רגע סליחה על הבורות, אחרי צבא עושים בעיות גם למי שסתם רוצה לבוא לביקור של חודש בארה״ב?
גם לביקור של 24 שעות יעשו בעיות.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
רגע סליחה על הבורות, אחרי צבא עושים בעיות גם למי שסתם רוצה לבוא לביקור של חודש בארה״ב?
גם לביקור של 24 שעות יעשו בעיות.
ולמי שיצא על 21 ?
כן. אישית הוצאתי את שלי בגיל 15 וקיבלתי ל10 שנים. הולכים עם ההורים וזה מגדיל את הסיכויים משמעותית (לא מכיר והאמת שגם לא שמעתי על סיפורים על אנשים שקיבלו סירוב כשבאו עם המשפחה לפני הצבא)יותר קל להוציא לפני צבא מאשר אחרי?
אני סתם לחוץ , ארה״ב זה החלום שלי , אז אני רוצה לדעת אם זה שאני ייצא עכשיו על 21 יעזור לי איכשהו בעניין הויזותאתה מסתלבט או מתחכם אני עדין לא הבנתי את הטריגר.
לא.
לא.
לא.
אני סתם לחוץ , ארה״ב זה החלום שלי , אז אני רוצה לדעת אם זה שאני ייצא עכשיו על 21 יעזור לי איכשהו בעניין הויזות
לא יעזור לך, לא בויזה ולא בחיים. מה הלחץ לצאת על 21 תסיים 3 שנים.
כמה שאני שונא את עצמי שלא דאגתי לויזה לפני הצבא... יש לי משפחה שם , יעזור איכשהו? תכננתי בכללי להוציא ויזת סטודנט (לימודי פיזיותרפיה ) , הצבא באמת הולך לדפוק לי ככה תחלומות?
אז יש תקווה אתה אומר , אנסה להתקבל למקום הכי טוב ואז לבקש ויזת סטודנטבוא נעשה סדר, זה שתצא על נפשי לא מחייב שתקבל ויזה. זה רק עניין (לרוב) של מזל ועל איזה קונסול אתה נופל.
ממליץ לך בחום לעשות צבא כמוני וכמו רבים כאן שעשו ועושים בזה הרגע.
לגבי המשפחה ששוהה שם, תנסה לשחק על זה שיכתבו מכתב למרות שסביר להניח שזה לא יעניין אותו והוא בכלל לא יביט לעבר המכתב.
ויזת סטודנט יכולה בהחלט לעזור לך, בהצלחה.
אז יש תקווה אתה אומר , אנסה להתקבל למקום הכי טוב ואז לבקש ויזת סטודנט
שכחתי לציין משהו , יש לי אזרחות הולנדית , זה פוטר אותי מויזת כניסה לא?
אז אתם אומרים שכדאי להוציא ויזה עכשיו (י"א\י"ב) וככה לחסוך לעצמי בעיות אחרי הצבא?
ואיזו ויזה צריך לבקש? יש להם שם הרבה אפשרויות.כן.
תנו לי רק להבהיר ולחדד נקודה אחת פשוטה.
גם אם יש לכם ויזה בתוקף, ורכשתם כרטיס, ועברתם בשלום ובהצלחה את כל הדרך המייגעת היישר אל זרועותיהם של האימיגריישן המרושעים - ועלו עליכם בצורה כלשהי שאתם מתכננים לעבוד בעגלות או כל עבודה תוצרת ישראלית קומבינת הארץ תדעו שאתם עולים על המטוס הראשון ל-TLV.
אין קשר בין פרופיל להוצאת ויזהולמי שיצא על 21 ?
בהנחה שאני אצליח..אחרת זה כדור בראשתקנה כרטיס טיסה למקסיקו, תקפוץ מעל לגדר, ותקבל זכויות אזרח, רווחה ואפילו מלגת לימודים.