הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה לגבי ג׳וקר סטס בתוכנית 5/3/1

BarBibas

משתמש קבוע
1,573
1,247
נק' מוניטין:
5,883
1,573
1,247
היי אני בסבב שלישי בשבוע ראשון של 531 במתכונת חיטוב
עד עכשיו עשיתי ג׳וקרים בהתאם לאותו היום , כלומר בשבוע 1 הג׳וקרים שלי היו ל5 חזרות , בשבוע 2 היו ל3 חזרות ובשבוע ה3 היו לחזרה אחת
שמעתי מחבר שאפשרי לעשות ג׳וקרים של חזרה אחת גם בשבוע הראשון , וג׳וקר יכול להיות 1-5 חזרות כמה שרוצים רק לא להגיע לכשל
זה נכון ? מה טווחי החזרות שצריכים להיות הג׳וקרים ומה העדיפות לחלוקה שלהם ? מה שעשיתי עד עכשיו זה בסדר ?

ועוד שאלה קטנה בנושא , הבנתי שג׳וקר צריך להיות במקסימום 120% משקל מה tm , זה נכון ? כי לפעמים אני בא עם ימים מטורפים שאני מסוגל גם ל130 אחוז ומעלה ... יש הגבלה ? (כמובן הכל בהנחה שאני לא אגיע לכשל)

שאלת תם - מה זה ג'וקר?
ב 1 3 5 כאשר אתה מגיע לסט האחרון ועושה הרבה יותר חזרות ממה שצריך .
נגיד שבוע3 במקום חזרה אתה עושה 5
אתה ממשיך לעלות משקל באותו תרגיל .
אתה עושה את זה באימונים שאתה לא,עייף,אחרי הסט האחרון

תודה.
אני עושה כמה שאני יכול,
האמת שלחזרות אני מאוד חלש,
וזה עכשיו הטרגט החדש שלי.
רוצה לשמר את הכח להרמות בודדות, אבל לשפר את היכולת לביצוע חזרות

יש טבלה בספר החדש של וונדלר (Beyond) , שמראה שלא כל הג'וקרים חייבים להיות לפי אותו שבוע (אם כי כדאי לשמור על טווח חזרות כמה שיותר קרוב בין הסטים של השבוע לסטים של הג'וקר)

דוגמה מהטבלה :
Week 1:
65%X5 , 75%X5 , 85%X5
Joker sets:
95%X5
105%X5
110%X2
(נלקח מהספר Beyond של וונדלר , דוגמה לג'וקרים)

ככה שאתה יכול לשחק עם זה קצת , אבל תנסה בערך לשמור על טווח חזרות קרוב בין מס' החזרות של השבוע לבין מס' החזרות של הג'וקר

• פותח/ת השרשור
יש טבלה בספר החדש של וונדלר (Beyond) , שמראה שלא כל הג'וקרים חייבים להיות לפי אותו שבוע (אם כי כדאי לשמור על טווח חזרות כמה שיותר קרוב בין הסטים של השבוע לסטים של הג'וקר)

דוגמה מהטבלה :
Week 1:
65%X5 , 75%X5 , 85%X5
Joker sets:
95%X5
105%X5
110%X2
(נלקח מהספר Beyond של וונדלר , דוגמה לג'וקרים)

ככה שאתה יכול לשחק עם זה קצת , אבל תנסה בערך לשמור על טווח חזרות קרוב בין מס' החזרות של השבוע לבין מס' החזרות של הג'וקר
עזרת לי אחי תודה , שאלה נוספת , יש תרגילים כמו בנץ' שכשנכנסתי לתוכנית הורדתי בהם הרבה כדי להיות בטוח כדי לא להגיע לכשל
כך שהג'וקרים של הבנץ' פרס שלי בקלות יכולים להגיע ל120 אחוז (בעיקר בשבוע ה3) , ואני יכול גם 130 ולדעתי גם 140 אחוז מהTM , אפשר לעשות יותר מ120 אחוז ? כי לפי מה שחבר הראה לי אצל שוונדלר כתב הבנתי שלא עושים יותר מזה ...

בסטים של הג'וקר מעלים כ5%-10% בין סט לסט , ככה שאם אתה מרגיש שאתה יכול להעלות 10% כל סט (בגלל שהTM שלך ממש נמוך) אז אתה יכול לעשות את זה.
ל - 130% ו140% לדוגמה אתה לא תגיע , כי גם בשבוע של ה5/3/1 הכי הרבה שתגיע יהיה כ- 125% .

• פותח/ת השרשור
בסטים של הג'וקר מעלים כ5%-10% בין סט לסט , ככה שאם אתה מרגיש שאתה יכול להעלות 10% כל סט (בגלל שהTM שלך ממש נמוך) אז אתה יכול לעשות את זה.
ל - 130% ו140% לדוגמה אתה לא תגיע , כי גם בשבוע של ה5/3/1 הכי הרבה שתגיע יהיה כ- 125% .
אם אני בשבוע 1 כלומר 3X5 , זאת אומרת שהסט עבודה המקסימלי הוא 85 אחוז , אני לא אוכל להעלות בג'וקר הראשון ישר ל100-105 אחוז ?
התכנון שלי באימון היום זה 105% גוקר ראשון , 115% ג'וקר שני , 120-125% ג'וקר שלישי , אפשרי דבר כזה ?

אם אני בשבוע 1 כלומר 3X5 , זאת אומרת שהסט עבודה המקסימלי הוא 85 אחוז , אני לא אוכל להעלות בג'וקר הראשון ישר ל100-105 אחוז ?
התכנון שלי באימון היום זה 105% גוקר ראשון , 115% ג'וקר שני , 120-125% ג'וקר שלישי , אפשרי דבר כזה ?
להגיע ל125% בג'וקר השלישי בשבוע הראשון זה לא הכי מומלץ , תתקדם ב10% בין סט לסט בג'וקרים

• פותח/ת השרשור
להגיע ל125% בג'וקר השלישי בשבוע הראשון זה לא הכי מומלץ , תתקדם ב10% בין סט לסט בג'וקרים
מה הכוונה שלך לא הכי מומלץ ? שזה יפגע בהתאוששות ? שהסיכויים שאני אצליח ללא כשל קטנים ? תפרט בבקשה

מה הכוונה שלך לא הכי מומלץ ? שזה יפגע בהתאוששות ? שהסיכויים שאני אצליח ללא כשל קטנים ? תפרט בבקשה
יפגע בהתאוששות(במקרה שלך) אולי כן , אני מראה לך מה וונדלר כותב , ובספר הוא כותב להעלות כ5-10% בין הג'וקרים

אים שום הגבלה. אתה מתחיל עם מה שאתה יגול וגם יכול לעשות סינגלים בכל אימון אם אתה רוצה. רוב האימונים שלי אני מגיע לדאבל/סינגל כבד הגוקרים. אין הגבלה לכמות הגוקרים ואין הגבלה למשקל. למרות שאם אתה מסוגל לתת 130-140% מה tm שלך עעוד אחרי סט כבד כדאי לך לשקול להעלות את הtm עי לפי זה אתה אמור להיות מסוגל בשבוע של 1+ לתת איזה 12 חזרות...

• פותח/ת השרשור
אים שום הגבלה. אתה מתחיל עם מה שאתה יגול וגם יכול לעשות סינגלים בכל אימון אם אתה רוצה. רוב האימונים שלי אני מגיע לדאבל/סינגל כבד הגוקרים. אין הגבלה לכמות הגוקרים ואין הגבלה למשקל. למרות שאם אתה מסוגל לתת 130-140% מה tm שלך עעוד אחרי סט כבד כדאי לך לשקול להעלות את הtm עי לפי זה אתה אמור להיות מסוגל בשבוע של 1+ לתת איזה 12 חזרות...
למשל בבנצ' בשבוע של ה531 הצלחתי 11 חזרות סבב שני ... לפני יומיים , נכנסתי לסבב שלישי והTM עלה , ועשדיתי בשבוע הראשון של 3X5 12 חזרות
לדעתך להעלות את הTM בבנצ ? הוא ממש קל לי , הגוקרים בסינגלים מגיעים בקלות ל120 אחוז , ואם כן בכמה להעלות?

למשל בבנצ' בשבוע של ה531 הצלחתי 11 חזרות סבב שני ... לפני יומיים , נכנסתי לסבב שלישי והTM עלה , ועשדיתי בשבוע הראשון של 3X5 12 חזרות
לדעתך להעלות את הTM בבנצ ? הוא ממש קל לי , הגוקרים בסינגלים מגיעים בקלות ל120 אחוז , ואם כן בכמה להעלות?
תעשה מחדש את החישוב של ה90% פשוט.
אז אם ניקח את השבוע של ה1+ שעשית נגיד 60X11, אז לפי החישוב זה 86, אז 90% זה 77.5

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית