הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ החלבון של חברת MUSCLE TECH הוא אם סוכר ?

BODYBUILDER

מושעה
616
99
נק' מוניטין:
139
616
99
תמיד הייתי שותה תאיזו 100 של דומטייז .. החלטתי לנסות תPHASE 8 של MUSCLE TECH ...והטעם שלו נורא טעים זה כן ... אבל הוא יותר מידי טעים כיאילו יש בו מלא סוכר ?
יש מצב שזה חלבון שהוא בעצם לא חלבון ? ושיש בו סוכר ?

• פותח/ת השרשור
מה זאת אומרת?

מה הערכים ל100 גרם?

שמעתי לאחרונה שהיה איזה חלבון של חברת יוניברסל שגילו ש97 אחוז מימנו זה לא חלבון .

אני לא יודע מה ל100 גרם .. אבל בסקופ מנה יש 26 גרם חלבון .. 7 גרם פחמימה 4 שומן .

בקיצור השאלה שלי האם זה חברה איכותית [ לפי המחיר נראה שכן ] אבל הטעם של החלבון באמת מאוד מאוד טעים .. כיאילו יש שם איזה מרכיב סודי [סוכר ] וזאת השאלה שלי בעצם ...

בקיצור השאלה שלי האם זה חברה איכותית [ לפי המחיר נראה שכן ] אבל הטעם של החלבון באמת מאוד מאוד טעים .. כיאילו יש שם איזה מרכיב סודי [סוכר ] וזאת השאלה שלי בעצם ...
נגיד ויש שם סוכר אז מה?
יש לך 7 גרם פחמימה שם. מה אכפת לך מאיפה הפחמימה מגיעה?

לגבי החברה עצמה אני לא מכיר, חפש בפורום אולי יש עליה סיקור אם לא אז תריץ חיפוש בגוגל

• פותח/ת השרשור
נגיד ויש שם סוכר אז מה?
יש לך 7 גרם פחמימה שם. מה אכפת לך מאיפה הפחמימה מגיעה?

לגבי החברה עצמה אני לא מכיר, חפש בפורום אולי יש עליה סיקור אם לא אז תריץ חיפוש בגוגל
אני בחיטוב .. לא רוצה שום סוכר אחי .

אני בחיטוב .. לא רוצה שום סוכר אחי .
אין הבדל בין פחמימה שמגיע מסוכר לפחמימה שמגיעה מלחם\פסטה\שיבולת שועל\חיטת כוסמין מלאה או כל דבר אחר..
בסוף כולם מתפרקים לאותו דבר ולגוף ממש לא משנה מה זה.

אם אתה לא סוכרתי אין לך מה לדאוג מזה, רק תשמור על הערכים בסוף היום (7 גרם לא ישנו לך כלום בחיים)

• פותח/ת השרשור
אין הבדל בין פחמימה שמגיע מסוכר לפחמימה שמגיעה מלחם\פסטה\שיבולת שועל\חיטת כוסמין מלאה או כל דבר אחר..

אם אתה לא סוכרתי אין לך מה לדאוג מזה, רק תשמור על הערכים בסוף היום (7 גרם לא ישנו לך כלום בחיים)

כן זה לא כזה נורא אבל במידה וזה באמת סוכר אני יעדיף לשמור על רמות הסוכר בדם נמוכות ... ואם באמת יש שם סוכר אז פשוט אחרי שאסיים אותו אחזור לדומטייז ... ובמידה ואין שם סוכר אז הטעם באמת פצצהה !!

כן זה לא כזה נורא אבל במידה וזה באמת סוכר אני יעדיף לשמור על רמות הסוכר בדם נמוכות
שוב, אם אתה לא סוכרתי אין לזה חשיבות. ואני מניח שאתה לא כי אחרת כבר הייתי אומר.

אז תשתה וזהו, זה ממש לא משנה אם יש בזה סוכר או לא.

אתה אוכל פסטה\אורז\שיבולת שועל? זה בידיוק אותו "סוכר"

הלכתי לאיבוד... עד עכשיו הבנתי שצריכה של סוכר מעלה באופן חד את רמת האינסולין בדם. האינסולין ברמתו הגבוהה הופך פחמימות לשומנים ומאחר והאנרגיה הזמינה הפכה לשומן ויש מחסור, נוצרת שוב תחושה של רעב, והמעגל חוזר.
לעומת זאת צריכה של דגנים מלאים ללא סוכר מעלה בצורה איטית את רמת האינסולין ובגלל הפירוק האיטי של הדגנים הגוף משתמש באנרגיה הזמינה לאורך זמן, לא נגרמת השמנה ואין תחושה של רעב לאורך זמן.

זה מה שאני מכיר.
(קראתי את זה בספר the zone)

אשמח לקבל הסבר למה זה נכון/לא נכון
מה אולי הבנתי, מה לא הבנתי, למה אולי התיאוריה הזו לא נכונה, או התייחסות ישירה לפוסט, למה אין הבדל בין פחמימה מסוכר לבין פחמימה מדגן מלא.

כי ההרכב של פחמימה זה גלוקוז+פרוקטוז. פחמימה "מורכבת" זה פחמימה שיש לה סיבים (שעוזרים לתחושת שובע, יציאות תקינות וכו') אחד מול אחד אם תאכל רק את זה אז כן עדיף פחמימות מלאות. אבל...אתה אוכל ירקות במשך היום (אתה אוכל ירקות במשך היום? ואם לא, אז תתחיל לאכול ירקות 5-6 ביום מצבעים שונים) ומקבל משם את הסיבים.

העיניין של קפיצת אינסולין זה ממש לא משמעותי לך אם אתה לא סוכרתי, והוא לא הפקטור היחיד באגירה של שומן, אם אתה נמצא בחיטוב בכלל אין לך שום סכנה של אגירת שומן (במסה זה קצת שונה)

אתה יכול להכנס לפורטל www.kilogram.co.il ולקרוא מאמרים שיענינו אותך בנושא ולשאול שאלות בפורום

MuscleTech נותנים חסות לג'יי קאטלר ואם אני לא טועה גם לפיל הית'.

אני מתאמן כבר קרוב לעשור ומאסלטק זה חברה שזכורה לי עוד מתחילת הדרך, ממש לא מדובר על יצרן קיקיוני.

לגבי המוצר עצמו:

1. הוא לא טעים מי יודע מה, היה לי וניל ושוקולד. האבקה יחסית סמיכה וזה אופייני לאבקה בעלת תכולה גבוהה של קזאין.

2. מדובר על תשלובת איכותית, מקורות חלבון איכותיים. לא תראה שמה דברים שטותיים וזולים כמו חלבון אורז, חלבון חיטה, סויה וכו'(דברים שאופיינים בתשלובות).

3. ביחס לתשלובת האבקה דלת פחמימה( 7 גרם פחמימה, 0 סוכר). מתחרים כמו סינטה 6 בעלי ערכים נחותים בהרבה.

4. אם אתה רוצה אבקה ששואפת ל-0 גרם פחמימה, אז למה אתה רוכש תשלובת? תקנה מי גבינה טהור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית