הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל דיאנבול ראשון

Rackless43

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
היי תראו
אני תכף בן 17
אני אבקש קודם כל , לא להשמיץ אותי או להגיד לי כמה אידיוט יצאתי כי למדתי את זה על בשרי.
אני בשבוע ה5 של סייקל של דיאנבול בלבד, ללא pct , סהכ 30mg/Ed
עכשיו אני שמתי לב בימים האחרונים למעט ירידה בחשק המיני, וקטינת הביצים ואיבר מין (כלומר איבר המין לא מגיע אל המקסימום שלו)
יש לציין שלא החלטתי על הסייקל לבד, אלה בעזרת מישהו אשר 'דחף אותי' אל הדיבול, שזה המאמן שלי, וכאשר מהתחלה לא רצה שאעשה PCT ולא רצה שאשתמש בעוד משהו מסביב, ולא רצה שאעשה סייקל של טסט בלבד.
5 שבועות אני בסייקל.
הוא אמר לי מלפני שהתחלתי , שהסייקל כל כך חלש , שהוא לא משפיע כמעט על כלום בגוף פרט לגדילה, כלומר שאגדל.
וכן אני רואה מעט שינויים.
אבל המצב ככה של איבר המין והירידה בחשק המיני מאוד מפריעים לי
מה אני אמור לעשות? שוב , אבקש שלא תשמיצו אותי , הובנה לי הטעות, ואף על פי שקראתי לפני כן, הוא לא רצה לשלב שום חומר בסיס ולא pct.
יש דרך לשקם את זה ללא חומר נוסף וללא pct?
האם זה עניין של זמן כדי שזה ייסתדר?
בבקשה ממכם תעזרו לי, כי זה מלחיץ!

חכה אל תלחץ תכף יקומו המדענים להבהיר לך את התמונב...אבל אותי מעניין עם קראתה וידעת שצריך לעשות כמו בספר למה הקשבת ל"מאמן " שלך

• פותח/ת השרשור
חכה אל תלחץ תכף יקומו המדענים להבהיר לך את התמונב...אבל אותי מעניין עם קראתה וידעת שצריך לעשות כמו בספר למה הקשבת ל"מאמן " שלך
כי זה מישהו שעבר תחרות אחת, ואתה יודע כאשר אתה רוצה להצליח במשהו אתה מנסה ללמוד מאלה שיש להם תוצאות, והוא הסכים לאמן אותי, הסיבה שהקשבתי לו זה כי הייתי תמים וטיפש שרצה תוצאות, אבל לא היה סבלני , ולא ללכת עם המוח במקום הרצונות

היי תראו
אני תכף בן 17
אני אבקש קודם כל , לא להשמיץ אותי או להגיד לי כמה אידיוט יצאתי כי למדתי את זה על בשרי.
אני בשבוע ה5 של סייקל של דיאנבול בלבד, ללא pct , סהכ 30mg/Ed
עכשיו אני שמתי לב בימים האחרונים למעט ירידה בחשק המיני, וקטינת הביצים ואיבר מין (כלומר איבר המין לא מגיע אל המקסימום שלו)
יש לציין שלא החלטתי על הסייקל לבד, אלה בעזרת מישהו אשר 'דחף אותי' אל הדיבול, שזה המאמן שלי, וכאשר מהתחלה לא רצה שאעשה PCT ולא רצה שאשתמש בעוד משהו מסביב, ולא רצה שאעשה סייקל של טסט בלבד.
5 שבועות אני בסייקל.
הוא אמר לי מלפני שהתחלתי , שהסייקל כל כך חלש , שהוא לא משפיע כמעט על כלום בגוף פרט לגדילה, כלומר שאגדל.
וכן אני רואה מעט שינויים.
אבל המצב ככה של איבר המין והירידה בחשק המיני מאוד מפריעים לי
מה אני אמור לעשות? שוב , אבקש שלא תשמיצו אותי , הובנה לי הטעות, ואף על פי שקראתי לפני כן, הוא לא רצה לשלב שום חומר בסיס ולא pct.
יש דרך לשקם את זה ללא חומר נוסף וללא pct?
האם זה עניין של זמן כדי שזה ייסתדר?
בבקשה ממכם תעזרו לי, כי זה מלחיץ!
דיאנבול הוא נגזרת של טסט. לסטרואידים כאלה נטייה להמרה לאסטרוגן וכשתפסיק את הסייקל זה יורגש. מעבר לכך ברגע שמכניסים סורואיד כמו דיאנבול לגוף מפסיק בשלב כלשהו הגוף לייצר טסט.
PCT המשלב נולבה וכלומיד אמור לתת מענה בדיוק על שתי הנקודות שתוארו. אז לבצע PCT שיצמצם את תופעות הלוואי ויאפשר לך לשמר יותר מרווחי הסייקל.
על שאלת הגיל הגבתי רבות בעבר. ה"מאמן" שלך התחרה פעם אחת ולכם חושב שהוא בר-סמכה למעשה הוא לא מבין כמעט כלום בסטרואידים וגם המאמן שלו והמאמן של המאמן שלו לא מבינים כלום בתחום. מעבר לכך אם הם ממליצים לבן 17 על סטרואידים כי "ככה צריך בשבעל להתחרות" יש להם קש בין האזניים, או משהו אחר, בטח לא מוח.

• פותח/ת השרשור
דיאנבול הוא נגזרת של טסט. לסטרואידים כאלה נטייה להמרה לאסטרוגן וכשתפסיק את הסייקל זה יורגש. מעבר לכך ברגע שמכניסים סורואיד כמו דיאנבול לגוף מפסיק בשלב כלשהו הגוף לייצר טסט.
PCT המשלב נולבה וכלומיד אמור לתת מענה בדיוק על שתי הנקודות שתוארו. אז לבצע PCT שיצמצם את תופעות הלוואי ויאפשר לך לשמר יותר מרווחי הסייקל.
על שאלת הגיל הגבתי רבות בעבר. ה"מאמן" שלך התחרה פעם אחת ולכם חושב שהוא בר-סמכה למעשה הוא לא מבין כמעט כלום בסטרואידים וגם המאמן שלו והמאמן של המאמן שלו לא מבינים כלום בתחום. מעבר לכך אם הם ממליצים לבן 17 על סטרואידים כי "ככה צריך בשבעל להתחרות" יש להם קש בין האזניים, או משהו אחר, בטח לא מוח.

לגבי המאמן שלו..... לא הייתי אומר שאין לו מושג.
בכל אופן תודה רבה, נובלה וכלומיד להריץ בסוף הסייקל הזה או לעצור את הסייקל השבוע ולהתחיל להריץ אותם שבועיים?

לגבי המאמן שלו..... לא הייתי אומר שאין לו מושג.
אתה לא היית אומר. אני אומר.
בכל אופן תודה רבה, נובלה וכלומיד להריץ בסוף הסייקל הזה או לעצור את הסייקל השבוע ולהתחיל להריץ אותם שבועיים?
כמה זמן תכננת למשוך סייקל דיבול?
בכל אופן, בהנחה שהסייקל אינו מעבר ל-6 שבועות, בצע pct:
נולבה: 40-20-20mg/ed
כלומיד: 100-50-50mg/ed
לא סביר שדיבול למשך 5 שבועות יביא להתאוששות קשה מדי (אעפ"י שבגילך לעיתים מתרחשות אנומאליות בכל הקשור למערכת האנדוקרינית בכלל ןלהורמוני המין בפרט).
את ה-pct התחל יום לאחר הדיבול האחרון ולאחר ה-pct בצע בדיקת דם .
מבחינת בדיקת דם בקש מהרופא :Test Free, Test Total, LH, FSH, DHEA-Sulfate, prolactine, progesterone, T3, T4, TSH, estradiol.

• פותח/ת השרשור
אתה לא היית אומר. אני אומר.

כמה זמן תכננת למשוך סייקל דיבול?
בכל אופן, בהנחה שהסייקל אינו מעבר ל-6 שבועות, בצע pct:
נולבה: 40-20-20mg/ed
כלומיד: 100-50-50mg/ed
לא סביר שדיבול למשך 5 שבועות יביא להתאוששות קשה מדי (אעפ"י שבגילך לעיתים מתרחשות אנומאליות בכל הקשור למערכת האנדוקרינית בכלל ןלהורמוני המין בפרט).
את ה-pct התחל יום לאחר הדיבול האחרון ולאחר ה-pct בצע בדיקת דם .
מבחינת בדיקת דם בקש מהרופא :Test Free, Test Total, LH, FSH, DHEA-Sulfate, prolactine, progesterone, T3, T4, TSH, estradiol.

הסייקל אמור להמשך 7 שבועות, ואני חושב להפסיק אותו כרגע כדי שלא יקרה מצב יותר חמור.
עכשיו. עוד משהו קטן.
יש אפשרות שזה ישתקם לבד?
כאילו בלי כלומיד ונובלה?
במקום להכניס עוד דברים לגוף, ולבזבז כסף, לתת לו להשתקם לבד?

נערך לאחרונה:
הסייקל אמור להמשך 7 שבועות, ואני חושב להפסיק אותו כרגע כדי שלא יקרה מצב יותר חמור.
עכשיו. עוד משהו קטן.
יש אפשרות שזה ישתקם לבד?
כאילו בלי כלומיד ונובלה?
במקום להכניס עוד דברים לגוף, ולבזבז כסף, לתת לו להשתקם לבד?
להכניס עוד דברים לגוף ??! היית צריך לחשוב לפני שהכנסת את הדיאנבול לגוף .....
תעשה PCT ואל תחסוך על הגוף שלך טיפה כסף

ועצוב עוד יותר שיש מי שמוכר להם כדי להרוויח ללא הכוונה נכונה
זה כבר אנשים שאין להם שכל בראש , למה אם הם היו חושבים ולילד הזה היו לו ביצים הוא היה מתלונן עליו אחרי זה אני רוצה לראות מה אותו בחור בר השכלה היה אומר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית