הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ לא רעב

• פותח/ת השרשור GuyDBG
  • פורסם בתאריך

GuyDBG

טרול תת-רמה טיפוסי
0
5
נק' מוניטין:
5
0
5
היי.. אני במאזן קלורי חיובי בערך שנה וחצי כבר (מאז שהתחלתי להתאמן)
בהתחלה בSS הייתי מורעב ואכלתי הרבה... לאט לאט נהייתי פחות ופחות רעב עד שעכשיו אני דוחף אוכל בכח בשביל רק 2500 קלוריות

יכול להיות שהעמסתי יותר מידי על הגוף ואני צריך חיטובון של חודש/חודשיים כדי לצבור רעב למסה רצינית יותר (3000+)? מוסיף שהמשקל גוף שלי תקוע כבר כמה חודשים...

• פותח/ת השרשור
עליתי מ63 ל85 אבל העלייה היתה כמעט כולה בשנה הראשונה של האימונים, אני תקוע כבר הרבה זמן על המשקל. גובה 180
אש מעריך ש15

אתה יכול לרשום כאן את התפריט שלך?

ואחריו התפלגות של קלוריות חלבון פחמימה שומן

• פותח/ת השרשור
זה מאוד משתנה כי אני בצבא אבל הייתי אומר בקירוב 150 פחמימה 120 שומן 160 חלבון סהכ בערך 2300. אני מבין למה אני לא עולה במשקל גוף (מגרד את התחזוקה בקושי) מה שאני לא מבין זה למה אני לא רעב עכשיו ופעם ששקלתי פחות הייתי מסוגל לאכול 3000 קלוריות בכיף. והאם צריך לעשות חיטוב כדי לצבור רעב מחדש או משהו שקשור לחילוף חומרים?

לא..פשוט לאכול יותר והתאבון כבר יבוא. אתה יכול להוסיף שומנים כי זה קל להכניס, כף שמן זית בסלט זה בערך 120 קלוריות.
אתה יכול להוסיף פחמימות שקל לאכול כמו לחמניות\פיתות וכו' (פיתה שווה כמעט 3 פרוסות לחם).
אתה יכול לשקול לקנות גיינר..
או במקרה הכי גרוע לעלות מלוכלך (אוראו עם חלב וכל השאר) אבל זה פחות מומלץ כמשהו קבוע בתפריט עדיף שתוסיף גיינר אם קשה לך לאכול או פשוט תאכל בכוח, אחרי שהקיבה תתרגל גם התיאבון יבוא

• פותח/ת השרשור
שמן זית זה רעיון טוב... אין בעיה בריאותית לשפוך 40 מל שמן בכל ארוחה נכון?

לא, אבל זה המון קלוריות.
40 מ"ל זה 350 קל' ואתה רוצה בכל ארוחה...זה פלוס קלורי גבוה מדי.
תוסיף כף שמן זית, תוסיף 2 כפות טחינה ו12 שקדים איפה שהוא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית