הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Rumble Roller

The Blast

משתמש משקיע
6,179
6,198
נק' מוניטין:
19,428
6,179
6,198
Home
שלום לכם רציתי לקנות Rumble Roller
ורציתי להתייעץ האם להביא את הכחול או את השחור
תודה לכולם

השחור עדיף.
עצה שלי- תקנה מסל ספורט בארץ את השחור הארוך.
להזמין מחו"ל יעלה 230 ש"ח לדגם הקצר, לקנות בסל ספורט את השחור הארוך יעלה 280 ש"ח ואם אתה רוצה לחסוך אז 180 ש"ח לכחול הקצר (פחות טוב אבל לא עד כדי כך משמעותי).

• פותח/ת השרשור
השחור עדיף.
להזמין מחו"ל יעלה 230 ש"ח לדגם הקצר, לקנות בסל ספורט את השחור הארוך יעלה 280 ש"ח ואם אתה רוצה לחסוך אז 180 ש"ח לכחול הקצר (פחות טוב אבל לא עד כדי כך משמעותי).
אני רואה שאין שמה תשחור בגרסה הקצרה אתה ממליץ לקחת תשחור בגרסה הארוכה יותר ?

• פותח/ת השרשור
אל תזמין את השחור. אנשים לא מבינים שעיסוי יעיל זה עיסוי של דקות ארוכות, ולפעמים הרומבל רולר פשוט כואב מדי ולא מספיק זמן בשביל שבאמת תהיה השפעה עליה. הבנתי את זה אחרי שהשתמשתי בפואם רולר רגיל במכון וראיתי את ההבדלים בין הקושי, אני יכול לשבת שעות על הפואם רולר והרגשתי הרבה יותר טוב, עם הרומבל רולר לפעמים יש גבול.
חוץ מזה, לא חסרים דרכים להפעיל יותר לחץ כמו משקל,זוויות.
השחור עדיף.
השחור הארוך יעלה 320+ אלת תשכח משלוח..

• פותח/ת השרשור
הבעייה שאם אני יזמין אחד רך אני יתרגל מהר וסתם בזבזתי כסף אני מעדיף לתת פעם 1 השקעה ששוה תכסף
מה לפי דעתך כדאי להזמין ?

גם הפואם רולר הרגיל עושה עבודה מעולה, זה כבר לא עניין של הרגל אלא שימוש נכון

אני קניתי מאיביי באיזה 40-50 דולר את השחור הקצר, ואני עושה עיסוי של דקות. בהתחלה כאב לי לעלות עליו אבל עכשיו הוא מעולה, וזו הייתה אחת הקניות הטובות שלי

אני קניתי מאיביי באיזה 40-50 דולר את השחור הקצר, ואני עושה עיסוי של דקות. בהתחלה כאב לי לעלות עליו אבל עכשיו הוא מעולה, וזו הייתה אחת הקניות הטובות שלי

כנ"ל, יצא סה"כ משהו כמו 170 שקלים לראמבל השחור כולל משלוח
במקומות מסוימים קצת יותר כואב אבל מתרגלים ואחרי פעם-פעמיים שקולטים את התנועה זה מעולה ואפשר לסגל לעצמך רוטינה שעובדת על כל השרירים הדרושים

צר לי אביב אני לא מסכים איתך. אולי זה אני אבל הכחול הוא די בדיחה. ניסיתי כל רולר ששמעתי עליו (כמו שיש אצלינו במכון, ראמבל כחול, ראמבל שחור, עוד אחד עם גבשושים לא סימטרים, צינור PVC וכו') ואני בדעה חד משמעות שכמה שיותר קשיח יותר טוב. אני עובד עם צינור PVC שלדעתי "הכי כואב" וגם זה לפעמים לא מספיק וצריך לעבוד עם כדור לקרוס או משהו דומה.

צר לי אביב אני לא מסכים איתך. אולי זה אני אבל הכחול הוא די בדיחה. ניסיתי כל רולר ששמעתי עליו (כמו שיש אצלינו במכון, ראמבל כחול, ראמבל שחור, עוד אחד עם גבשושים לא סימטרים, צינור PVC וכו') ואני בדעה חד משמעות שכמה שיותר קשיח יותר טוב. אני עובד עם צינור PVC שלדעתי "הכי כואב" וגם זה לפעמים לא מספיק וצריך לעבוד עם כדור לקרוס או משהו דומה.
לא צריך להצטער, אני לא אדם מושלם ויש לי מספיק חסרונות
אבל הפואם רולר הוא שונה כשמדברים על קבוצות שריר שונות, איך משתמשים ומה עושים איתו. אתה לא תצליח להרגיש את הפואם רולר בהמסטרינגס בכלל למשל, בשום זווית מסויימת. שים עליך משקולות של 20-25 קילו ותראה שאתה תרגיש את העיסוי ממש ממש טוב. כנ"ל עם גב ותאומים. זה לא עניין של מה יותר קשה ומה לא, אלא איך אתה משפיע על העיסוי עצמו
אני מדבר ספציפית על הפואם רולר כי הוא עדיין יכול להיות אפקטיבי בתנאים האלה.
יש מקומות, למשל באגן, ששום פואם רולר(או רומבל) לא יעיל ובלי כדור לקרוס שום דבר אחר לא עובד
הבעיה עם הרומבל רולר הוא שלרוב האנשים, זה מספיק כואב והם לא יעסו את המקום ליותר מכמה דקות שזה כבר לא יעיל
זה בסדר אם לא מסכימים איתי

אני עד השבוע עשיתי עם PVC ועכשיו עברתי לראמבל הכחול ואני מרגיש שהוא נותן עיסוי יותר עמוק מה-PVC... (והרבה יותר כואב, הוא גם השאיר לי קצת סימנים על הרגל)

הכחול לדעתי רך מדי, הוא לא עושה את העבודה כמו שצריך.
השחור כואב (מאוד) אבל באמת מרגישים איתו את הtrigger points ואיך הן נפתחות, בכחול זה סתם אוננות.

הזמנתי את הקצר השחור מחו''ל יצא בערך 170 ש''ח.
הזמנתי גם כדור לקארוס לחלקים בעייתיים.
בהתחלה זה העיסויי היה כמו עינויי,עכשיו זה פחות כואב.

http://www.ebay.com/itm/141238625217?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649
זה הכי זול שמצאתי לכל מי שמעוניין, מפה אני הזמנתי והגיע ממש מהר והכל באמת היה סבבה.

דרך אגב, לגבי הכדור לקרוס, עד כמה שווה ההשקעה על הגרסה של הראמבל רולר ביסטי (או איך שלא קוראים לזה)? אני כרגע משתמש בכדור טניס.

מפצל סביר להניח שאתה לא יודע להגיע לכל הנקודות , יש לנו במכון רולר כחול מספוג וככה בגלגול שטחי זה מרגיש בדיחה , אבל אם אני עובד איתו כמו שצריך זה כאבי טופת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית