נק' מוניטין:
0
- 8
- 0
היי תראו
אני תכף בן 17
אני אבקש קודם כל , לא להשמיץ אותי או להגיד לי כמה אידיוט יצאתי כי למדתי את זה על בשרי.
אני בשבוע ה5 של סייקל של דיאנבול בלבד, ללא pct , סהכ 30mg/Ed
עכשיו אני שמתי לב בימים האחרונים למעט ירידה בחשק המיני, וקטינת הביצים ואיבר מין (כלומר איבר המין לא מגיע אל המקסימום שלו)
יש לציין שלא החלטתי על הסייקל לבד, אלה בעזרת מישהו אשר 'דחף אותי' אל הדיבול, שזה המאמן שלי, וכאשר מהתחלה לא רצה שאעשה PCT ולא רצה שאשתמש בעוד משהו מסביב, ולא רצה שאעשה סייקל של טסט בלבד.
5 שבועות אני בסייקל.
הוא אמר לי מלפני שהתחלתי , שהסייקל כל כך חלש , שהוא לא משפיע כמעט על כלום בגוף פרט לגדילה, כלומר שאגדל.
וכן אני רואה מעט שינויים.
אבל המצב ככה של איבר המין והירידה בחשק המיני מאוד מפריעים לי
מה אני אמור לעשות? שוב , אבקש שלא תשמיצו אותי , הובנה לי הטעות, ואף על פי שקראתי לפני כן, הוא לא רצה לשלב שום חומר בסיס ולא pct.
יש דרך לשקם את זה ללא חומר נוסף וללא pct?
האם זה עניין של זמן כדי שזה ייסתדר?
בבקשה ממכם תעזרו לי, כי זה מלחיץ!
אני תכף בן 17
אני אבקש קודם כל , לא להשמיץ אותי או להגיד לי כמה אידיוט יצאתי כי למדתי את זה על בשרי.
אני בשבוע ה5 של סייקל של דיאנבול בלבד, ללא pct , סהכ 30mg/Ed
עכשיו אני שמתי לב בימים האחרונים למעט ירידה בחשק המיני, וקטינת הביצים ואיבר מין (כלומר איבר המין לא מגיע אל המקסימום שלו)
יש לציין שלא החלטתי על הסייקל לבד, אלה בעזרת מישהו אשר 'דחף אותי' אל הדיבול, שזה המאמן שלי, וכאשר מהתחלה לא רצה שאעשה PCT ולא רצה שאשתמש בעוד משהו מסביב, ולא רצה שאעשה סייקל של טסט בלבד.
5 שבועות אני בסייקל.
הוא אמר לי מלפני שהתחלתי , שהסייקל כל כך חלש , שהוא לא משפיע כמעט על כלום בגוף פרט לגדילה, כלומר שאגדל.
וכן אני רואה מעט שינויים.
אבל המצב ככה של איבר המין והירידה בחשק המיני מאוד מפריעים לי
מה אני אמור לעשות? שוב , אבקש שלא תשמיצו אותי , הובנה לי הטעות, ואף על פי שקראתי לפני כן, הוא לא רצה לשלב שום חומר בסיס ולא pct.
יש דרך לשקם את זה ללא חומר נוסף וללא pct?
האם זה עניין של זמן כדי שזה ייסתדר?
בבקשה ממכם תעזרו לי, כי זה מלחיץ!