הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון AB

• פותח/ת השרשור Squat
  • פורסם בתאריך

Squat

מושעה
142
6
נק' מוניטין:
-216
142
6
איך היא?

A:
בנץ' פרס 3X5 (כדי לשפר כוח בבנץ הוא בפיגור)
בנץ' פרס שיפוע חיובי 3X8
פרפר במכונה 3X10
מיליטרי פרס 4X8
חתירה אנכית 3X10
מקבילים צר 3X8
בנץ' פרס באחיזה צמודה/פשיטת מרפקים בפולי עליון 3X10

B:
סקווט 4X8
סומו דדליפט 2X6
מכרעיים במוט 2X8
הרמת עקבים עם מוט 3X20-25
מתח רחב 4X8
בנט אובר רואו 4X10
כפיפת מרפקים במוט ישר 3X8
פטישים בעמידה 3X10
כפיפות בטן עם משקל 3X20
בטן סטטי 2XMAX

אני חושב שזאת אחלה תוכנית אני לו חושב שצריך גם מתח וגם בנט אובראני אישית מעדיף מתח ביד קדמית לא צריך יותר מתרגיל אחד ולא כדאי לעשות גם מילמטרי וגם בנץ ביום אחד זה יוריד לך בצורה דרסטית את המשקל אולי תעשה רוטציה בנץ כבד פרס קל ובאימון הבא בנץ קל ופרס כבד אה והייתי מוריד את הפרפר

• פותח/ת השרשור
אני חושב שזאת אחלה תוכנית אני לו חושב שצריך גם מתח וגם בנט אובראני אישית מעדיף מתח ביד קדמית לא צריך יותר מתרגיל אחד ולא כדאי לעשות גם מילמטרי וגם בנץ ביום אחד זה יוריד לך בצורה דרסטית את המשקל אולי תעשה רוטציה בנץ כבד פרס קל ובאימון הבא בנץ קל ופרס כבד אה והייתי מוריד את הפרפר
מצטער , אבל אני לא הולך להוריד יד קדמית פרפר חזה וכל אלה.. אני רוצה לעבוד חזק.. AB טובה מתחלקת ל- 6 סטים שריר קטן 7 בינוני ו 9-10 גדול

תכנית מעולה
הייתי עושה בגב שלושה תרגילים של 3 סטים
אין שום סיבה להוריד את הפרפר או תרגיל ביד קדמית.

***לי אישית חשובה עבודה גם על כתף אחורית לכן הייתי מחלק בכתפיים 3 מילטרי,2 חתירה ו2 תרגיל לכתף אחורית
אבל זה לא חובה

• פותח/ת השרשור
תכנית מעולה
הייתי עושה בגב שלושה תרגילים של 3 סטים
אין שום סיבה להוריד את הפרפר או תרגיל ביד קדמית.

***לי אישית חשובה עבודה גם על כתף אחורית לכן הייתי מחלק בכתפיים 3 מילטרי,2 חתירה ו2 תרגיל לכתף אחורית
אבל זה לא חובה
כתבת בול מה שחשבתי. תודה רבה גבר עוד?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית