הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ויזה לארה"ב

• פותח/ת השרשור Bugsy
  • פורסם בתאריך
יותר קל להוציא לפני צבא מאשר אחרי?
כן. אישית הוצאתי את שלי בגיל 15 וקיבלתי ל10 שנים. הולכים עם ההורים וזה מגדיל את הסיכויים משמעותית (לא מכיר והאמת שגם לא שמעתי על סיפורים על אנשים שקיבלו סירוב כשבאו עם המשפחה לפני הצבא)

אני סתם לחוץ , ארה״ב זה החלום שלי , אז אני רוצה לדעת אם זה שאני ייצא עכשיו על 21 יעזור לי איכשהו בעניין הויזות

לא יעזור לך, לא בויזה ולא בחיים. מה הלחץ לצאת על 21 תסיים 3 שנים.

לא יעזור לך, לא בויזה ולא בחיים. מה הלחץ לצאת על 21 תסיים 3 שנים.

כמה שאני שונא את עצמי שלא דאגתי לויזה לפני הצבא... יש לי משפחה שם , יעזור איכשהו? תכננתי בכללי להוציא ויזת סטודנט (לימודי פיזיותרפיה ) , הצבא באמת הולך לדפוק לי ככה תחלומות?

כמה שאני שונא את עצמי שלא דאגתי לויזה לפני הצבא... יש לי משפחה שם , יעזור איכשהו? תכננתי בכללי להוציא ויזת סטודנט (לימודי פיזיותרפיה ) , הצבא באמת הולך לדפוק לי ככה תחלומות?

בוא נעשה סדר, זה שתצא על נפשי לא מחייב שתקבל ויזה. זה רק עניין (לרוב) של מזל ועל איזה קונסול אתה נופל.

ממליץ לך בחום לעשות צבא כמוני וכמו רבים כאן שעשו ועושים בזה הרגע.

לגבי המשפחה ששוהה שם, תנסה לשחק על זה שיכתבו מכתב למרות שסביר להניח שזה לא יעניין אותו והוא בכלל לא יביט לעבר המכתב.

ויזת סטודנט יכולה בהחלט לעזור לך, בהצלחה.

בוא נעשה סדר, זה שתצא על נפשי לא מחייב שתקבל ויזה. זה רק עניין (לרוב) של מזל ועל איזה קונסול אתה נופל.

ממליץ לך בחום לעשות צבא כמוני וכמו רבים כאן שעשו ועושים בזה הרגע.

לגבי המשפחה ששוהה שם, תנסה לשחק על זה שיכתבו מכתב למרות שסביר להניח שזה לא יעניין אותו והוא בכלל לא יביט לעבר המכתב.

ויזת סטודנט יכולה בהחלט לעזור לך, בהצלחה.
אז יש תקווה אתה אומר , אנסה להתקבל למקום הכי טוב ואז לבקש ויזת סטודנט

שכחתי לציין משהו , יש לי אזרחות הולנדית , זה פוטר אותי מויזת כניסה לא?

שכחתי לציין משהו , יש לי אזרחות הולנדית , זה פוטר אותי מויזת כניסה לא?

אתה מסתלבט? יש לך אזרחות הולנדית ביד ואתה מקשקש לי פה שבוע על החששות שלך מהוצאת ויזה?

תרכוש עוד הערב כרטיס לארה״ב וטוס לי מהעיניים!

אז אתם אומרים שכדאי להוציא ויזה עכשיו (י"א\י"ב) וככה לחסוך לעצמי בעיות אחרי הצבא?

אז אתם אומרים שכדאי להוציא ויזה עכשיו (י"א\י"ב) וככה לחסוך לעצמי בעיות אחרי הצבא?

כן.

תנו לי רק להבהיר ולחדד נקודה אחת פשוטה.

גם אם יש לכם ויזה בתוקף, ורכשתם כרטיס, ועברתם בשלום ובהצלחה את כל הדרך המייגעת היישר אל זרועותיהם של האימיגריישן המרושעים - ועלו עליכם בצורה כלשהי שאתם מתכננים לעבוד בעגלות או כל עבודה תוצרת ישראלית קומבינת הארץ תדעו שאתם עולים על המטוס הראשון ל-TLV.

כן.

תנו לי רק להבהיר ולחדד נקודה אחת פשוטה.

גם אם יש לכם ויזה בתוקף, ורכשתם כרטיס, ועברתם בשלום ובהצלחה את כל הדרך המייגעת היישר אל זרועותיהם של האימיגריישן המרושעים - ועלו עליכם בצורה כלשהי שאתם מתכננים לעבוד בעגלות או כל עבודה תוצרת ישראלית קומבינת הארץ תדעו שאתם עולים על המטוס הראשון ל-TLV.
ואיזו ויזה צריך לבקש? יש להם שם הרבה אפשרויות.
נגיד אם אני מוציא בזמן הקרוב, זה יהיה למטרת טיול, אבל בעתיד לימודים אני ארצה

B1\B2
B1 לצורכי עסקים ו2 לתיירות, תכלס על הפספורט שלי יש את שניהם. שים לב שגם אם זו ויזת עסקים אתה לא יכול לעבוד בארה"ב.

אני עשיתי ויזה ב י"א הלכתי יחד עם ההורים שלי וקיבלתי רק עד חודשיים לפני השחרור שלי, הם יודעים בדיוק מה הם עושים שם..

ולמי שיצא על 21 ?
אין קשר בין פרופיל להוצאת ויזה

ושאלה אחרת בנושא,
נניח אני מתחתן עם אזרחית אמריקאית בארצנו,איך הולך כל הפרוצדורה עד שאני מקבל ויזה/אזחרות/כאפה לפנים?
(סתם לידע כללי..אני בכלל בעניין של שוודיות 😃 )

תקנה כרטיס טיסה למקסיקו, תקפוץ מעל לגדר, ותקבל זכויות אזרח, רווחה ואפילו מלגת לימודים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית