הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון מה אתם אוכלים בדיאטה דלת פחמימות?

• פותח/ת השרשור ExFat
  • פורסם בתאריך

ExFat

משתמש מתחיל
62
4
נק' מוניטין:
4
62
4
אני מתחיל את השבוע השני שלי בדיאטה ואני מחפש מאכלים חדשים שייעשו את הדיאטה הזאתי לטובה יותר. אפשר לאכול בדיאטה הזאתי בוטנים או פיצוחים? נמאס לי לאכול אגוזי מלך כאילו זה מלא בקלוריות וזה מגעיל אז הייתי רוצה למצוא לזה תחליף. ומה עם גבינה צהובה וחמאה? איך אפשר לאכול את שני הדברים האלה בלי פחמימה בצד כמו לחם ודברים כאלה? אני חייב טיפים דחוף להמשך הדיאטה.

פיצוחים - לא.
בוטנים - לא.
אגוזי מלך - לא.
אם כבר אגוזים, תבחר את מה שיש בו הכי פחות אומגה 6, אני אישית אוכל אגוזי לוז (הכי מעט אומגה 6 אחרי המקדמיה שעולים 1XX שקל לקילו.)
אפשר לטגן ביצים בחמאה, ולאכול את הגבינה הצהובה בצד בנפרד, להוסיף ירקות, בשר בקר שמן (כל מיני וריאציות, החל מטחון בקציצות ועד נתחים)
שמן קוקוס, שמן זית. יש הרבה מה לאכול, רק צריך לפזר את זה כמו שצריך על פני היום.

• פותח/ת השרשור
פיצוחים - לא.
בוטנים - לא.
אגוזי מלך - לא.
אם כבר אגוזים, תבחר את מה שיש בו הכי פחות אומגה 6, אני אישית אוכל אגוזי לוז (הכי מעט אומגה 6 אחרי המקדמיה שעולים 1XX שקל לקילו.)
אפשר לטגן ביצים בחמאה, ולאכול את הגבינה הצהובה בצד בנפרד, להוסיף ירקות, בשר בקר שמן (כל מיני וריאציות, החל מטחון בקציצות ועד נתחים)
שמן קוקוס, שמן זית. יש הרבה מה לאכול, רק צריך לפזר את זה כמו שצריך על פני היום.
לא ממש איכפת לי איזה סוג של שומן אני אוכל כי יותר משנה לי להוריד בשומן שאר הדברים ממש ממש לא מעניינים אותי . לא הבנתי אבל למה אגוזי מלך לא.

גבינה צהובה טוב מאוד דווקא , אחלה מקור של שומן וגם חלבון מלא
אם אתה ב0 פחמימה אז פשוט ירקות ומלא מים ... אם אתה עושה דל פחמימה נורמלית שזה 50-100 פחמימה ממליץ לך בחום על לחם קל מחיטה מלאה של דגנית עין בר ... גם טעים , גם הרבה מינרלים וויטמנים , גם פחמימה מורכבת , וגם 6 פחמימה לפרוסה .. עוזר מאוד
בדל פחמימה לפי מה שזכור לי אוכלים 2.5-3 חלבון ממשקל גוף , ככה שתגוון לך בחזה עוף , דגים , גבינות , וכל סוגי הבשר שתרצה שיכנסו לך בתפריט
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
גבינה צהובה טוב מאוד דווקא , אחלה מקור של שומן וגם חלבון מלא
אם אתה ב0 פחמימה אז פשוט ירקות ומלא מים ... אם אתה עושה דל פחמימה נורמלית שזה 50-100 פחמימה ממליץ לך בחום על לחם קל מחיטה מלאה של דגנית עין בר ... גם טעים , גם הרבה מינרלים וויטמנים , גם פחמימה מורכבת , וגם 6 פחמימה לפרוסה .. עוזר מאוד
בדל פחמימה לפי מה שזכור לי אוכלים 2.5-3 חלבון ממשקל גוף , ככה שתגוון לך בחזה עוף , דגים , גבינות , וכל סוגי הבשר שתרצה שיכנסו לך בתפריט
בהצלחה
אני על 35 פחמימה ואת כל ה-35 אני בכלל מקבל מהחלבון והשומן שאני אוכל שזה מעצבן... לא יוצא לי לגעת בלחם בכלל או בשום פחמימה.

אני על 35 פחמימה ואת כל ה-35 אני בכלל מקבל מהחלבון והשומן שאני אוכל שזה מעצבן... לא יוצא לי לגעת בלחם בכלל או בשום פחמימה.
מה דעתך על להיות בדל פחמימה יותר נורמלית ? של 50-100 פחמימה ? אני לא מבין למה רוב האנשים כאן שעל דל פחמימה לוקחים את זה רחוק ושואפים ל0 ...

מה דעתך על להיות בדל פחמימה יותר נורמלית ? של 50-100 פחמימה ? אני לא מבין למה רוב האנשים כאן שעל דל פחמימה לוקחים את זה רחוק ושואפים ל0 ...
כי זה דל פחמימה.

אם אתה לא רוצה להתעסק בסוג השומן (אומגה 3\6\9 וכו') תתסף באומגה 3 ואז תאכל איזה שומן שבא לך.

אגוזים, שקדים, בוטנים, חמאת בוטנים, שומשום, שמן קוקוס, אבוקדו (לא יותר מדי כי יש לו פחמימה), ביצים, חמאה, בשר אדום, ירקות כמובן לא לשכוח

• פותח/ת השרשור
כי זה דל פחמימה.

אם אתה לא רוצה להתעסק בסוג השומן (אומגה 3\6\9 וכו') תתסף באומגה 3 ואז תאכל איזה שומן שבא לך.

אגוזים, שקדים, בוטנים, חמאת בוטנים, שומשום, שמן קוקוס, אבוקדו (לא יותר מדי כי יש לו פחמימה), ביצים, חמאה, בשר אדום, ירקות כמובן לא לשכוח
אוקיי, אז אני אוסיף חמאת בוטנים וחמאה לחביתה. זה בסדר שאני אוכל 3 ביצים ביום עם החלמון? ולכמה גרם שומן אני אמור להגיע בערך ביחד למשקל הגוף שלי? (77)

זה בסדר שאני אוכל 3 ביצים ביום עם החלמון?
ברור, אפילו מעט, אני אכלתי 9 ביום בדל פחמימה.

ולכמה גרם שומן אני אמור להגיע בערך ביחד למשקל הגוף שלי? (77)
קשה להגיד ככה בעקרון זאת הנוסחא:

כמה קלוריות אתה צריך לאכול - קלוריות מחלבון = קלוריות לשומן \ 9 = גרם שומן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית