הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חולה בזמן סייקל דיבול

• פותח/ת השרשור Tonyd
  • פורסם בתאריך

Tonyd

משתמש קבוע
1,035
281
נק' מוניטין:
375
1,035
281
כרגע נמצא בתחילת השבוע ה4 מתוך 6 לסייקל דיבול סולו על TRT וכנראה שיש לי דלקת גרון. אני מפסיק עם הדיבול עד שאני אוכל לחזור להתאמן.
כמה שאלות:
1. האם להמשיך לקחת ארימידקס כמו שלקחתי עד עכשיו כדי למנוע עליה של אסטרוגן? (0.5MG E3D)
2. אני מתחיל לקבל מוקסיפן, האם יש סיכון של עומס על הכבד? ניתן להמשיך בסייקל בעוד כ3 ימים כשאני ארגיש יותר טוב גם אם יסתבר שיש לי דלקת ואני צריך במקביל להמשיך עם האנטיביוטיקה?
תודה מראש 😃

אמנם מוקסיפן הוא אנטיביוטיקה ממשפחת הפנצילינים הנחשבת פחות קשה לכבד בניגוד לטטרציקלינים ולאריתרומיצינים הרעילים אך בדום אופן אין לשלב אנטיביוטיקה וסטרואיגים אוראליים.

• פותח/ת השרשור
אני מוסיף לסייקל אוראלי עוד 10 ימים של אנטיביוטיקה באמצע. השאלה היא אם יכול להיגרם נזק גדול יותר מזה ברמה שעדיף לוותר על המשך הסייקל ולחכות חודשיים - שלושה

וכשיגמר השימוש באנטיביוטיקה אפשר לחזור להשתמש בדיבול?
פגיעת הכבד ממוקסיפן קלה מאשר זו של דיבול. ערכי הכבד יסבלו גם בתקופת המוקסיפן. אז להגיד שלהמשיך עם הדיבול דומה להמשך לאחר הפסקה של שבוע יהיה לא נכון. בכל אופן, אם תרצה להמשיך עם הדיבול לשבועיים נוספים קח בחשבון את הנזק המצטבר לכבד:
6 שבועות דיבול מזיק פחות לכבד מאשר 4 שבועות דיבול + שבוע מוקסיפן + שבועיים דיבול.

• פותח/ת השרשור
תודה על העזרה.
שאלה נוספת בנושא שונה, מכיוון שאני על trt סייקל טסט יהיה ללא hcg וללא pct, ובגלל שיש לי בעיית אסטרוגן אני אשתמש בארימידקס 0.5 e3d במהלך הסייקל.
הסייקל יהיה טסט פרופ 100 מ״ג eod.
זה נשמע בסדר?
והשאלה השניה כמה זמן היית ממליץ לחכות מסוף הדיבול עד לסייקל טסט? (כמובן שללא אוראלים)

אגב הסייקל הזה הוא סייקל מסה, המטרה של הפרופ ולא אנטט היא עליה עם כמה שפחות נוזלים וסייקל של 8 שבועות

נערך לאחרונה:
תודה על העזרה.
שאלה נוספת בנושא שונה, מכיוון שאני על trt סייקל טסט יהיה ללא hcg וללא pct, ובגלל שיש לי בעיית אסטרוגן אני אשתמש בארימידקס 0.5 e3d במהלך הסייקל.
הסייקל יהיה טסט פרופ 100 מ״ג eod.
זה נשמע בסדר?
והשאלה השניה כמה זמן היית ממליץ לחכות מסוף הדיבול עד לסייקל טסט? (כמובן שללא אוראלים)

אגב הסייקל הזה הוא סייקל מסה, המטרה של הפרופ ולא אנטט היא עליה עם כמה שפחות נוזלים וסייקל של 8 שבועות
HCG אינו מיותר ב-TRT.
המתנה של כחודש תספיק.
בדוק את לחץ הדם טרם הסייקל.

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
בפשטות HCG ישמור על תפקודם התקין של האשכים בזמן הסייקל בו הגירוי לתפקוד התקין יעלם בשלב כלשהו כמעט לחלוטין.
אבל גם בזמן הTRT הוא לא בדיוק קיים, מה גם שהוא לא היה קיים שמה קודם אם מראש קיבלתי טיפול חלופי למה שהגוף חדל מלייצר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית