הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קרוספיט בחדרי כושר - Globogym

תעשה סקוואט של 140 קילו ותפיל על הרצפה, אם המאמן לא מתלהב על הניסיון אז הוא חרא של מאמן...
וכמו שאלכס אמר... כל כמה זמן כבר בודקים RM1 או RM3 בקרוספיט? וגם אם כן, אתה לא אמור לבדוק RM כאלה אם אתה לא מנוסה מספיק, ואם אתה כן מנוסה מספיק אתה אמור לדעת אם אתה תצליח את זה או לא.
ואם אתה בודק RM5 אז אתה גם אמור לדעת אם אתה הולך להצליח את החזרה החמישית הזו.
SystematicChaos שייט דיזינגוף הכוונה לסנטר בת"א כאילו?
בחודש יוני בלבד הופיעו 5 אימונים של "כח" שמבוססים על הנפות / דחיקות.
Tuesday 090602

Overhead Squat 5-5-5-5-5 reps.

Friday 090605

Deadlift 1-1-1-1-1-1-1 reps

Wednesday 090610

Back Squat 1-1-1-1-1-1-1 reps

Wednesday 090617

Hang power snatch 1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 reps
Tuesday 090623

Front squat 3-3-3-3-3 reps

שהובילו אל
Monday 090629

"CrossFit Total"
Back squat, 1 rep
Shoulder Press, 1 rep
Deadlift, 1 rep

לא כולל שאת שאר המטקונים שכללו וראיציות של משקל, או קי תגידו אימון מטבולי מה הקשר אבל גם כאן יש אלמנט של כוח.
אולי ההרכב הזה לא יוביל אותך לדחוק משקלים כבדים באותה מהירות שתביא אותך תוכנית כמו SS, אבל לא נראה לך שבכל אחד מהאימונים האלה לא מנסים להגיע למקסימום. בכל אחד מהאימונים הללו את נדרש וצריך להגיע למקסימום שלך.
מסכים שעבור כל אחד מהאימונים הללו צריך את הציוד המתאים, אופטימלית מדובר בכלוב מתאים ומשקולות. בהקשר לאשכול הזה הסקנו כבר שאם תגיע למכון שמקבל את זה סבבה, בהקשר האם קרוספיט עובדים על אלמנט של כוח זה אשכול אחר והתשובה היא כן מוחלט.
כוח הוא פרמטר מדיד ושונה מכל אדם ואדם, בנוסף כל אחד עובד על כך במטרה מסוימת.
יש אחד שרוצה לדחוק טון ויש אחד כמוני שמה שמעניין אותו הוא היכולת להילחם ביריב כבד יותר (היריב הממוצע שלי באימונים נע בין 100 ל 120 קילו) ביעילות או להרים חפץ כלשהו מבלי שידפק לי הגב / צורה לאורך זמן.

לדעתי אתה לא יכול להתייחס לכוח כמו כל מרכיב כושר אחר מהסיבה הפשוטה שהוא דומיננטי יותר מכל השאר, בגלל ששיפור בו משפיע ישירות על כל השאר מה שאי אפשר לומר להפך.

לדעתי אתה לא יכול להתייחס לכוח כמו כל מרכיב כושר אחר מהסיבה הפשוטה שהוא דומיננטי יותר מכל השאר, בגלל ששיפור בו משפיע ישירות על כל השאר מה שאי אפשר לומר להפך.

אני מסכים לגמרי עם ההשפעה של מרכיב הכוח ,אבל רוצה להסכים גם עם צביקה שיש לו נוכחות מעל ומעבר בתכנית החודשית.

OHS המשקלים לא כאלה גבוהים שזה יעשה רעש או משו כשזה יפול אם תכשל... וגם פה אתה תכשל פעם אחת...
דדליפט אין שום בעיה להניח את המוט בחזרה קצת לאט יותר בשביל שלא יעשה הרבה רעש
סקוואט ברוב המכוני כושר יש כלוב או ראק אז הם אמורים לקחת בחשבון שיעשו סקוואטים ויכשלו מדי פעם...
סנאצ' אתה צודק כנראה... הם יתעצבנו אם תעשה
פרונט סקוואט אותו דבר כמו סקוואט

מדובר על פאוור סנאץ'. אין שום בעיה לא להפיל אותו.

יכול להיות שאתה צודק. לא קרה לי מעולם.

או קדימה, שזה מומלץ במיוחד כשעובדים מול מראה :bad:

מצד שני, מי שלא עובד על זה הרבה, כנראה לא יגיע למשקלים שהוא לא יכול לשלוט בהם בקלות עם הידיים.

צריך להוציא מראות בחדרי כושר מחוץ לחוק.

Back
למעלה תחתית