הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה SS חודש ראשון בנתיים מאוכזב

megetron

משתמש פעיל
769
41
נק' מוניטין:
1
769
41
נראה שאני עולה באחוזי שומן יותר ממסת השריר.
מקפיד לאכול 1.8 גרם חלבון על כל קילו משקל גוף.
בן 26 1.73 גובה

תחילת תהליך במשקל 65
1537462_10201292571935551_2023270123_o.jpg

1543661_10201292572055554_370639710_n.jpg

1509453_10201292571975552_1729017224_o.jpg

בתחילת התהליך התחלתי ממשקל 40 סקוואט, כיום מרים 73. לחיצת חזה התחלתי 40 כיום מרים 58 דדליפט התחלתי 40 כיום מרים 70
מתח רחב באחיזה עילית התחלתי 2 חזרות כיום עושה 4 חזרות. פרס התחלתי 25 קילו כיום על 35 קילו(קצת נתקעתי בזה כי הוספתי יותר מדי משקל)
תרגילי עזר הוספתי מקבילים ביום של הפרס עושה 8 חזרות 2 סטים. מתח באחיזת בנות ביום של הדדליפט עושה 2 סטים של 7 חזרות

כיום שוקל 68

10155032_10201972676177732_5984055260879792948_n.jpg

10153861_10201972676497740_4747483466886405033_n.jpg

10306770_10201972744739446_1264809960138706776_n.jpg

למה לא רואים שינוי?
יכול להיות שאני צריך לעזוב את הSS ולהתחיל חיטוב?

אתה יכול לפרט על החיטוב האחרון שלך ? ( לא שואל סתם )

כמה קלוריות אתה אוכל ביום? קצת פירוט על התזונה יעזור..

• פותח/ת השרשור
אין לי תפריט קבוע אבל אני משתדל לאכול מספיק חלבון וצורך 300-500 מעל הRMR שלי (שהוא 1900).
קם בבוקר שותה כוס נס קפה עם 2 סוכר.
תפריט בוקר : כוס חלב עם 2 כוסות קרונפלקס/ 2 ביצים עם כף מרגרינה 3 פרוסות לחם לבן/פיתה וחצי + כוס מיץ.
ביניים : כוס חלב
תפריט צהריים חצי כוס אורז לא מבושל/פתיתים .שתי חתיכות שניצל כל חתיכה 100 גרם או 5 חתיכות של כבד /או עשר חתיכות של לבבות/או 4 כובות עם בשר טחון + כוס מיץ
ביניים : כוס חלב
ערב -בטטה בינונית + קישוא גדול + גזר בינוני + 2 תפוחי אדמה בינוניים / רגל עם ירך
ביניים חטיף במבה/ביסלי/דובונים.+ כוס מיץ
ובימים של אימון אני שותה כוס חלב עם שייק חלבון.

נערך לאחרונה:
אמיתי?

סביר להניח שזה בגלל התזונה שלך.. מסה זה לא תקופת השמנה, זה שאתה נמצא במסה לא אומר שמה שאתה רואה אתה אוכל והכול מותר..במסה החשיבות למקורות של האוכל אפילו חשובים יותר מאשר בחיטוב והצמדות לתפריט כללי חשובה מאוד.
אני לא אומר שאי אפשר אחת לכמה זמן לתת איזה צ'יט קטן או לאכול איזה עוגייה קטנה במקום 2 פרוסות לחם אבל להכניס במבה וכמויות מיצים קבוע ביום זה לא אידיאלי בכלל..

מה המשקלים שלך?

וביקשו מקודם שתפרט על החיטוב האחרון שהיה לך.

• פותח/ת השרשור
אני שייך לאסכולה שקלורייה היא קלורייה כפי שאתה רואה 3 כוסות מיץ ביום זה בערך 300 קלוריות של פחמימה ,חטיף במבה/שוקולד זה 200 קלוריות שמגיעים בעיקר משומנים ופחמימה אבל זה עוזר לי להגיע למאזן קלורי חיובי מבלי לדחוף אוכל. ל1.8-1.5 גרם חלבון על כל קילו גוף אני מגיע מהתפריט הזה,בכל מקרה אם פסק זמן/חטיף במבה בעייתי אני מוכן לוותר אבל על כוסות מיץ קשה לי כי אני שונא לשתות מים בארוחה, אני מעדיף לשמור את זה לשלב החיטוב.
משקלים רשמתי למעלה
לגבי החיטוב לעולם לא עשיתי . התחלתי לפני שנתיים להתאמן הייתי במשקל 54 עליתי ל65 הפסקתי להתאמן חצי שנה ולפני חודש חזרתי להתאמן עם SS

אתה מגביל את כמות הקלוריות הכללית?
את כמות הפחמימות שומנים?
יש לך מושג כמה אתה צריך לאכול ביום? (פחמימות שומנים?)

חלבון זה לא הדבר היחיד שחשוב

אתה לא עובד מספיק עצים בשביל "קלוריה היא קלוריה" אתה בתחילת התוכנית, אני אישית לא הייתי אוכל כל כך הרבה חרא במיוחד לא בשלב כזה שהמשקלים שלך נמוכים.

הרבה עושים את הטעות הזאת בSS , תאכל נכון ב80 אחוז מהזמן. נכון אומר שהפחמימה שלך תהיה שווה משהו לגוף וכך גם השומן לא צריך להעמיס על מערכת העיכול ובכלל על החילוף חומרים בגוף.

• פותח/ת השרשור
אני לא ממש מחשב , אבל המדריך המליץ לי לאכול 3 ארוחות ביום פלוס 2 ארוחות ביניים בשביל לעלות במסת השריר.
כפי שאתה רואה אני עובד בהתאם לתפריט שרשמתי לך למעלה שיש בו לפחות 100 גרם חלבון שזה בערך 1.8-2 גרם חלבון על כל קילו מגופי

וכמו שאתה רואה התוצאות לא להיט, אז כנראה שאתה לא אוכל נכון...

אל תשכח שלא בידיוק התחלת את התכנית עם 12% שומן. אני לא הייתי מסוגל להפסיק SS נפשית אחרי חודש ראשון, חבל כי המשקלים שלך עדיין נמוכים. תסיים את התכנית כמו שצריך עם משקלים סבירים ותיכנס לחיטוב. בינתיים תהיה קצת שמן אבל תחשוב קדימה

כשהתחלתי להתאמן גם עשיתי את הטעות הזאת עם הss וטחנתי כמו מפגר, לא צברתי שריר בקושי.
וכך בזבזתי שנה בחדר כושר שיכולתי לנצל לבנות מסת שריר כמו שצריך(שזאת הייתה המטרה שלי)

אם המטרה שלך זה שריר אז רד מהתוכנית ותעשה חיטוב, ואחר כך תעשה מסה נקייה עם ss/פיצולים.

ועזוב קלוריה זה קלוריה, זה שטויות של שמנים

בנוסף למה שאמרו לגבי ההרכב של התפריט - איכות ולא לאכול זבל כל היום אני רוצה להתייחס גם לפלוס הקלורי - לדעתי (ויש כאלה שלא יסכימו) עד שמגיעים למשקלים רציניים אין צורך בפלוס של 500 קלוריות, מה זה רציניים ? אין הגדרה מדויקת אבל אם אתה מרגיש שאתה נתקע ואתה בטוח שהסיבה היא אוכל, תתחיל להוסיף
אני מתאמן מתחיל ללא הרבה נסיון אבל כרגע גם באמצע SS עם סקוואט 115 ק"ג ועד עכשיו הייתי אוכל על פלוס של 250-300 קלוריות(וזה הספיק להתקדמות), עכשיו אני מתחיל להוסיף אוכל וגם 95% מהזמן אוכל איכותי ולא ג'אנק (בלי מיצים בכלל, לחם מחיטה מלאה, אורז, שומנים גם ממקורות איכותיים - טחינה/אגוזים לפעמים חמאת בוטנים)

הייתי מוותר גם על התרגילי עזר, מיותרים לגמרי ברמתך. תתמקד בלאכול נכון ולהתקדם בתרגילים בתוכנית.

אין בעיה עם קלוריה זה קלוריה זה נכון, יש בעיה עם יותר מדי קלוריה.
וכשאתה אוכל 3 ארוחות ושתי ארוחות ביניים, בלי הגדרה אמיתית של תפריט, אתה אוכל המון והרבה יותר מדי
אם תבנה תפריט אמיתי לפי הכמות קלוריות שאתה צריך אתה פתאום תגלה שהיית באיזה פלוס קלורי של 1000 ואולי אפילו יותר

אתה פשוט מכניס יותר קלוריות ממה שאתה צריך להכניס זה לא קשור לכמה חלבון תכניס עם תכניס יותר קלוריות אתה תשמין השאלה עם תשמין בשומן או בשריר נקיי תלוי מה אתה אוכל לאורך כל היום שלך..

אחי כל התפריט שלך זבל בגלל זה עלית שומן ולא שריר .
תתחיל לאכול נקי ... תעיף את כל הקורנפלקס פיתה שמיתה לחם לבן ...
חטיף במבה דובונים ?
בכל החלב הזה ... אתה הולך לסיים ss אם 90 אחוז מי מה שתיצבור ... שומן . קלוריה היא לא קלוריה ... אם זה ככה אז למה שלא תידפוק 10 סניקרס ביום ?

• פותח/ת השרשור
אחי כל התפריט שלך זבל בגלל זה עלית שומן ולא שריר .
תתחיל לאכול נקי ... תעיף את כל הקורנפלקס פיתה שמיתה לחם לבן ...
חטיף במבה דובונים ?
בכל החלב הזה ... אתה הולך לסיים ss אם 90 אחוז מי מה שתיצבור ... שומן . קלוריה היא לא קלוריה ... אם זה ככה אז למה שלא תידפוק 10 סניקרס ביום ?

עשית אותי כאילו אני טוחן 4000-4500 קלוריות ביממה, אני מודה שהתפריט שלי לא מושלם ואני מתקשה לוותר על המתוק במיצים ואוהב להוסיף מרגרינה עם הביצים שלי וגם לדחוף שקית קטנה של ביסלי פעמיים שלושה בשבוע ,אבל בין זה לבין לדחוף 10 סניקרס ביום יש הבדל. ואני אוכיח את הטענות שלי ואחשב לכם את התפריט.

כוס נס קפה = 100 קלוריות ו3 גרם חלבון(חצי כוס חלב)
ארוחת בוקר = 2 ביצים עם כפית מרגרינה + פיתה וחצי +כוס מיץ) זה 750 קלוריות ו -22 גרם חלבון.
ביניים 2 כוסות חלב = 240 קלוריות שמתוכם 12 גרם חלבון.
צהריים : חצי כוס אורז לבן לא מבושל עם חצי כף שמן = 400 קלוריות ו 6 גרם חלבון + 150 גרם חזה עוף(שתי חתיכות קטנות מבושלות )216 קלוריות 43.5 חלבון + 100 קלוריות מכוס מיץ
ביניים שקית ביסלי/במבה 30 גרם= 147 קלוריות ו-3 גרם חלבון.

ערב = ירך +שוק בלי עור = 600 קלוריות ו75 גרם חלבון + בערך 300 קלוריות משתי תפוחי אדמה קטנים בטטה בינונית קישוא וגזר ו8 גרם חלבון.

סך הכל 2753 קלוריות לאדם שהRMR שלו הוא 1900 ו2.5 גרם חלבון על כל קילו מהגוף. ככה שאני אוכל במאזן של 800 קלוריות מעל התחזוקה,וכפי שידוע לכם SS היא תוכנית תובענית שדורשת לאכול אפילו 1000 מעל התחזוקה אז לא מבין איפה הבעיה? אשמח אם תתייחסו ספציפית לאיך אני מגזים במאזן הקלורי החיובי במקום להגיד שאם דחפתי 3 כוסות מיץ ביום ושקית קטנה של ביסלי אז אני עולה רק בשומן.

נערך לאחרונה:
קראת את התגובה שלי למעלה ? אף אחד לא אמר לך לאכול 1000 קלוריות מעל התחזוקה עם סקוואט של ילדה
תוריד מהר את כמות הקלוריות או שתמשיך לעלות מלא בשומן

חחח אתה רציני מחשב חלבון מביסלי ומכוס נס קפה? חחח

מה המטרה שלך? כוח או שריר?
תעשה חיטוב, זה פשוט טעות להמשיך מסה ככה, אם אפשר לקרוא למה שאתה עושה מסה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית