הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

התחלתי מ83 עכשיו אני נע במשרל הנוכחי כבר איזה חודש וחצי. אני בנתיים לא הפסדתי כוח השאלה אם מפה אני חותך עוד 2-3 קילו כמה כוח אני מאבד כי כבר אין יותר מידי מאיםה לחתוך וסהיר להניח שהרוב ייחתך לי מהשריר
תדייק בתזונה, תוסיף 15 גרם BCAA באימון עצמו
וגלוטמין לפני ואחרי אימון 5 גרם

אם זה אחוזים נמוכים אז שווה קופסא תספיק לך לכל החיטוב וזה עוזר באחוזים נמוכים ולהתאוששות
מאוד ממליץ להימנע משימוש בקלן בגילכם וברמת האימון שלכם. השתדלו לדבוק בתזונה נכונה ואימונים תואמים...

אהלן.

התחלתי קלן לפני שבועיים ותכננתי למשוך משו כמו 7 שבועות(עם קטוטיפן)

לרוע המזל נפצעתי ברגל ואני לא יכול לעשות אירובי.לכן הפסקתי עם הקלן.

אני אכתוב כמה תובנות שלי לגבי הקלן.

1.מי שמרגיש שמשאית דרסה אותו בגלל הקלן שיקח אותו עם האוכל או לאחריו(לא על בטן ריקה)
2.אצלי הקלן השבית את הליבידו.
3.לא נצפו שום תופעות לוואי למעט היום הראשון(דופק מואץ)

עוד דבר הקלן קצת חלש אחרי שמתרגלים אליו(משו כמו שבוע)

אהלן.

התחלתי קלן לפני שבועיים ותכננתי למשוך משו כמו 7 שבועות(עם קטוטיפן)

לרוע המזל נפצעתי ברגל ואני לא יכול לעשות אירובי.לכן הפסקתי עם הקלן.

אני אכתוב כמה תובנות שלי לגבי הקלן.

1.מי שמרגיש שמשאית דרסה אותו בגלל הקלן שיקח אותו עם האוכל או לאחריו(לא על בטן ריקה)
2.אצלי הקלן השבית את הליבידו.
3.לא נצפו שום תופעות לוואי למעט היום הראשון(דופק מואץ)

עוד דבר הקלן קצת חלש אחרי שמתרגלים אליו(משו כמו שבוע)
תוצאות טובות ביכלל מתחילים לראות החל מהשבוע השלישי +לא מבין למה הפסקת לא צריך אירובי כדי לרדת באחוזי שומן מספיק תפריט נורמאלי

מסכים איתך ! אני על קלן של סיירוקס יום 25, העלתי מינונים בהדרגה עד ל 200 - שום תופעות לוואי כלום!

תוצאות טובות ביכלל מתחילים לראות החל מהשבוע השלישי +לא מבין למה הפסקת לא צריך אירובי כדי לרדת באחוזי שומן מספיק תפריט נורמאלי

חייב אירובי בשביל לרדת באחוזי שומן באופן מהיר.תזונה לבד +קלן לא יעזרו הרבה.(לפחות לפי מה שכותבים כאן בפורום)
אשמח לחוות דעת המנהלים... הצעת ייעול-לעלות מדריך עם פרוטוקול ל t3 ול אפיסטן.

חייב אירובי בשביל לרדת באחוזי שומן באופן מהיר.תזונה לבד +קלן לא יעזרו הרבה.(לפחות לפי מה שכותבים כאן בפורום)
אשמח לחוות דעת המנהלים... הצעת ייעול-לעלות מדריך עם פרוטוקול ל t3 ול אפיסטן.
מה שקובע בסופו של דבר זה הגרעון האירובי זה רק כלי עזר

מה שקובע בסופו של דבר זה הגרעון האירובי זה רק כלי עזר

לא מדויק,מתי שהוא הגוף יתרגל לגרעון,יכנס למצב סטרס ולא ישרוף שומן אלא שריר בקצב מוגבר.

בפעילות אירובית אתה מכריח את הגוף לשרוף שומן (וגם שריר) בלי קשר לסטרס של הגוף

וזה כמובן בלי התועלת של שריפת קלוריות פאסיבית,שיפור סיבולת לב ריאה,שחרור מוליכים עצביים חשובים,והרגשה כללית מעולה כתוצאה מכך.

שלום,
מסיים סייקל קלן, 5 שבועות עם קטוטיפן.

מתי אוכל להריץ סייקל נוסף?!

תודה 😃

אהלן
עד עכשיו הייתי מבצע שבועיים on\off עם קלן ובין לבין בהפסקות הייתי מכניס יהומבין .
כרגע יש ברשותי קטוטיפן ואני מעוניין לדעת איך , מתי וכמה לוקחים ? ( הבנתי שלוקחים 1-2 מג לפני שינה ? )
ההפסקות בין סייקל לסייקל נשארות שבועיים ? או בגלל הארכת הסייקל ההפסקות בין לבין ארוכות יותר ? תודה

אהלן
עד עכשיו הייתי מבצע שבועיים on\off עם קלן ובין לבין בהפסקות הייתי מכניס יהומבין .
כרגע יש ברשותי קטוטיפן ואני מעוניין לדעת איך , מתי וכמה לוקחים ? ( הבנתי שלוקחים 1-2 מג לפני שינה ? )
ההפסקות בין סייקל לסייקל נשארות שבועיים ? או בגלל הארכת הסייקל ההפסקות בין לבין ארוכות יותר ? תודה
הפסקות ארוכות יותר אך אתה יכול למשוך סייקל ל 6 שבועות

מסיים סייקל של קלן 5 שבועות ביום שני.
האם יכול כבר ביום שלישי להתחיל עם יהומבין? למיטב ידיעתי כן כי הם עובדים על רצפטורים שונים.... אבל ליתר ביטחון שואל.

שבוע טוב לכולם,
אני אחרי שבועיים הפסקה של קלן וחוזר שוב .
השתמשתי לפני בקלן של בלקן 40מ״ג
ועכשיו יש לי אפשרות לעבור לחברה אחרת שנקראת ורמודג ואני לא יודע מי יותר עדיפה .
אני אצרף צילום של זה .
אשמח מאוד לדעת מה ממולץ יותר .
תודה מראש על העזרה .
image.jpg
image.jpg

וורמודג' - הקלן שלהם סוף הדרך . למרות שקלן זה קלן ולא מזייפים הרבה , אבל עדיין מבחינת תופעות לוואי וכו..

אהלן חבר'ה אני רוצה לישמוע המלצות מחבר'ה שבאמת מבינים בתחום ומנוסים
על שימוש בקלן ?
נתונתים גיל 18 משקל 67 גובה 1.66 מטר 13 % שומן
מתאמן 4 פעמים בשבוע אימוני כוח + פעמים בשבוע אימוני ארובי תפריט מאוזן היטב
יום אימון : 1660 קלוריות
113 גרם פחמימה
150 גרם חלבון
68 גרם שומן
יום ללא אימון : 1470
85 גרם פחמימה
150 גרם חלבון
60 גרם שומן
ללא העמסות, משתמש גם במולטי ויטמין אופטי מן של אופטימום 2 כדורים ביום + BCAA .
מה אתם אומרים על סייקל של 21 יום עם קטופיפן (אני לא רוצה בומבסטי על ההתחלה פעם ראשונה שנוגע בחומר כלשהו) האם יעיל להוסיף גם קפאין בנוסף ? והאם צריך להתחיל לקחת את הקטופיפן באותו יום שהתחלתי עם הקלן או רק לאחר שבועים להוסיף את הקטופיפן? והאם יש צורך להוסיף עוד איזשהו חומר \ ויטמין שאין באופטי מן ?

נערך לאחרונה:
צריך עזרה קטנה מה לעשות
לפני 3-4 שבועות עשיתי סייקל קלן של שבועיים, עשיתי הפסקה של שבועיים וחצי-שלוש, יום שבת התחלתי שוב.
הבעיה היא שיום חמישי אני צריך לנסוע לחופשה בלתי צפויה שתכלול הפסקה באימונים ובתזונה קפדנית פחות, אני חוזר ביום ראשון (יכול לחזור כב לפעילות), ככה שיוצא שאני 3 ימים יהיה בלי הקלן.
מה לדעתכם כדאי לעשות? מחר אני מעלה מינון ל-80 אבל חמישי-שבת לא לוקח, אפשר לחזור לשימוש ביום ראשון?? אם כן באיזה מינון?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית