הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים שווים בשתי הכתפיים

• פותח/ת השרשור Kiko
  • פורסם בתאריך

Kiko

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
שלום לכולם , יש לי כאבים בשתי הכתפיים למעלה משנה , זה התחיל לי שהייתי בצבא הייתי נוהג לעשות 3 פעמים בשבוע אימון של שעה שכולל מתח מקבילים ושכיבות שמיכה וממש קצת מכשירים של חדר כושר , לאחר כמה זמן החלו לי הכאבים אבל לא ייחסתי לזה חשיבות והמשכתי להתאמן עם קצת יותר דגש לכתפיים על מנת לחזק את האזור ושזה יעבור , זה לא עזר אלא ההפך ומאז הספקתי להתאמן בערך 8 חודשים מחשש לקרע בגיד אוו דלקת.
כרגע הכאבים מופיעים לא בכל מאמץ קטן של הכתף - להחזיק את הפאלאפון , נהיגה באוטו , להחזיק סתם שקית של סופר...כל דבר שבו אני מאמץ טיפה את היד הכאב מופיע
לעיתים אפילו ללא מאמץ...
אודה מאוד לעזרה.

שלום לכולם , יש לי כאבים בשתי הכתפיים למעלה משנה , זה התחיל לי שהייתי בצבא הייתי נוהג לעשות 3 פעמים בשבוע אימון של שעה שכולל מתח מקבילים ושכיבות שמיכה וממש קצת מכשירים של חדר כושר , לאחר כמה זמן החלו לי הכאבים אבל לא ייחסתי לזה חשיבות והמשכתי להתאמן עם קצת יותר דגש לכתפיים על מנת לחזק את האזור ושזה יעבור , זה לא עזר אלא ההפך ומאז הספקתי להתאמן בערך 8 חודשים מחשש לקרע בגיד אוו דלקת.
כרגע הכאבים מופיעים לא בכל מאמץ קטן של הכתף - להחזיק את הפאלאפון , נהיגה באוטו , להחזיק סתם שקית של סופר...כל דבר שבו אני מאמץ טיפה את היד הכאב מופיע
לעיתים אפילו ללא מאמץ...
אודה מאוד לעזרה.

האם ביקרת אצל רופא אורטופד בקשר לבעיה?

אני חושב שתצטרך להתחיל תוכנית אימון ספציפית לחיזוק הדרגתי של הכתפיים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית