ייעוץ יכול להיות שיש סטארואידים ב pre workout? 

קנה מוצר של חברה מוכרת ותישן בשקט, יש עוד מאות אלפי משתמשים ואם זה היה מסוכן ברמה היסטרית כבר היו עולים על זה. תקפיד על ההוראות שימוש ואל תצרוך כמויות מוגזמות לפני האימון.

• פותח/ת השרשור
קנה מוצר של חברה מוכרת ותישןבקט, יש עוד מאות אלפי משתמשים ואם זה היה מסוכן ברמה היסטרית כבר היו עולים על זה. תקפיד על ההוראות שימוש ואל תצרוך כמויות מוגזמות לפני האימון.
מה אתה אומר על אבקות האלה bullnox pre jym white flood animal m_stak יש משהו לא טוב?

הייתי פריק של פריוורקאאוטים, ניסיתי את רוב הסוגים המוכרים. היחידי שבאמת הרגשתי זה pre-jym שהוא יקר רצח..
עברתי לכדורי קפאין, עושה את אותה העבודה ואפילו יותר, ובלי כל האריזות הצבעוניות במחירים מופקעים.. גם ככה רוב המשכורת הולכת על התחום הזה (תפריט \ תוספים \ חד"כ) אז איפה שאפשר לחסוך חוסכים!!

דיי כבר להיות ליצנים.. למה שידחפו סטרואידים אנבולים בקופסא שעולה 30$? הלוואי שידחפו יחסוך לי המון כסף.

דיי כבר להיות ליצנים.. למה שידחפו סטרואידים אנבולים בקופסא שעולה 30$? הלוואי שידחפו יחסוך לי המון כסף.
אולי לא סטרואידים, אבל עובדה שהיו כאלה שירדו מהמדפים כי היה בהם חומר אסור (וממה שהבנתי זה אלה שעבדו הכי טוב חח)

סטרואידים קשה לי להאמין, אבל בהחלט יכול להיות שדוחפים לשם חומרים כאלה ואחרים...
מי ששואל למה - התשובה פשוטה, ברגע שיש למוצר תוצאות הרוכש רוצה לקנות עוד ואפילו מפרסם את זה. אז נכון, לשים חומרים עולה כסף ויתכן שזה לא משתלם, אבל כשחברה מוציאה כמות גדולה של מוצרים לאורך זמן אפשר בצורה טובה יותר לראות הוצאות מול עלויות ולראות אם משתלם להם...
לא אומר שכל החברות עושות את זה, אבל זה בהחלט אפשרי...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית