הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיון חברות סטרואידים

מצב
השרשור נעול

DubbleBiceps

משתמש מתחיל
187
10
נק' מוניטין:
48
187
10
כל החברות חרא כמו שכולם רושמים
וורמגה לא עובדת טוב, אטלס זבל מדולל, נובה פארם לא עובדם עם ריח מסריח, ועוד כאלה ואחרות שלא עובדות.!! אז מה לעזאזל כן עובד??? איזה חברות כן מוכרות ועובדות.?? ואני ואני לא מדבר על רפואי שהוא מצוין ויש רק טסט שהוא מפוצץ אותך בנוזלים
אז לכל המדענים שפה שמבינים כל כך טוב מי יכול להמליץ על חברה חברות טובות שכן עובדות ?????

הבנתי לאחרונה שmxp טובים.
הנפוסים של ורמוג׳ה שאני לוקח כרגע לדעתי 50% מהמינון המוצהר

• פותח/ת השרשור
זהו כל מי שפה משתמש בסטרואידים מרצה הרצאות ואף אחד לא מכיר חברה טובה שעובדת ?

עם זה טסט' קנה רפואי פשוט, או באמפולות של חברות מוכרות, הכי טוב.
וורמגע' טובים, ג'נטיקס לבאס גם. הכי טוב מבחינת טסט' זה אנטט רפואי טסטוירון תשקיע קצת כסף ולך על בטוח.

הוא לא ביקש לדעת אם כדאי לו רפואי או לא, הוא כנראה מדבר על חומרים שאין ברפואי או שאין לו איך להשיג רפואי

• פותח/ת השרשור
מישהו שמע על הגולדן דראגון.??
יש לי טסט רפואי ויש לי איך להשיג אותו זה לא עוזר לי אבל גם כי רני לא רוצה אסטר ארוך הוא מפוצץ בנוזלים וזה לא מה שאני מחפש אני יודע שרפואי הכי טוב
אבל אני רוצה טסט קצר מסטרון וטרן ואין רפואי ואני מחפש חברה טובה כי יש לי ניסיון מר כבר עם 3 חברות.שונות

כל החברות חרא כמו שכולם רושמים
וורמגה לא עובדת טוב, אטלס זבל מדולל, נובה פארם לא עובדם עם ריח מסריח, ועוד כאלה ואחרות שלא עובדות.!! אז מה לעזאזל כן עובד??? איזה חברות כן מוכרות ועובדות.?? ואני ואני לא מדבר על רפואי שהוא מצוין ויש רק טסט שהוא מפוצץ אותך בנוזלים
אז לכל המדענים שפה שמבינים כל כך טוב מי יכול להמליץ על חברה חברות טובות שכן עובדות ?????
כל החברות "עובדות" כל עוד המינון הרשום הוא זה הקיים בפנים.
"ריח מסריח" ותופעות לוואי אחרות קשורים בשמנים ובממיסים, תשאל לגבי סוג השמן בטסט שאתה קונה, לא סביר שידעו לספר לך מעבר לכך.

• פותח/ת השרשור
הכוונה מסביר ורושם דפים ואין לכם מושג על חברות!!
תום סתור אחד שמבין ואני תוסף מימנו כי אני שם לב שאתה עונה על הכל.
אז בוא תמליץ לי על חברה שעובדת עם מינונים נכונים.! ולא כמו כל הבני זונות שמציפים שאת השוק בזל נימאס כבר לידקור את עצמך 30 פעם ולהתאכזב

יש לך את ;
mxp
pharma lab
tech lab
nova pharm לא יודע איך היום אבל פעם היו בסדר כשתיקנו את הבאטצים הכואבים

אז בוא תמליץ לי על חברה שעובדת עם מינונים נכונים.! ולא כמו כל הבני זונות שמציפים שאת השוק בזל נימאס כבר לידקור את עצמך 30 פעם ולהתאכזב
זה שבן אדם מבין קצת על חומרים זה לא אומר שהוא צריך להתעדכן בחברה חדשה שיוצאת לשוק כל יום חדש...

זה שבן אדם מבין קצת על חומרים זה לא אומר שהוא צריך להתעדכן בחברה חדשה שיוצאת לשוק כל יום חדש...
רשמתי לך את החברות החדשות שעומדות על המינונים שמצהירים על מה שרשום , גם אני התאכזבתי עד שמצאתי אין מה לעשות אני זרקתי המון כסף על זבל

זה שאני מבין "קצת" בחומרים לא אומר שגם אם אני מבין "קצת" בחברות הקיימות בשוק אני צריך או רוצה להיות אחד מאלה שממליצים עליהן בפורום.

זה שאני מבין "קצת" בחומרים לא אומר שגם אם אני מבין "קצת" בחברות הקיימות בשוק אני צריך או רוצה להיות אחד מאלה שממליצים עליהן בפורום.
1-0 לתום חח הלוואי שהיו לי 20 אחוז מהידע שלו

אתה מבלבל את המוח...
אני אחד מאלה שנמצאים פה כדי לספק לך את כל האינפורמציה כדי שתעבדו נכון.
אני לא חייב לך כלום ואני לא אמליץ לך על חברה.
מה שכן, זה אעיף אותך לחפש מינונים במקום אחר אם תהיה וולגרי חסר כבוד.

אהלן,

תזכיר לי מהו גילך?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית