הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אנבאר של וורמגה

DubbleBiceps

משתמש מתחיל
187
10
נק' מוניטין:
48
187
10
יש לי אנבר של וורמגה חוות דעת מישהו ניסה התנסה פעם באנבר הזה ??? איך הוא ואם 50מג ליום זה מספיק כדי להרגיש את האנבר ולהתחטב ממנו מישהו?? תם... אייל מישהו השגתי גם אנבר של באלקן את זה מעשהו מכיר??

יש לי אנבר של וורמגה חוות דעת מישהו ניסה התנסה פעם באנבר הזה ??? איך הוא ואם 50מג ליום זה מספיק כדי להרגיש את האנבר ולהתחטב ממנו מישהו?? תם... אייל מישהו השגתי גם אנבר של באלקן את זה מעשהו מכיר??
תילך אם כבר על אנבר של בלקן , של ורמודג׳ לא יודע אם הייתי לוקח של בלקן הם הכי אמינים

יש לך הרבה כסף, כבר הספקת לרכוש 3 סוגים שונים של אנאבר. במחיר הזה הייתי רוכש HGH לחצי שנה.

תלך עם מה שליאור הציע לך.

בהצלחה.

לי יש ניסיון עם וורמג'ה גם בקלן וגם בדיבול. כמעט ואין תופעות לוואי. אחלה תוצאות.
עם בלקן אין לי ניסיון, כך שתלך עם עוד חוות דעת של אנשים ותבחר 😃
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
תודה אבל דיבול וקלן זה חומר ממש זול וכמעט ואין לזה זיופים אנבר זה חומר מאוד יקר לכן הכל כמעט זיוף.!

קראתי בלא מעט פורומים על האנבר והבנתי שהאנבר הכי אמין זה בונובר של באדי ריסרץ'
אתם בטוחים שזה אוקסנדרלון ולא איזה ויני או דיבול מוחלש?

• פותח/ת השרשור
כן זה האנבר ממש טוב הוא בא 2.5 מג זה מינון ממש נמוך צריך את כל החבילה ביום חחחח יש גם יוניגן שהם מצוינים 10מג אבל שוב מאיפה תשיג את זה חחחח זה כמעט ולא מגיע לארץ

אבל בודי ריסרץ זה האנבר האיכותי ורפואי ללא ספק , חוץ מיזה בלקן זה גם אנבר 100% חומר פעיל

אנבר הוא חומר חלש לחיטוב עדין לרוב נשים משתמשות בו והוא נועד לילדים תקרא על הפרופיל שלו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית