דווקא לא פסוט בקקי היה מתחיל יותר בסגנון, חברה שלי עזבה אותי ואני מקבל בתחת ואני לא יודע מה לעשות , תעזרו לי חברים(אין לי חברים במציאות אז יש לי רק את אלה מהפורום)"וואי זה ממש נהיה פוסט סטייל קקי
משהו כזה..
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
דווקא לא פסוט בקקי היה מתחיל יותר בסגנון, חברה שלי עזבה אותי ואני מקבל בתחת ואני לא יודע מה לעשות , תעזרו לי חברים(אין לי חברים במציאות אז יש לי רק את אלה מהפורום)"וואי זה ממש נהיה פוסט סטייל קקי
אז תתחילי, חבל לרכז את החיים רק סביב זה, את מפסידה כלכך הרבה...איך הכל בעולם הזה קשור למין תסבירו לי?😃
בכל מקרה, נראה לי אני אחת המושפעות,
חוץ מחדר כושר אין לי שום תחביב.
(מסיבות,ספרים? בקטנה)
אין אחי אתה מר בירה זה גדול עלי , מצטער ✌️חיות [רוצה להיות וטרינר], אלכוהול, כסף
וצבא.. ז"א אני מבין די הרבה בתחום הזה, אבל לא סובל את המערכת
😵
ומה זיין אחו******* מה אתם חושבים? כל לילה בחורה אחרת, כל לילה מסיבה אחרת..
משה מתי אני אוכל לצאת איתך תארגן לי איזה שוודית ובריטית??
מה שמצחיק שאף אחד מכם לא מבין את הקטע של פיק אפ או "אומנות הפיתוי" (שם פלצני , טוב נו כל תרגום לעברית בסוף נהייה מעפן).
מה שיפה בפיק אפ שכל אחד לוקח את זה למקום משלו לפי האופי שלו וה"צרכים שלו" (לא מיניים אבל בין היתר).
לכן כל אחד הוא שונה ואין פה שחור או לבן , כל אחד משחק איך שהוא רוצה אבל יש כללים בסיסים , הייתי אומר שזה אפילו דומה לפיתוח גוף (רק הרבה יותר דינאמי , ופה אתה לא תמות אם לא תתפוס בחורה אחרי 3 שעות 🤡 ).
בכל מקרה , נסכם את זה לפני שזה באמת יהיה פוסט קקי , שבנות רוצות סקס פי 2 מבנים , כמה שאתן תגידו "לאא" וכו' , זה הוכח במחקרים פסיכולוגים (תחום התעניינות משני שלי).
בכל מקרה בחודשים האחרונים עזבתי את התחום ותאמת אין לי גם כוח לחזור אליו , זה בא בתקופות.
אז כנראה שלא נכנסת לראש של פיקאפר אמיתי , אתה לא יודע כמה סיבוכים ו"רוטינות" רצות לו בראש בעת אינטרקציה עם בחורה , כל דבר קטן הוא שם לב אליו , דברים שאנשים רגילים בחיים לא יחשבו על זה.פיק-אפ זה דבר מאוד פשוט, זה פי אלף יותר פשוט ממערכת יחסים שלמה.
זה דבר מהיר מבלי הרבה סיבוכים.
לגבי הקטע השני:
לא כל הנשים, יש ויש, זה תלוי בכמה דברים.
אז כנראה שלא נכנסת לראש של פיקאפר אמיתי , אתה לא יודע כמה סיבוכים ו"רוטינות" רצות לו בראש בעת אינטרקציה עם בחורה , כל דבר קטן הוא שם לב אליו , דברים שאנשים רגילים בחיים לא יחשבו על זה.
אישית נשבר לי מזה לבנתיים זה מתאים לתקופות מסויימות בחיים , זה כיף במובן מסויים אבל לפעמים זה נהייה ממש מעפן ומעצבן ואתה מעדיף לשכוח הכל כי אתה ממש נכנס לזה.