הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תקוע בחיטוב דל יש תמונה

• פותח/ת השרשור lala17
  • פורסם בתאריך

lala17

משתמש קבוע
1,248
337
נק' מוניטין:
755
1,248
337
mzkgnv4gyim0.jpg
535116d19db5e.jpg

עשיתי מסה 3.5 חודשים ואז ירדתי לדל פחמימה למשך חודשיים ירדתי בהתחלה יפה והגעתי מ84 ל78.5 ואז נתקעתי על 78,5 כמעט חודש ואז היה פסח נסעתי לאילת וטבריה ואפילו עליתי איזה קילו כי אכלתי כמו חזיר אני מנסה לחזור לחיטוב אבל הרבה יותר קשה כי אני מרגיש שאני לא מתקדם והמוטיבציה נעלמת

החיטוב היה גרעון של 500 על 50 גרם ביום שהגיע רק מגבינות וירקות והמטרה שלי זה 8-10% שומן

הנה תמונות אני רוצה להוריד את כל הבטן התחתונה לגמרי

הנה תמונות אני רוצה להוריד את כל הבטן התחתונה לגמרי
על איזה בטן תחתונה אתה מדבר??

אתה על אחוז שומן נמוך, לדעתי חסרה לך הרבה מסה ויצאת לחיטוב מוקדם מדי + לא מתחילים מחיטוב דל פחמימה כי אז קורה בידיוק מה שקרה לך. נתקעת מהר מדי.

הלוואי והרבה יראו את זה: דל פחמימה זה לא דיאטת קסמים זה אמור ליהיות סוף החיטוב, הווידוא הריגה של השבועיים-חודש האחרון.

לדעתי עכשיו צא לשבועיים נייטרלי, תפסיק להתעסק באיזה חצי מילימטר של בטן תחתונה שמפריע לך (כי סביר להניח שזה יחזור מעט כשתחזור לאכול פחמימה ותיהיה יותר נוזלי) ותעלה מסה, הרבה מסה. תקופה של מסה היא לא 3 חודשים, היא לפחות חצי שנה וזה במינימום.

בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
על איזה בטן תחתונה אתה מדבר??

אתה על אחוז שומן נמוך, לדעתי חסרה לך הרבה מסה ויצאת לחיטוב מוקדם מדי + לא מתחילים מחיטוב דל פחמימה כי אז קורה בידיוק מה שקרה לך. נתקעת מהר מדי.

הלוואי והרבה יראו את זה: דל פחמימה זה לא דיאטת קסמים זה אמור ליהיות סוף החיטוב, הווידוא הריגה של השבועיים-חודש האחרון.

לדעתי עכשיו צא לשבועיים נייטרלי, תפסיק להתעסק באיזה חצי מילימטר של בטן תחתונה שמפריע לך (כי סביר להניח שזה יחזור מעט כשתחזור לאכול פחמימה ותיהיה יותר נוזלי) ותעלה מסה, הרבה מסה. תקופה של מסה היא לא 3 חודשים, היא לפחות חצי שנה וזה במינימום.

בהצלחה!
תודה על התגובה ואולי בתמונה לא רואים את זה טוב אבל יש לי שומן בבטן שמעצבן אותי מאוד ואני חייב להוריד וגם קצת בחזה אני רוצה כבר לסיים את החיטוב הזה תאמין לי זה לא כזה כיף אבל הצבתי לי מטרה ואני חייב לעמוד בה אני רוצה להיות בערך 76 ואז להתחיל מסה נקייה..

ועכשיו לנושא מה אני אמור לעשות כדי להוריד עוד 2 קילו שומן לחזור לנטרלי שבועיים ואז להתחיל מחדש ולקצץ לאט לאט פחמימה או ישר דל פחמימה

אתה אמיתי? רוצה להוריד בטן תחתונה?!...... הזוי!
התמונה כנראה לא ממחישה בצורה הטובה ביותר אבל יש לי צמיג קטן כזה מעצבן למטה וגם טיפה שומן בחזה שאני מרגיש שאני חייב להוריד

• פותח/ת השרשור
לא רק שאתה לא צריך דל פחמימה אתה צריך מסה !!

אם לא רואים בתמונה כנראה שזה לא קיים בשום מקום חוץ מבזיכרון שלך

אני מודע לעניין שאני צריך לעשות מסה אבל אני לא רוצה להתחיל כרגע מ-2 סיבות
1.אני חייב להגיע לאחוז שומן נמוך יותר זה סוג של אתגר ואני חייב לבדוק את היכולות של הגוף ואת המראה והצורה באחוז נמוך ממש של 10 ומטה
2.עכשיו קיץ ואני מעדיף להיות חטוב

וזה לא שאני משווה או משהו אני אפילו לא קרוב אבל סתם דוגמא ג'ף סייד שהוא יורד מ-9% ל-6% איך הוא עושה את זה אף אחד לא אומר לו תמשיך מסה אין עליך טיפת שומן יש הבדל גדול במראה ב-2/3 קילו האלה ואני פשוט חייב להוריד אותם וזה מחרפן אותי אז תנסו להבין אותי אני אחר כך יתחיל מסה ויש לי ידע אני לא מהאלה שסתם שואלים שאלות אני כל היום קורא דברים ומנסה כמה שיותר ללמוד פשוט נתקעתי..

על כמה גרם פחמימה אתה? אם פחות מ-60 אז אין טעם להמשיך עם הדל. אם יותר אז תנסה להוריד ל-40 אולי ואז תרד עוד אחוז בטח של שומן.

• פותח/ת השרשור
אולי התמונות הוציאו אותי קטן יותר ממה שאני באמת העלתי אחת עדכנית יותר שגם אחרי שהייתי באילת יש עליי שריר אני 78.5/79 גובה 1.82
בתאורה הזאת זה יותר ברור

אולי התמונות הוציאו אותי קטן יותר ממה שאני באמת העלתי אחת עדכנית יותר שגם אחרי שהייתי באילת יש עליי שריר אני 78.5/79 גובה 1.82
בתאורה הזאת זה יותר ברור
אחי אתה יכול להישאר ככה אני לא רואה פה בעיה. אבל אם אתה מעוניין בחיטוב "מושלם" אז עדיף שתעלה קצת מסה... רק אז תחזור לחיטוב.

• פותח/ת השרשור
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית