הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

[Yet Another] לוג Starting Strength

• פותח/ת השרשור
היום - 22.5.14 - אימון A1

Squat - 110kg 3x5 - קשה ממה שציפיתי שיהיה אחרי ריסט, עברתי על הסרטונים ונראה שהבעיה העיקרית שלי שאני מפספס את הבאונס, יורד טיפה יותר מדי ומאבד קצת כיווץ וכוח, אני יתקדם ב-2.5 ק"ג אימון הבא וינסה לעבוד על זה. מבחינת חגורה- רק סט שלישי עם חגורה
Bench Press - 77.5kg 5 5 4 - היה קשה וטוב
Chin ups - +13.75kg 3x3
מקבילים 2x8

סרטונים סט שני ושלישי של הסקוואט:

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
היום - 25.5.14 - אימון A2

Squat - 112.5kg - 3x5 ולאד אלחזוב שמר עליי(לא עשיתי בכלוב היום) ואמר שהטכניקה טובה(רק בשביל זה היה שווה לבוא) 😃
Deadlift - 155kg 1x5 - PR
Press - 52.5kg 3x5 - הרגיש דיי קל, מקווה שאימון הבא PR

סה"כ אימון טוב, בסקוואט עוד יש עבודה למצוא את הנקודה של הבאונס אבל סה"כ בסדר וללא חגורה
וכמובן דדליפט PR בכיף 😃

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
היום - 27.5.14 - אימון A1

Squat - 115kg - 3x5 - ממשיך להתקדם ללא חגורה, מקווה שהטכניקה בסדר, יש סרטונים. אשמח לקבל ביקורת
Bench Press - 80kg - 3x3 - קשה ממש, התלבטתי בכלל אם להתקדם ל-80, החלטתי שכן, לא יודע אם חכם או לא
Chin ups - +13.75kg - 5 3 3

חמישי אימון כרגיל
שבוע הבא נראה לי שאני יחזור למתכונת של סקוואט קל באמצע שבוע למה אני ימות אם לא

סרטונים:

סט שני - ניסיתי למקם את הפלאפון טיפה בזווית מקדימה כדי לראות אם הברכיים קורסות

סט שלישי עם קרדיט לדוגמן הבית - מר כרס 2014 עם חולצה של lbs
@nlr666

• פותח/ת השרשור
היום - 29.5.14 - אימון A2

יום גרוע ממש..השבוע היה לא אידיאלי מבחינת תזונה ושינה(היו לילות של 4 שעות וימים שבלחץ עברתי ב-100-200 קלוריות את ה-RMR)
יומיים מנוחה עכשיו מקווה לחזור שבוע הבא כמו בן אדם, וכמובן מעבר לסקוואט קל באמצע שבוע

Squat - 117.5kg - 5 5 2 - לא יודע להסביר מה קרה באחרון פשוט לא עלה
Deadlift - 157.5kg 1x2 - טכניקה מחורבנת
Press - 55kg 5 4 4 - הדבר היחיד הטוב באימון הזה, משקל חדש, 13 חזרות סה"כ, לא רע ללחיצות
מקבילים 2x8

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית