הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקת חלבון או גיינרים באימון ביתי

• פותח/ת השרשור Omri590
  • פורסם בתאריך

Omri590

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
שלום, אני חייל ותקופה מסוימת שאני מתאמן בלי חחדר כושר אלא רק בבסיס ובבית ע"י משקולות, בטן ומתח אני שוקל 60 קילו על מטר 66 בערך והמליצו לי לקחת גיינרים או אבקת חלבון כדאי לעלות במסה ובשריר רציתי לדעת אם כדאי לקחת למרות שאני לא מתאמן בחדר כושר אלא רק בבית ובסיס.

שלום, אני חייל ותקופה מסוימת שאני מתאמן בלי חחדר כושר אלא רק בבסיס ובבית ע"י משקולות, בטן ומתח אני שוקל 60 קילו על מטר 66 בערך והמליצו לי לקחת גיינרים או אבקת חלבון כדאי לעלות במסה ובשריר רציתי לדעת אם כדאי לקחת למרות שאני לא מתאמן בחדר כושר אלא רק בבית ובסיס.

על מנת לעלות מסת שריר לא מספיק רק תזונה ( זה הדבר החשוב ביותר, בתנאי שגם מתאמנים) אתה צריך תוכנית אימונים שניתן להשיג בעזרת חד"כ או ציוד ביתי בשווי כמה אלפי שקלים.

גיינר זה בסה"כ משקה עם ערכים גבוהיים, זאת אומרת הרבה פחמימה בעיקר וזה נועד לאנשים שלא מצליחים לאכול את כמות האוכל שהם אמורים או לאנשים שנמצאים מחוץ לבית ברוב שעות היום ואין להם ברירה אחרת.

לשאלתך, סביר להניח שאין לך צורך בזה

• פותח/ת השרשור
בגלל זה אני רוצה לקחת גינריים אני לא מצליח להגיע לרמת האוכל הדרוש בגלל התפקיד שלי... וללכת לחדר כושר אין לי ם אפשרות כי אין לי בבסיס ושאני בבית אני יכול ללכת אולי פעמים שלוש ב 6 יום שאני בבית.. אני עושה 9/6 9 בסיס 6 בית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית