הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מישהו יודע כמה זמן לוקח לUSPS PRIORITY להגיע לארץ מארה"ב?

• פותח/ת השרשור SaarN
  • פורסם בתאריך

SaarN

משתמש מתחיל
184
5
נק' מוניטין:
187
184
5
אז זו לא פעם ראשונה, לא השנייה ולא החמישים שהזמנתי משהו מארה"ב
אבל תמיד זה היה חלק, תוך שבוע גג המוצר היה או בתיבה או בדואר עם תשלום למכס (או תוספים או ספרים מאמאזון)
אבל זו פעם ראשונה שהזמנתי עם USPS PRIOIRTY וכבר שבוע באתר שלהם כתוב הדבר הבא:
April 18, 2014 , 7:42 am

Arrived at Sort Facility

ISC NEW YORK NY(USPS)

אז ההשערות שלי הן כאלה, כנראה ה-ISC זה המכס של ארה"ב ומשם חבילות נשלחות ארצה
באתר של הדואר כתוב - עם אותו מספר מעקב, "פריט ה-EMS נמצא בארה"ב וממתין למשלוח לישראל" משמע שהוא לא כאן
וואלה לא הצלחתי להבין איך משלוח עם המילה Priority יחזיק חבילה שבוע - ועוד אצלם?
התקשרתי לאיזה 3 מספרים של המכס, לא ענו לי בחלקם, לא יודע בכלל מה ההבדל בין מספר למספר מרוב שיש להם מליון מספרים ומליון הפניות במשיבונים פנימיים
הגעתי למחלקת EMS - מכס של דואר ישראל, נתתי לה את מספר המעקב והיא אמרה שהחבילה עדיין לא כאן
ובלי לזלזל? בטח היא בדקה את זה במחשב כמו שאני בדקתי
היא אמרה שאין פספוסים בסריקות אצלם כי זה EMS וזה חייב לעבור במכס ובלהבלהבלה
זה נכון? לפיה החבילה באמת עוד לא כאן, אין מצב שהיא עזבה את ארה"ב - הגיעה ופשוט לא נסרקה שוב? (ואז אולי שווה לי לנסות להציק שוב למכס בתל אביב עד שיענו?)
אף פעם לא רכשתי מאיביי ועל הפעם הראשונה קניתי שם מוצר שעלה לי 400$ ועוד עם פייפאל שגם איתו לא הייתי בקיא
אז בגלל זה אני קצת טמפוני
כל מי שמכיר את ההתנהלות ויכול לזרוק מילה ולהגיד 'כן אחי, גם לי זה קרה, תחכה עוד שבוע וזה בטח יגיע'
אז אני אשמח

לא לדאוג לפעמים מפספסים חבילה פה או שם, רוב הסיכויים שזה עוד יגיע, מקסימום יש לך הגנה של פאייפל

Priority Mail זה לא EMS.
Priority Mail זה עד 10 ימי עסקים לא כולל מכס ועד שזה מגיע לסניף הדואר שלך. אם זו חבילה, יקח לה 2-3 שבועות להגיע אליך ב Priority Mail.
הסטטוס שאתה רואה באתר של הדואר זו התחנה האחרונה של מחלקת המיון בניו יורק. אתה לא תראה שם שום עידכון לגבי החבילה עד שהיא לא תגיע לישראל. את רוב החבילות שולחים לישראל בסופי שבוע, ככה שאם הזמנת ביום שני, סביר מאוד שהחבילה לא נשלחה עד יום שבת-ראשון באותו השבוע. לארץ מגיעות חבילות ב-2 פעימות בד״כ באמצע החודש ובסוף החודש.

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שיצאתי קצת פיתה,החסרתי שזה נשלח בUSPS Priority Express
EMS זה express mail service שבארץ מנוהל ע"י דואר ישראל, נכון?
אז חבילות נשלחות גם בסופ"ש וגם פעמיים בחודש? גם וגם?
שתאכלס חבילות מגיעות לכאן בסופ"ש פעם בשבועיים?
וואלה עדיין לא הבנתי מה אקספרס במשלוח הזה אם הוא עדיין מחכה להשלח
תוסף שהזמנתי אחרי כבר הגיע אלי לתיבה הביתה

EMS זה 5 ימי עסקים מהרגע שיוצא מהנמל. משמע היום היה היום החמישי. החבילה אמורה להגיע בשבוע הבא לישראל, אתה תראה עידכון ביום ראשון-שלישי.

• פותח/ת השרשור
סבבה, עוד שבוע לא יהרוג אף אחד
אז רק להבא - כשזה נרשם "הגיע למרכז מיון" של ISC זה בעצם אומר שזה נשלח?
זה לא מודיע בדיוק שזה נשלח אלא רושם את זה?

לי גם יש משלוח דרך USPS Priority ועדכון אחרון שם היה ב14 באפריל , אני מאמין שזה כבר בארץ אבל לא נכנס לבדיקת מכס וכו בגלל הפסח הזה:wallbash:

לא משנה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
Oh yeah
קיצר, USPS לא מתעדכן ברגע שהחבילה יוצאת - תודה למשה שהבהיר את זה
אז קפצתי לאתר של הדואר ורשום שהוא נכנס למכס בת"א!
אגב,
מישהו יכול להסביר לי מה הקטע בEMS? מתי כדאי לי להשתמש בדרעק הזה?
עד עכשיו זה רק נראה לי שזה כמו כל משלוח בינלאומי רגיל - אם לא איטי יותר פלאס עמלת דואר?
אני גר במרכז ככה שהשליח יכול להגיע, אבל הם אמרו שאם זה מקום שאין לו משלוחים, זה סתם מגיע לתיבת דואר האיזורית עם פתק - אז מה היתרון?
אלא אם זה סתם שירות כזה לעצלנים שלא אוהבים או שאין להם פשוט זמן להתעסק עם המכס, או כאלה שקונים בסטוקים ורוצים לשחרר הרבה חבילות כל חודש
מרגיש שסתם יצאתי פארש, חצי שעה על קו 52 מז'בוטינסקי ואני במכס בלי הבלבולי דואר
אבל אני כ"כ שמח שזה התעדכן, זו לא סתם חבילה
זו מתנת יום ההולדת פלאס שחרור שלי 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית