עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז איך צריך לאחוז? שאלתי באוניברסיטה ואמרו לי שזה בגלל אחיזת ריפטו, ולכמעט כל אחד ששאלתי היו כאבים שםאתה לא אוחז נכון.
יכול להיגרם נזק לפרק כף יד מללפף את האגודל מסביב למוט? אחיזת ריפטו דופקת לי את המרפק
וככה ידידי נפצעים במרפק.תנסה לדחוף את המוט (עם הידיים) לכיוון הגב ככה שכל המשקל על הגב והידיים רק תומכות/ממקמות את המוט להישאר במקום ולא לתמוך במוט בהרמת חלק מהמשקל.
אתה מדבר שטויות, כאבים במרפק יכולים גם להיגרם מכוח שמופעל כנגד המוט [באחיזה נכונה].רוב הבעיות עם המפרק בכלל נובעות ממקום גבוהה מדי של המוט ואי הרמת מרפקים( או לא מספיק, או חולשה שלהם)
דוגמא טובה לכך היא אריאל מהפורום שמחזיק את המוט בצורה ממש יפה
אני די בטוח שהוא מדבר על להצמיד את המוט לגב, עם זה אין ממש בעיה.וככה ידידי נפצעים במרפק.
הוא אומר לדחוף את המוט לגב עם הידיים וזה ממש לא טוב.אתה מדבר שטויות, כאבים במרפק יכולים גם להיגרם מכוח שמופעל כנגד המוט [באחיזה נכונה].
אני גם אוחז עם אגודל בפנים, ופשוט שם רצועות [בערך מ80~], אין כאב כלל.
אני די בטוח שהוא מדבר על להצמיד את המוט לגב, עם זה אין ממש בעיה.
התכוונתי להצמיד, כאילו להשאיר את המוט במקום שהוא צריך להיות על הגב בעזרת הידיים ולא לנסות להרים חלק מהמשקל עם הידיים.וככה ידידי נפצעים במרפק.
להצמיד כאילו ללחוץ את המוט לכיוון הגב ? אם כן אז זה לא טוב וזה גורם לבעיות במרפקים.התכוונתי להצמיד, כאילו להשאיר את המוט במקום שהוא צריך להיות על הגב בעזרת הידיים ולא לנסות להרים חלק מהמשקל עם הידיים.
@ssharon95ולפי מה שהחבר'ה הכבדים באוניברסיטה אמרו לי, אני כנראה דוחף את המוט בעלייה בחזרות האחרונות, והמרפק שלי לא יכול לעמוד במשקל כזה
אני לא שולט בזה.. זה היה לי מאז ומתמיד, עכשיו פשוט המשקל כבר כבד מדי@ssharon95
תומר למה שלא תלמד לא לדחוף ?
להצמיד כאילו ללחוץ את המוט לכיוון הגב ? אם כן אז זה לא טוב וזה גורם לבעיות במרפקים.
כשאמרתי לדחוף לא היתכוונתי אשכרה להפעיל כוח כנגד המוט, התכוונתי לתמוך במוט כדי שישאר במקום.@ssharon95
תומר למה שלא תלמד לא לדחוף ?
אתה דוחף את המוט כלפי מעלה?ולפי מה שהחבר'ה הכבדים באוניברסיטה אמרו לי, אני כנראה דוחף את המוט בעלייה בחזרות האחרונות, והמרפק שלי לא יכול לעמוד במשקל כזה
כןכשאמרתי לדחוף לא היתכוונתי אשכרה להפעיל כוח כנגד המוט, התכוונתי לתמוך במוט כדי שישאר במקום.
אתה דוחף את המוט כלפי מעלה?
תנסה להרים מרפקים יותר, לשמור על מפרק כף היד ישר ותנסה לחשוב שהידיים הם רק "עזרים" שעוזרים למוט להישאר במקום - בהקשר הזה.(זו דעתי, אין לי הרבה ניסיון , תנסה לשמוע עוד חוות דעת)