר).
הוא גם גיבה את זה ברפרנס.
למה הוא מחנך בבית ספר אם יש לו תואר ראשון במדעי המוח?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית