ייעוץ קניית foam roller

yanivgoft

משתמש משקיע
6,414
4,658
נק' מוניטין:
15,122
6,414
4,658
אני ממש חסר ידע בנושא של פואום רולרים אבל ממה שהבנתי הם יכולים באמת לעשות לי פלאים ועכשיו אחרי שאתמול היה לי חרא דדליפט שקצת זיין לי את הגב עכשיו לימים הקרובים הבנתי שהגיע הזמן לדאוג לדברים האלה ולהשתדרג קצת. אז אני מעוניין לעשות את ההשקעה (הבנתי שזה איזה 200 שקל בערך) ולקנות לי אחד. אז כמה דברים, איזה כדאי לקנות? כי הבנתי שיש כמה סוגים? אם אפשר להסביר גם למה אני מאד אשמח, האם יש לכם המלצה מאיפה לקנות? (מוכר ספציפי באיביי, אולי גם בארץ וכו') לגבי תקציב שזה לא יהיה הפקטור - מצידי לשים עוד 100 שקל כדי לקבל את האחד האיכותי יותר. תודה רבה מראש 😃

• פותח/ת השרשור
אם אתה קונה מאותו ספק אז כן זה אפשרי לשלב משלוח
הבעיה באיביי שיש מלא ספקים שונים ככה שכל מוצר והמחיר משלוח שלו
מה לגבי החברה הזאת, לא זוכר מה זה בדיוק אני רק זוכר שיש איזה חברה שאתה שולח אליה ואז היא אליך וזה יוצא יותר זול. מכיר את זה?

לא זוכר את השם של החברה אבל אני יודע על מה אתה מדבר

בעיקרון זה יעיל רק אם מזמינים דרך אתרים שהם לא EBAY והמשלוח שלהם לארץ מעוד יקר או שפשוט לא שולחים לארץ
למשל לקנות חפץ מאמזון US (שלא שולח מוצרים לארץ)

• פותח/ת השרשור
לא זוכר את השם של החברה אבל אני יודע על מה אתה מדבר

בעיקרון זה יעיל רק אם מזמינים דרך אתרים שהם לא EBAY והמשלוח שלהם לארץ מעוד יקר או שפשוט לא שולחים לארץ
סבבה.. טוב נו, 250 שקל לשני המוצרים האלה יחסית למה שמספרים שהם עושים אני מניח שזה לא רע בכלל... יאללה... כולה משכורת של שבוע וחצי.. (משכורת צבאית ברבאק) נוותר פעמיים על נסיעה ליומנגס והחזרתי את ההוצאה :D

• פותח/ת השרשור
תודה, חסכת לי 50 שקל 😃 הזמנתי, עם הכדור לקרוס יצא לי 205 שקל, לא כזה נורא בכלל, תודה על העזרה של כולכם נקווה שזה יעשה לי את מה שאומרים שזה עושה 😃
הזמנת את השחור או הכחול?
לא יודע איך זה הכחול אבל יש לי את השחור והוא כואב משהו בן זונה אבל עשה לי פשוט פלאים לגמישות ולהתאוששות

• פותח/ת השרשור
הזמנת את השחור או הכחול?
לא יודע איך זה הכחול אבל יש לי את השחור והוא כואב משהו בן זונה אבל עשה לי פשוט פלאים לגמישות ולהתאוששות
הזמנתי את הכחול, העדפתי לא להתחיל באמת ממשהו שאני אבכה בוא. מקסימום המשכורת הצבאית שלי לא מתבזבזת ממש כי אני לא קונה בשקם אף פעם אז מקרה הכי גרוע עוד כמה חודשים אני אשתדרג לשחור

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית