אז זו לא פעם ראשונה, לא השנייה ולא החמישים שהזמנתי משהו מארה"ב
אבל תמיד זה היה חלק, תוך שבוע גג המוצר היה או בתיבה או בדואר עם תשלום למכס (או תוספים או ספרים מאמאזון)
אבל זו פעם ראשונה שהזמנתי עם USPS PRIOIRTY וכבר שבוע באתר שלהם כתוב הדבר הבא:
April 18, 2014 , 7:42 am
Arrived at Sort Facility
ISC NEW YORK NY(USPS)
אז ההשערות שלי הן כאלה, כנראה ה-ISC זה המכס של ארה"ב ומשם חבילות נשלחות ארצה
באתר של הדואר כתוב - עם אותו מספר מעקב, "פריט ה-EMS נמצא בארה"ב וממתין למשלוח לישראל" משמע שהוא לא כאן
וואלה לא הצלחתי להבין איך משלוח עם המילה Priority יחזיק חבילה שבוע - ועוד אצלם?
התקשרתי לאיזה 3 מספרים של המכס, לא ענו לי בחלקם, לא יודע בכלל מה ההבדל בין מספר למספר מרוב שיש להם מליון מספרים ומליון הפניות במשיבונים פנימיים
הגעתי למחלקת EMS - מכס של דואר ישראל, נתתי לה את מספר המעקב והיא אמרה שהחבילה עדיין לא כאן
ובלי לזלזל? בטח היא בדקה את זה במחשב כמו שאני בדקתי
היא אמרה שאין פספוסים בסריקות אצלם כי זה EMS וזה חייב לעבור במכס ובלהבלהבלה
זה נכון? לפיה החבילה באמת עוד לא כאן, אין מצב שהיא עזבה את ארה"ב - הגיעה ופשוט לא נסרקה שוב? (ואז אולי שווה לי לנסות להציק שוב למכס בתל אביב עד שיענו?)
אף פעם לא רכשתי מאיביי ועל הפעם הראשונה קניתי שם מוצר שעלה לי 400$ ועוד עם פייפאל שגם איתו לא הייתי בקיא
אז בגלל זה אני קצת טמפוני
כל מי שמכיר את ההתנהלות ויכול לזרוק מילה ולהגיד 'כן אחי, גם לי זה קרה, תחכה עוד שבוע וזה בטח יגיע'
אז אני אשמח
אבל תמיד זה היה חלק, תוך שבוע גג המוצר היה או בתיבה או בדואר עם תשלום למכס (או תוספים או ספרים מאמאזון)
אבל זו פעם ראשונה שהזמנתי עם USPS PRIOIRTY וכבר שבוע באתר שלהם כתוב הדבר הבא:
April 18, 2014 , 7:42 am
Arrived at Sort Facility
ISC NEW YORK NY(USPS)
אז ההשערות שלי הן כאלה, כנראה ה-ISC זה המכס של ארה"ב ומשם חבילות נשלחות ארצה
באתר של הדואר כתוב - עם אותו מספר מעקב, "פריט ה-EMS נמצא בארה"ב וממתין למשלוח לישראל" משמע שהוא לא כאן
וואלה לא הצלחתי להבין איך משלוח עם המילה Priority יחזיק חבילה שבוע - ועוד אצלם?
התקשרתי לאיזה 3 מספרים של המכס, לא ענו לי בחלקם, לא יודע בכלל מה ההבדל בין מספר למספר מרוב שיש להם מליון מספרים ומליון הפניות במשיבונים פנימיים
הגעתי למחלקת EMS - מכס של דואר ישראל, נתתי לה את מספר המעקב והיא אמרה שהחבילה עדיין לא כאן
ובלי לזלזל? בטח היא בדקה את זה במחשב כמו שאני בדקתי
היא אמרה שאין פספוסים בסריקות אצלם כי זה EMS וזה חייב לעבור במכס ובלהבלהבלה
זה נכון? לפיה החבילה באמת עוד לא כאן, אין מצב שהיא עזבה את ארה"ב - הגיעה ופשוט לא נסרקה שוב? (ואז אולי שווה לי לנסות להציק שוב למכס בתל אביב עד שיענו?)
אף פעם לא רכשתי מאיביי ועל הפעם הראשונה קניתי שם מוצר שעלה לי 400$ ועוד עם פייפאל שגם איתו לא הייתי בקיא
אז בגלל זה אני קצת טמפוני
כל מי שמכיר את ההתנהלות ויכול לזרוק מילה ולהגיד 'כן אחי, גם לי זה קרה, תחכה עוד שבוע וזה בטח יגיע'
אז אני אשמח