הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

כמה אחוז שומן אפשר לרדת בסייקל קצר של שבועיים (12%) בדל פחמימה?

והאם מלבד התופעות לוואי המצוינות ישנה פגיעה מסוימת או נזק לגוף לטווח הארוך?

וגם כמה זמן אחרי הסייקל אני מותר לשתות אלכוהול?

כמה אחוז שומן אפשר לרדת בסייקל קצר של שבועיים (12%) בדל פחמימה?

והאם מלבד התופעות לוואי המצוינות ישנה פגיעה מסוימת או נזק לגוף לטווח הארוך?

וגם כמה זמן אחרי הסייקל אני מותר לשתות אלכוהול?

אהלן,

אם הגעת לכאן כנראה שהמידע שניתן בערוץ 10 שגוי, ואני ממליץ להם במידה והם רואים תגובה זו - כמו שהם עשו עם אחת מהתגובות הקודמות שלי לשבת לקרוא ולהשכיל.

ועכשיו לעניינינו, אינני יודע מהם הנתונים שלך, אך מסייקל קצר של כ-14 יום לא תראה תוצאות ברורות, את התוצאות מתחילים לראות רק לקראת השבוע השני שלישי ואז אתה כוויכול יורד מהסייקל.

אז בפאן הזה אני ממליץ למשוך עם קטוטיפן.

לגבי נזק לטווח הארוך, במידה ותבצע את הסייקל למשך זמן ארוך, מעבר ל-14 יום. ישנה אפשרות לפגוע ברצפטורים ולגרום להם להפסיק לתפקד, מה שיוביל אותך למצב של נטילת כדורים כל חייך. לכן עלייך לשלב קטוטיפן על מנת לשמור על הרצפטורים.

לגבי האלכוהול: ניתן לצרוך אלכוהול לאחר סיום זמן החיים של הקלן בדם - כלומר כיממה אחת בלבד תוכל לשתות אלכוהול.

בהצלחה.

אהלן,

אם הגעת לכאן כנראה שהמידע שניתן בערוץ 10 שגוי, ואני ממליץ להם במידה והם רואים תגובה זו - כמו שהם עשו עם אחת מהתגובות הקודמות שלי לשבת לקרוא ולהשכיל.

ועכשיו לעניינינו, אינני יודע מהם הנתונים שלך, אך מסייקל קצר של כ-14 יום לא תראה תוצאות ברורות, את התוצאות מתחילים לראות רק לקראת השבוע השני שלישי ואז אתה כוויכול יורד מהסייקל.

אז בפאן הזה אני ממליץ למשוך עם קטוטיפן.

לגבי נזק לטווח הארוך, במידה ותבצע את הסייקל למשך זמן ארוך, מעבר ל-14 יום. ישנה אפשרות לפגוע ברצפטורים ולגרום להם להפסיק לתפקד, מה שיוביל אותך למצב של נטילת כדורים כל חייך. לכן עלייך לשלב קטוטיפן על מנת לשמור על הרצפטורים.

לגבי האלכוהול: ניתן לצרוך אלכוהול לאחר סיום זמן החיים של הקלן בדם - כלומר כיממה אחת בלבד תוכל לשתות אלכוהול.

בהצלחה.
קודם כל תודה על התגובה לפני שכתבתי את ההודעה הזאת קראתי את כל הפוסט קראתי את הנעוץ והמדריך באתר

אין לי סיבה לתת סייקל ממש ארוך אני די בסוף החיטוב וגם הזמנתי יהומבין שיספיק לי ל24 יום אני פשוט שוקל אם כדאי לי לעבור ל"דבר האמיתי" כי אני קצת מפחד

Animal studies -->suggest that clenbuterol increases the size of heart muscle cells due to increasing the amount of an inelastic substance known as collagen. This inelastic material reduces the hearts effectiveness at pumping blood, thus reducing its output. Collagen also interferes with the electric signals sent through the heart muscle cells to keep it pumping regularly and may produce arrhythmias (irregular heart beat). This in turn increases the risk of strokes. Further studies in rodents also found that clenbuterol induced heart cell degeneration. Animal studies also indicate that clenbuterol adversely affects the hearts structural dimensions and may cause aortic enlargement after exercise, which increases the risk of aortic rupture and sudden death.

Furthermore, the use of clenbuterol may exacerbate any pre-existing heart condition or blood pressure problems. It is also thought that left-sided cardiac atrophy (wasting away of the left side of the heart) can occur very quickly (perhaps as little as four weeks when taken in high doses).

Clenbuterol is known to negatively affect mechanical properties and microarchitechture of bone, increasing bone fragility. Greater muscle mass in combination with greater fragility of bone, increases the risk of bone fractures.

ראיתי את המחקר הזה בתגובה של מישהי בפייס האם זה נכון ? אם כן זה דיי מפחיד אפילו שמדובר במינונים גבוה
@Eyal

נערך לאחרונה:
Animal studies -->suggest that clenbuterol increases the size of heart muscle cells due to increasing the amount of an inelastic substance known as collagen. This inelastic material reduces the hearts effectiveness at pumping blood, thus reducing its output. Collagen also interferes with the electric signals sent through the heart muscle cells to keep it pumping regularly and may produce arrhythmias (irregular heart beat). This in turn increases the risk of strokes. Further studies in rodents also found that clenbuterol induced heart cell degeneration. Animal studies also indicate that clenbuterol adversely affects the hearts structural dimensions and may cause aortic enlargement after exercise, which increases the risk of aortic rupture and sudden death.

Furthermore, the use of clenbuterol may exacerbate any pre-existing heart condition or blood pressure problems. It is also thought that left-sided cardiac atrophy (wasting away of the left side of the heart) can occur very quickly (perhaps as little as four weeks when taken in high doses).

Clenbuterol is known to negatively affect mechanical properties and microarchitechture of bone, increasing bone fragility. Greater muscle mass in combination with greater fragility of bone, increases the risk of bone fractures.

ראיתי את המחקר הזה בתגובה של מישהי בפייס האם זה נכון ? אם כן זה דיי מפחיד אפילו שמדובר במינונים גבוה
@Eyal

אפשר להגיד את אותו הדבר על אלכוהול.

אם אתה יודע מה אתה עושה, ויודע את הגוף שלך ואם ישנם בעיות אז אתה מודע להם - אתה יכול להיות רגוע.

אני צריך להוריד 3 (וקצת) קילו עד אוגוסט ולשמור על הכוח האם קלן יכול לתרום לי בזה? זה למטרת תחרות (הרמת משקולות) מה אתם אומרים?

אני צריך להוריד 3 (וקצת) קילו עד אוגוסט ולשמור על הכוח האם קלן יכול לתרום לי בזה? זה למטרת תחרות (הרמת משקולות) מה אתם אומרים?

מה הם הנתונים שלך?

כיצד אתה מעריך את עצמך מבחינת א״ש?

מה הם הנתונים שלך?

כיצד אתה מעריך את עצמך מבחינת א״ש?

10391371_10154193154065652_5196300854144760725_n.jpg

תעריך אתה אין לי מושג אני כרגע 79-80 קילו (178)

10391371_10154193154065652_5196300854144760725_n.jpg

תעריך אתה אין לי מושג אני כרגע 79-80 קילו (178)

אתה נע בין 10-11%, תשלב קלן + קטוטיפן ותריץ סייקל ארוך עפ״י הפרוטוקול.

תקצץ כ-300 קלוריות מהתחזוקה היומית שלך ותבצע 150 דק אירובי בשבוע.

שיהיה בהצלחה חבר.

אתה נע בין 10-11%, תשלב קלן + קטוטיפן ותריץ סייקל ארוך עפ״י הפרוטוקול.

תקצץ כ-300 קלוריות מהתחזוקה היומית שלך ותבצע 150 דק אירובי בשבוע.

שיהיה בהצלחה חבר.

מתי להתחיל? ממש עכשיו או לחכות?

מתי להתחיל? ממש עכשיו או לחכות?

לחכות למה? ציינת שאתה צריך להגיע ליעד עד אוגוסט הקרוב.

אם אתה מחזיק בקלן וקטוטיפן תתחיל.

תשלב מגנזיום וטאורין על מנת להמנע מתופעות לוואי הצפויות / להופיע בערוץ 10. (מדבר מנסיון).

לחכות למה? ציינת שאתה צריך להגיע ליעד עד אוגוסט הקרוב.

אם אתה מחזיק בקלן וקטוטיפן תתחיל.

תשלב מגנזיום וטאורין על מנת להמנע מתופעות לוואי הצפויות / להופיע בערוץ 10. (מדבר מנסיון).

מגנזיום אני עם 400 ביון, וטאורין אין לי מושג מה זה.
בכל מקרה אני אצטרך להתארגן על הסייקל עצמו, תודה
(אגב לא ראיתי את הכתבה אבל מהיום אתה ילד בן 16 בשבילי)

מגנזיום אני עם 400 ביון, וטאורין אין לי מושג מה זה.
בכל מקרה אני אצטרך להתארגן על הסייקל עצמו, תודה
(אגב לא ראיתי את הכתבה אבל מהיום אתה ילד בן 16 בשבילי)

אם אני בן 16 בשבילך אתה צפית בכתבה 😃

טאורין זה תוסף שמוסיפים ברדבולים, ניתן למצוא אותו בסופר פארם.

תתארגן ותמשיך לעדכן.

לא צפיתי ראיתי את האשכולות על זה,
תגיד בבדיקות דם\שתן זה נתפס ולא חוקי? (הקלן)

אם יחפשו את זה בתור דבר ספציפי אז ימצאו זאת כיוון שזוהי תרופה, והיא מכילה חומר פעיל. (לא יזוהה בבדיקות שיגרתיות).

לרוב מחפשים ספציפית אפדרין.

אם יחפשו את זה בתור דבר ספציפי אז ימצאו זאת כיוון שזוהי תרופה, והיא מכילה חומר פעיל.

לרוב מחפשים ספציפית אפדרין.

פשוט כי חתמתי על טופס כזה, למרות שהסיכוי לבדיקה מאד נמוך וזה רק קלן אז חפיף...

לא יבדקו אותך יבדקו רק את ה2 הכי חזקים בקבוצה
או שתשבור שיאי ישראל וגם לא בטוח

מקסימום מישהו אחר ישתין לך חחחח

אתה לא צריך קלן ולא נעליים, חיטוב רגיל ומדוייק יוריד אותך יפה

לא יבדקו אותך יבדקו רק את ה2 הכי חזקים בקבוצה
או שתשבור שיאי ישראל וגם לא בטוח

מקסימום מישהו אחר ישתין לך חחחח

אתה לא צריך קלן ולא נעליים, חיטוב רגיל ומדוייק יוריד אותך יפה

התחלתי מ83 עכשיו אני נע במשרל הנוכחי כבר איזה חודש וחצי. אני בנתיים לא הפסדתי כוח השאלה אם מפה אני חותך עוד 2-3 קילו כמה כוח אני מאבד כי כבר אין יותר מידי מאיםה לחתוך וסהיר להניח שהרוב ייחתך לי מהשריר

תדייק בתזונה, תוסיף 15 גרם BCAA באימון עצמו
וגלוטמין לפני ואחרי אימון 5 גרם

אם זה אחוזים נמוכים אז שווה קופסא תספיק לך לכל החיטוב וזה עוזר באחוזים נמוכים ולהתאוששות
למי שלא הבין קופסא של BCAA וגלוטמין

תגובה קודמת רשמתי בפירוש להמנע מקלן

נערך לאחרונה:
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית