הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סקוואט באחיזה מלאה (thumbs in)

• פותח/ת השרשור Rhino
  • פורסם בתאריך

Rhino

מושעה
3,940
3,418
נק' מוניטין:
11,056
3,940
3,418
יכול להיגרם נזק לפרק כף יד מללפף את האגודל מסביב למוט? אחיזת ריפטו דופקת לי את המרפק

יכול להיגרם נזק לפרק כף יד מללפף את האגודל מסביב למוט? אחיזת ריפטו דופקת לי את המרפק

אוחז כבר ככה כמה חודשים, הרבה יותר נוח לכווץ את הגב ככה, ולהתכווץ בכלל.
אבל מופיעים מזה הרבה פעמים כאבים בפרק כף יד... עם הזמן זה פוחת.
מתכוון לאחיזה סגורה עם האגודל.

רוב הבעיות עם המפרק בכלל נובעות ממקום גבוהה מדי של המוט ואי הרמת מרפקים( או לא מספיק, או חולשה שלהם)
דוגמא טובה לכך היא אריאל מהפורום שמחזיק את המוט בצורה ממש יפה

אני גם אוחז THUBS IN, לדעתי הפופולריות של THUMB OUT בקרב הקהילה כאן נובעת מהפופולריות של ריפטו בקרב מתחילים. שהתאמנתי באוסטרליה כולם כמעט אוחזים IN. לגבי הכאבים בפרק כף יד, אני אישית משתמש ברצועות שזה פתרון פופולרי, אבל אתה יכול לאחוז יותר רחב, מה שלדעתי קצת פוגע ביעילות של האחיזה (פחות מכווץ).

לגבי כאבים במרפק באחיזת OUT גם די פופולרי.

תנסה לדחוף את המוט (עם הידיים) לכיוון הגב ככה שכל המשקל על הגב והידיים רק תומכות/ממקמות את המוט להישאר במקום ולא לתמוך במוט בהרמת חלק מהמשקל.

תנסה לדחוף את המוט (עם הידיים) לכיוון הגב ככה שכל המשקל על הגב והידיים רק תומכות/ממקמות את המוט להישאר במקום ולא לתמוך במוט בהרמת חלק מהמשקל.
וככה ידידי נפצעים במרפק.

רוב הבעיות עם המפרק בכלל נובעות ממקום גבוהה מדי של המוט ואי הרמת מרפקים( או לא מספיק, או חולשה שלהם)
דוגמא טובה לכך היא אריאל מהפורום שמחזיק את המוט בצורה ממש יפה
אתה מדבר שטויות, כאבים במרפק יכולים גם להיגרם מכוח שמופעל כנגד המוט [באחיזה נכונה].

אני גם אוחז עם אגודל בפנים, ופשוט שם רצועות [בערך מ80~], אין כאב כלל.
וככה ידידי נפצעים במרפק.
אני די בטוח שהוא מדבר על להצמיד את המוט לגב, עם זה אין ממש בעיה.

אתה מדבר שטויות, כאבים במרפק יכולים גם להיגרם מכוח שמופעל כנגד המוט [באחיזה נכונה].

אני גם אוחז עם אגודל בפנים, ופשוט שם רצועות [בערך מ80~], אין כאב כלל.
אני די בטוח שהוא מדבר על להצמיד את המוט לגב, עם זה אין ממש בעיה.
הוא אומר לדחוף את המוט לגב עם הידיים וזה ממש לא טוב.

בטאמבס אין אני מרגיש כאילו אני מחזיק המשקל ולא המדף בגב, למרות שאין לחץ על המרפק....
זה נורמלי?

• פותח/ת השרשור
נגיד שאין לי רצועות לפרק כף יד, עדיין אין בעיה?
פשוט אני לא רואה טעם לקנות רצועות שישמשו רק לסקוואט

התכוונתי להצמיד, כאילו להשאיר את המוט במקום שהוא צריך להיות על הגב בעזרת הידיים ולא לנסות להרים חלק מהמשקל עם הידיים.
להצמיד כאילו ללחוץ את המוט לכיוון הגב ? אם כן אז זה לא טוב וזה גורם לבעיות במרפקים.

• פותח/ת השרשור
ולפי מה שהחבר'ה הכבדים באוניברסיטה אמרו לי, אני כנראה דוחף את המוט בעלייה בחזרות האחרונות, והמרפק שלי לא יכול לעמוד במשקל כזה

• פותח/ת השרשור
@ssharon95
תומר למה שלא תלמד לא לדחוף ?
אני לא שולט בזה.. זה היה לי מאז ומתמיד, עכשיו פשוט המשקל כבר כבד מדי
מאז שהתחלתי עם thumbs in היה שיפור נהדר, אני פשוט דואג לפרק כף יד שלי

להצמיד כאילו ללחוץ את המוט לכיוון הגב ? אם כן אז זה לא טוב וזה גורם לבעיות במרפקים.
@ssharon95
תומר למה שלא תלמד לא לדחוף ?
כשאמרתי לדחוף לא היתכוונתי אשכרה להפעיל כוח כנגד המוט, התכוונתי לתמוך במוט כדי שישאר במקום.

ולפי מה שהחבר'ה הכבדים באוניברסיטה אמרו לי, אני כנראה דוחף את המוט בעלייה בחזרות האחרונות, והמרפק שלי לא יכול לעמוד במשקל כזה
אתה דוחף את המוט כלפי מעלה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית