מה הם תחומי העניין הנוספים שלכם?

וואי זה ממש נהיה פוסט סטייל קקי
דווקא לא פסוט בקקי היה מתחיל יותר בסגנון, חברה שלי עזבה אותי ואני מקבל בתחת ואני לא יודע מה לעשות , תעזרו לי חברים(אין לי חברים במציאות אז יש לי רק את אלה מהפורום)"
משהו כזה..

איך הכל בעולם הזה קשור למין תסבירו לי?😃

בכל מקרה, נראה לי אני אחת המושפעות,
חוץ מחדר כושר אין לי שום תחביב.

(מסיבות,ספרים? בקטנה)
אז תתחילי, חבל לרכז את החיים רק סביב זה, את מפסידה כלכך הרבה...

לגבי מין, בפורומים כולם משגלי על ,מומחים באומנות הפיתוי וחייבים לעשות פוזות בכל פוסט של בחורה שאח של חבר שלהם סיפר להם שהיא נראת טוב, זה ידוע.

מה שמצחיק שאף אחד מכם לא מבין את הקטע של פיק אפ או "אומנות הפיתוי" (שם פלצני , טוב נו כל תרגום לעברית בסוף נהייה מעפן).
מה שיפה בפיק אפ שכל אחד לוקח את זה למקום משלו לפי האופי שלו וה"צרכים שלו" (לא מיניים אבל בין היתר).
לכן כל אחד הוא שונה ואין פה שחור או לבן , כל אחד משחק איך שהוא רוצה אבל יש כללים בסיסים , הייתי אומר שזה אפילו דומה לפיתוח גוף (רק הרבה יותר דינאמי , ופה אתה לא תמות אם לא תתפוס בחורה אחרי 3 שעות 🤡 ).
בכל מקרה , נסכם את זה לפני שזה באמת יהיה פוסט קקי , שבנות רוצות סקס פי 2 מבנים , כמה שאתן תגידו "לאא" וכו' , זה הוכח במחקרים פסיכולוגים (תחום התעניינות משני שלי).
בכל מקרה בחודשים האחרונים עזבתי את התחום ותאמת אין לי גם כוח לחזור אליו , זה בא בתקופות.

PUA זה נושא די מעניין; The Game הוא ספר ששווה לקרוא...

נגינה, כתיבה, וציור - תרבות, מישהו? 😣

על כל פנים, אני גם לא מזיין כ"כ הרבה 🆘*

חיות [רוצה להיות וטרינר], אלכוהול, כסף
וצבא.. ז"א אני מבין די הרבה בתחום הזה, אבל לא סובל את המערכת
😵

ומה זיין אחו******* מה אתם חושבים? כל לילה בחורה אחרת, כל לילה מסיבה אחרת..
משה מתי אני אוכל לצאת איתך תארגן לי איזה שוודית ובריטית??

חיות [רוצה להיות וטרינר], אלכוהול, כסף
וצבא.. ז"א אני מבין די הרבה בתחום הזה, אבל לא סובל את המערכת
😵

ומה זיין אחו******* מה אתם חושבים? כל לילה בחורה אחרת, כל לילה מסיבה אחרת..
משה מתי אני אוכל לצאת איתך תארגן לי איזה שוודית ובריטית??
אין אחי אתה מר בירה זה גדול עלי , מצטער ✌️

חחחחח מה זה משנה מר בירה מר מסיבות, שנינו שחיפים רק מישל גדול 🤫

מה שמצחיק שאף אחד מכם לא מבין את הקטע של פיק אפ או "אומנות הפיתוי" (שם פלצני , טוב נו כל תרגום לעברית בסוף נהייה מעפן).
מה שיפה בפיק אפ שכל אחד לוקח את זה למקום משלו לפי האופי שלו וה"צרכים שלו" (לא מיניים אבל בין היתר).
לכן כל אחד הוא שונה ואין פה שחור או לבן , כל אחד משחק איך שהוא רוצה אבל יש כללים בסיסים , הייתי אומר שזה אפילו דומה לפיתוח גוף (רק הרבה יותר דינאמי , ופה אתה לא תמות אם לא תתפוס בחורה אחרי 3 שעות 🤡 ).
בכל מקרה , נסכם את זה לפני שזה באמת יהיה פוסט קקי , שבנות רוצות סקס פי 2 מבנים , כמה שאתן תגידו "לאא" וכו' , זה הוכח במחקרים פסיכולוגים (תחום התעניינות משני שלי).
בכל מקרה בחודשים האחרונים עזבתי את התחום ותאמת אין לי גם כוח לחזור אליו , זה בא בתקופות.

פיק-אפ זה דבר מאוד פשוט, זה פי אלף יותר פשוט ממערכת יחסים שלמה.
זה דבר מהיר מבלי הרבה סיבוכים.

לגבי הקטע השני:
לא כל הנשים, יש ויש, זה תלוי בכמה דברים.

פיק-אפ זה דבר מאוד פשוט, זה פי אלף יותר פשוט ממערכת יחסים שלמה.
זה דבר מהיר מבלי הרבה סיבוכים.

לגבי הקטע השני:
לא כל הנשים, יש ויש, זה תלוי בכמה דברים.
אז כנראה שלא נכנסת לראש של פיקאפר אמיתי , אתה לא יודע כמה סיבוכים ו"רוטינות" רצות לו בראש בעת אינטרקציה עם בחורה , כל דבר קטן הוא שם לב אליו , דברים שאנשים רגילים בחיים לא יחשבו על זה.
אישית נשבר לי מזה לבנתיים זה מתאים לתקופות מסויימות בחיים , זה כיף במובן מסויים אבל לפעמים זה נהייה ממש מעפן ומעצבן ואתה מעדיף לשכוח הכל כי אתה ממש נכנס לזה.

אז כנראה שלא נכנסת לראש של פיקאפר אמיתי , אתה לא יודע כמה סיבוכים ו"רוטינות" רצות לו בראש בעת אינטרקציה עם בחורה , כל דבר קטן הוא שם לב אליו , דברים שאנשים רגילים בחיים לא יחשבו על זה.
אישית נשבר לי מזה לבנתיים זה מתאים לתקופות מסויימות בחיים , זה כיף במובן מסויים אבל לפעמים זה נהייה ממש מעפן ומעצבן ואתה מעדיף לשכוח הכל כי אתה ממש נכנס לזה.

תאמין לי אני יודע לגבי הפרטים הקטנים..
אני יותר מדבר על הזמן שזה לוקח, זה עיניין מהיר.
פיק-אפ בתאחלס ברובו זו גישה, אם יש לך את הגישה המתאימה (ולא כל גישה מתאימה לכל בחורה) אז בהרבה יותר קל לך.

וצודק לגבי זה שזה ניהיה מעפן ומעצבן, אתה פשוט לא מפסיק 'לנתח' מידע,
זה בא לך אוטומטית.

• פותח/ת השרשור
רוב הבחורות לא מחפשות סטוץ חד פעמי ואין גבר שכל הבחורות נופלות לרגליו.
יש איזורים מסויימים שאפשר לחפש בהם סטוצים כמו ''פיק-אפ פאבים'' שלשם אם נכנסת מישהי, אז סיכוי גבוה שהיא באה בשביל יותר מלשתות בירה.
רוב הבנות אכן רוצות סקס, אבל זה טבעי. זה צורך ביולוגי לגיטימי.
רק שיש גם עניין של כבוד עצמי ולהיכנס למיטה עם כל אחד זה כבר מגעיל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית