הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט לשיפוטכם

ניצן סופר

משתמש קבוע
1,039
253
נק' מוניטין:
588
1,039
253
מרכז ספורט ב"ש

תכלס הוא על הפנים ... אבל השתפר מפעם קודמת

הורדתי משקל מ97.5 ל-85 KG

איך אוכל לשפר ?

מהסט-אפ המושלם הזה ציפיתי לטכניקה מושלמת, אבל הכל נהרס..
שני דברים:
1. אתה תולש את המוט, ולא מנתק אותו. הכוונה היא, שבדדליפט, הידיים לא עובדות. הרגליים מבצעות את הניתוק. הידיים בסה"כ מחזיקות את המוט. ומה אתה עושה? משתמש בידיים כדי לתלוש אותו מהרצפה. להבא, פשוט תאחוז את המוט, וזהו - פה העבודה של הידיים שלך נגמרת. תלחץ את הרגליים כנגד הרצפה ותן למוט לעלות.
2. הנעילה שלך לא נכונה. במקום ליישר את הרגליים ואז לעלות עם הגב, אתה בעצם מושך את המוט אחורה עם רגליים כפופות, משעין את המוט על הרגליים ואז נועל. לא יודע עד כמה משנה לך, אבל תחרותית זה לא חוקי, ובכללי זה לא מומלץ, גם למי שלא מתחרה. תעלה קודם עם הרגליים ואז עם הגב.
3. מנח הצוואר שלך לא תקין. אתה מאמץ את הצוואר שלך וזה יגרום לבעיות בעמוד השדרה ולכאבים. אני יודע שאתה לא שולט בזה, כולנו לא שלטנו - אבל הגיע הזמן לעבוד על זה.
4. הירידה שלך לא טובה. אתה צריך לרדת עם ברכיים נעולות, ורק כשהמוט מגיע לקו הברכיים - לכופף.

מסכים עם הבחור שמלמעלה, ורק מרוב הליצן שהלך עם הכפפות שהפריע והמדריך עם הקול המתחנגל הייתי נותן מוניטין שלילי;) סתם....תקשיב לו.

בנוסף למה שהבחור למעלה כתב שאני מסכימה איתו
היה נדמה לי שהידיים שלך לא ישרות יכול להיות שזה בגלל הזווית צילום אבל המרפקים צריכים להיות נעולים

תכלס הוא על הפנים ... אבל השתפר מפעם קודמת

הורדתי משקל מ97.5 ל-85 KG

איך אוכל לשפר ?

אם לא הייתי יודע הייתי אומר שזה משיכת קלין gone bad, זה לא בר תיקון, זה להרוס ולבנות מחדש טכניקה נורמלית.
תמצא מאמן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית