עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני רואה שאין שמה תשחור בגרסה הקצרה אתה ממליץ לקחת תשחור בגרסה הארוכה יותר ?השחור עדיף.
עצה שלי- תקנה מסל ספורט בארץ את השחור הארוך.
להזמין מחו"ל יעלה 230 ש"ח לדגם הקצר, לקנות בסל ספורט את השחור הארוך יעלה 280 ש"ח ואם אתה רוצה לחסוך אז 180 ש"ח לכחול הקצר (פחות טוב אבל לא עד כדי כך משמעותי).
השחור הארוך יעלה 320+ אלת תשכח משלוח..השחור עדיף.
עצה שלי- תקנה מסל ספורט בארץ את השחור הארוך.
להזמין מחו"ל יעלה 230 ש"ח לדגם הקצר, לקנות בסל ספורט את השחור הארוך יעלה 280 ש"ח ואם אתה רוצה לחסוך אז 180 ש"ח לכחול הקצר (פחות טוב אבל לא עד כדי כך משמעותי).
אני קניתי מאיביי באיזה 40-50 דולר את השחור הקצר, ואני עושה עיסוי של דקות. בהתחלה כאב לי לעלות עליו אבל עכשיו הוא מעולה, וזו הייתה אחת הקניות הטובות שלי
לא צריך להצטער, אני לא אדם מושלם ויש לי מספיק חסרונותצר לי אביב אני לא מסכים איתך. אולי זה אני אבל הכחול הוא די בדיחה. ניסיתי כל רולר ששמעתי עליו (כמו שיש אצלינו במכון, ראמבל כחול, ראמבל שחור, עוד אחד עם גבשושים לא סימטרים, צינור PVC וכו') ואני בדעה חד משמעות שכמה שיותר קשיח יותר טוב. אני עובד עם צינור PVC שלדעתי "הכי כואב" וגם זה לפעמים לא מספיק וצריך לעבוד עם כדור לקרוס או משהו דומה.
צר לי אביב אני לא מסכים איתך. אולי זה אני אבל הכחול הוא די בדיחה. ניסיתי כל רולר ששמעתי עליו (כמו שיש אצלינו במכון, ראמבל כחול, ראמבל שחור, עוד אחד עם גבשושים לא סימטרים, צינור PVC וכו') ואני בדעה חד משמעות שכמה שיותר קשיח יותר טוב. אני עובד עם צינור PVC שלדעתי "הכי כואב" וגם זה לפעמים לא מספיק וצריך לעבוד עם כדור לקרוס או משהו דומה.
מפצל סביר להניח שאתה לא יודע להגיע לכל הנקודות , יש לנו במכון רולר כחול מספוג וככה בגלגול שטחי זה מרגיש בדיחה , אבל אם אני עובד איתו כמו שצריך זה כאבי טופתצר לי אביב אני לא מסכים איתך. אולי זה אני אבל הכחול הוא די בדיחה. ניסיתי כל רולר ששמעתי עליו (כמו שיש אצלינו במכון, ראמבל כחול, ראמבל שחור, עוד אחד עם גבשושים לא סימטרים, צינור PVC וכו') ואני בדעה חד משמעות שכמה שיותר קשיח יותר טוב. אני עובד עם צינור PVC שלדעתי "הכי כואב" וגם זה לפעמים לא מספיק וצריך לעבוד עם כדור לקרוס או משהו דומה.