אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

יצא לי להישתמש בסיורוקס וורמוגה באמת לסיירוקס יש יוצר תופעות לוואי אבל לאחר שלושת ימי השימוש הראשונים התופעות לוואי היחידה שהייתה לי זה יובש בפה . מניסיון הקלן של סיירוקס עושה את העבודה לא רע ביכלל

יצא לי להישתמש בסיורוקס וורמוגה באמת לסיירוקס יש יוצר תופעות לוואי אבל לאחר שלושת ימי השימוש הראשונים התופעות לוואי היחידה שהייתה לי זה יובש בפה . מניסיון הקלן של סיירוקס עושה את העבודה לא רע ביכלל
בשלושת הימים הראשונים היו לך את אותן תופעות לוואי ? ולאחר מכן הן נעלמו למרות שהעלאת את המינונים ?

בשלושת הימים הראשונים היו לך את אותן תופעות לוואי ? ולאחר מכן הן נעלמו למרות שהעלאת את המינונים ?
כן רוב התופעות נעלמו כאילו אני לא לוקח קלן ביכלל (חוץ מיובש בגרון שאת זה פתרה שתיית מים בכמויות)
וגם התופעות לוואי ב 3 הימים הראשונים לא היו ממש קשים פשוט לא נעמים.
אני הגעתי ל 120 מקג

@Tom
@Eyal
הייתי מעוניין לדעת מה הדעה של כל אחד מכם לגבי מינון שהוא מעל 120 מק"ג בקלן לאדם השוקל מעל 90 ק"ג

• פותח/ת השרשור
@Tom
@Eyal
הייתי מעוניין לדעת מה הדעה של כל אחד מכם לגבי מינון שהוא מעל 120 מק"ג בקלן לאדם השוקל מעל 90 ק"ג

אהלן,

שוב, זה תלוי אך ורק בך.

תזונה, עצימות אימונים ומשך לקיחת הקלן.

אם החלטת להמשיך עם קטוטיפן מעל ל-14 יום אפשר לעבור את המינון בהתאם לתופעות הלוואי המורגשות בכ-40 מיקרו גרם.

שלום, אני כרגע ביום החמישי ואני מעלה למינון של 2 כדורים של 40 מק"ג,
אם את הכדור הראשון אני נוטל ב8:00 בבוקר, מתי אני צריך לקחת את הכדור השני ?!

• פותח/ת השרשור
שלום, אני כרגע ביום החמישי ואני מעלה למינון של 2 כדורים של 40 מק"ג,
אם את הכדור הראשון אני נוטל ב8:00 בבוקר, מתי אני צריך לקחת את הכדור השני ?!

בכל שעה שלא תיהיה סמוכה לאימון או זמן מיטה.

12 בצהריים ועד 16:00 זה הזמן המומלץ.

במידה והנני מתאמן בבוקר 5:30 עד 7:00 בבוקר (שעה משקולות + חצי שעה אירובי) ומתחיל סייקל של קלן...הזמנים אמורים להיות
1. 8 בבוקר
2. שעולים מ 40 ל 80 אז כדור נוסף ב - 12 בצהריים
3. שעולים ל120 אזי כדור שלישי ב - 16:00

בנוסף, למען השקט הנפשי ניתן לקחת קטוטיפן כדור אחד החל מהיום הראשון ולאחר 14 יום להעלות ל -2 כשמושכים את הסייקל ? (שוקל 75)

• פותח/ת השרשור
במידה והנני מתאמן בבוקר 5:30 עד 7:00 בבוקר (שעה משקולות + חצי שעה אירובי) ומתחיל סייקל של קלן...הזמנים אמורים להיות
1. 8 בבוקר
2. שעולים מ 40 ל 80 אז כדור נוסף ב - 12 בצהריים
3. שעולים ל120 אזי כדור שלישי ב - 16:00

בנוסף, למען השקט הנפשי ניתן לקחת קטוטיפן כדור אחד החל מהיום הראשון ולאחר 14 יום להעלות ל -2 כשמושכים את הסייקל ? (שוקל 75)

במקרה הזה התשובה נמצאת בגוף השאלה.

והתשובה היא כן.

שיהיה בהצלחה.

האם בעייתי לקצר תהליכים ולבצע סייקל של 40 מק״ג ביום הראשון 80 מק״ג ביום השני ובימים 3-14 120 מק״ג בכל יום?

• פותח/ת השרשור
האם בעייתי לקצר תהליכים ולבצע סייקל של 40 מק״ג ביום הראשון 80 מק״ג ביום השני ובימים 3-14 120 מק״ג בכל יום?

למעשה, במידה ותעשה הכל לפי הכללים (תפריט נכון אימונים וכו׳) ברגע שתתחיל לראות ניצנים של תוצאות מהקלן אתה תצטרך כבר להפסיק, לכן, לטעמי אם אתה מתכנן להריץ שבועיים - אל תריץ בכלל.

לא הייתי ממליץ לך לרוץ כל כל מהר כי זה עניין רפואי, ועם הגוף לא משחקים כי ״אין לך כח להמתין״ יכול להיות שאתה תגיב לרעה גם ל-40 מיקרו גרם.

ממליץ לך להתחיל מ-0 כמו כל דבר אחר בחיים ולרוץ עם זה הלאה. בדגש על קטוטיפן.

בהצלחה.

קטוטיפן כרגע לא בהישג יד.. לכן יש לי כוונה לתת שבועיים on שבועיים of וכן הלאה

• פותח/ת השרשור
קטוטיפן כרגע לא בהישג יד.. לכן יש לי כוונה לתת שבועיים on שבועיים of וכן הלאה

הבנתי אותך,

בכל אופן שווה לך להיות סובלני ולהעלות את המינון בהדרגתיות.

• אהבתי
Reactions: YUC
שאלה
למה לא לקחת קלן ביום של העמסת פחמימות?
ההשפעה של קלן פוגעת במילוי מאגרי הגילוקוגן השפעה זו לא רצויה בהעמסה מכיוון שהמטרה שלנו היא למלות מחדש את המאגרים , זמן מחצית החיים של הקלן הוא 36 שעות ולכן אני לא ממליץ על העמסות לאורך כל הסייקל .

כמה שאלות של מתחיל,
אם אני לא רוצה להשתמש בקיטוטפין ולעשות סייקל של שבועיים פעם אחת בלבד.
כמה יראו את התוצאות?

במקרה שלא ואני צריך קיטוטפין , זה לא תורפא אסורה נכון? אפשר להשיג את זה בבית מרקחת בלי מרשם?

ולשאלה הכי חשובה! אני מרכיב עדשות מגע, יכול להיבצר איזה בעיה מסויימת עם זה?
אני יודע שיש יובש בפה לפעמים אבל מה בנוגע ליובש בעיניים?

כמה שאלות של מתחיל,
אם אני לא רוצה להשתמש בקיטוטפין ולעשות סייקל של שבועיים פעם אחת בלבד.
כמה יראו את התוצאות?

במקרה שלא ואני צריך קיטוטפין , זה לא תורפא אסורה נכון? אפשר להשיג את זה בבית מרקחת בלי מרשם?

ולשאלה הכי חשובה! אני מרכיב עדשות מגע, יכול להיבצר איזה בעיה מסויימת עם זה?
אני יודע שיש יובש בפה לפעמים אבל מה בנוגע ליובש בעיניים?
תוצאות רואים מהשבוע השלישי בערך ולכן אני ימליץ חך בחום לרכוש קטוטיפן אם אתה מתחת ל 90 קג מינון של 1 מג לפני השינה יספיק.
התרופה צריכה במירשם רופא.
למיניעת סיכונים אני הייתי מרכיב משקפיים במשך הסייקל כדי למנוע תופעות לא רצויות

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית