הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קפאין

ssharon95

משתמש מתחיל
118
21
נק' מוניטין:
33
118
21
כמה שאלות :
1)אחריי כמה זמן אני אצטרך לעשות הפסקה (וכמה זמן הפסקה) משימוש בקפאין כשאני משתמש 1-2 כפסולות 3 פעמים בשבוע? ואם זה אומר משהו אני לא שותה קפה או כל דבר אחר עם קפאין.
2)אופן השימוש הוא לקחת 30-45 דקות לפני אימון, נכון ? והאם זה משנה על בטן רקה\מלאה ?
3)והבנתי שלא מומלץ לקחת בזמן הקרוב לשינה. מזה "זמן קרוב לשינה" , אני מחפש סדר גודל למשל 3-4 שעות או 6-7 שעות.

תודה!😃

כמה שאלות :
1)אחריי כמה זמן אני אצטרך לעשות הפסקה (וכמה זמן הפסקה) משימוש בקפאין כשאני משתמש 1-2 כפסולות 3 פעמים בשבוע? ואם זה אומר משהו אני לא שותה קפה או כל דבר אחר עם קפאין.
2)אופן השימוש הוא לקחת 30-45 דקות לפני אימון, נכון ? והאם זה משנה על בטן רקה\מלאה ?
3)והבנתי שלא מומלץ לקחת בזמן הקרוב לשינה. מזה "זמן קרוב לשינה" , אני מחפש סדר גודל למשל 3-4 שעות או 6-7 שעות.

תודה!😃
1. כשתתחיל להרגיש שהקפאין לא משפיע - תפסיק. אין זמן מדוייק. בדרך כלל זה בערך חודשיים שלושה של שימוש.
2. נכון. ועל בטן ריקה.
3. בערך 5-6 שעות לפני השינה

• פותח/ת השרשור
1. כשתתחיל להרגיש שהקפאין לא משפיע - תפסיק. אין זמן מדוייק. בדרך כלל זה בערך חודשיים שלושה של שימוש.
2. נכון. ועל בטן ריקה.
3. בערך 5-6 שעות לפני השינה
חודשיים שלשה ? חשבתי יותר בכיוון של חודש, מכיוון שאני צוריך רק 3 פעמים בשבוע עם הפסקות, לכן ההפסקה תיהיה קצרה יותר, לא?

ומה לגבי מי שמתאמן על הבוקר ולא רוצה להתאמן בצום? כמה שייק חלבון יכול לגרוע מההשפעה של הקפאין?
לא.
הכוונה בבטן ריקה, זה לקחת קפאין שעתיים - שלוש לאחר ארוחה גדולה אחרונה. שייק על הבוקר לא יפריע לקפאין.
חודשיים שלשה ? חשבתי יותר בכיוון של חודש, מכיוון שאני צוריך רק 3 פעמים בשבוע עם הפסקות, לכן ההפסקה תיהיה קצרה יותר, לא?
אין קביעה חד משמעית. אני לקחתי קפאין 4 חודשים רצוף וזה השפיע עלי. לא העלתי מינונים לאורך כל התקופה (200 מ"ג). הפסקתי לחודש, חזרתי, וההשפעה חזרה להיות חזקה שוב.

אני לא יכול להגיד לך כמה זמן בדיוק להפסיק. לדעתי הפסקה שבין שבועיים לחודש תהיה מספיקה. אבל אם חזרת בתום תקופת ההפסקה ואתה רואה שזה לא משפיע, תמשיך את ההפסקה לעוג תקופה קצרה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית