ייעוץ סייקל של קלן

yobiman4

משתמש מתחיל
21
0
נק' מוניטין:
0
21
0
היי לכולם, קניתי קלן של סיירוקס +30 קטיטופן. החלטתי לעשות סייקל של חודש בערך ולהתחיל לקחת 2 קטיטופן לפני השינה מהיום ה 14.
אך יש לי כמה שאלות בנושא. אז הסייקל שלי אמור להיראות ככה?
1. 20
2. 40
3. 60
4. 80
5.100
6-30 - 120
או שאני אמור לעשות שבועיים 120, ואז להוריד שוב ל- 20 ולעלות לאט לאט?
עוד כמה דברים:
1. מתי בדיוק אני אמור לקחת את הקלן? ובפעם אחת או לחלק את זה למנות?
2. איך הדיאטה שלי אמורה להיות? כרגע אני דיי בדל פחמימות, אז אני מאמין שאני צריך להתחיל לאכול יותר פחמימות?
תודה רבה מראש!!

תיקח את הקלן בבוקר איך שאתה קם ואחרי 20 דקות תעשה איתו ארובי 40 דקות שתעלה במינונים אז כן תחלק את הכמות ל פעמים ביום ואתה יכול להשאר בדל פחמימה אני עשיתי ככה והיית תוצאה טובה

לא צריך פירמידה יורדת, תשאר על 120 עד הסוף
4 ימים 40
4 ימים 80
יום 9 ואילך עד הסוף 120
את הקלן תיקח בבוקר, בין כדור לכדור לחכות 4 שעות, נגיד קמת ב8 לקחת, עוד אחד ב12, ועוד אחד ב4, תשתדל לא לקחת 4-5 שעות לפני השינה
קטוטיפן לפני השינה

• פותח/ת השרשור
אה 30 יום כן אז ככה
5ימים 40
5 ימים 80
20 יום 120 יש לך קטטופין את חייב לאחר שבועיים שלא תמשיך בלי קטטופין
כמובן.
אני קם ב06:30 בבוקר בערך, אז אני לא יכול לעשות אירובי בבוקר.. זה קריטי אם אני עושה בסביבות 14:00 בערך? אני אקח כדור ב 06:30, ואז ב 10:30-11:00 ואז ב15:00 בערך, ואז אעשה אירובי זה בסדר?

זה לא קריטי אבל בבוקר שאתה קם ולוקח ישר כדור ועושה אירובי זה הכי טוב כמובן על בטן ריקה רק מים כי אתה לא מקפיץ את האינסולין ואז אתה שורף שומן הכי הרבה והכי טוב

כמה אתה שוקל ? אם מתחת ל 90 אתה יכול כדור אחד של קטוטיפן ביום למשך כול הסייקל פשוט זה מ שהבנתי מאביעד

לך על אחד כול יום מתחילת הסייקל לפני שינה אביעד אחד האנשים שאני תופס מהם בפורום וזה מה שהוא הציע לי לעשות

לי יצא לעשות בשיטה שאמרתי והיה חיטוב יפה מאווד .
לא יצא לי בשיטה של ההתחלה מהיום ה 14 אני התחלתי קוטוטיפן ישר ביום הראשון לסייקל

• פותח/ת השרשור
לי יצא לעשות בשיטה שאמרתי והיה חיטוב יפה מאווד .
לא יצא לי בשיטה של ההתחלה מהיום ה 14 אני התחלתי קוטוטיפן ישר ביום הראשון לסייקל
עשית גם חודש? כמה אחוזי שומן היית בערך וכמה היית לאחר הסייקל?

עשיתי ככה 18 יום מכיוון שניכנסתי לניתוח שלא היה מתוכנן הפסקתי את הסייקל ב 18 יום ירדתי הרבה יחסית לא ממדתי אחוזי שומן אבל לפי העין סיימתי על משהו כמו 12-11 אחוז שהתחלתי מ 14-13
מה שכן הקלן עשה אותי מאווד יבש ומוצק לדעתי

• פותח/ת השרשור
עשיתי ככה 18 יום מכיוון שניכנסתי לניתוח שלא היה מתוכנן הפסקתי את הסייקל ב 18 יום ירדתי הרבה יחסית לא ממדתי אחוזי שומן אבל לפי העין סיימתי על משהו כמו 12-11 אחוז שהתחלתי מ 14-13
מה שכן הקלן עשה אותי מאווד יבש ומוצק לדעתי
הבנתי. טוב תודה רבה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית