הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

בתחילת העמוד יש לך נעוצים וזה כתוב ממש בבירור...עצה ידידותית.שאני מתמיד בה זה לקרוא לקרוא ולקרוא...בנוגע לשאלתך שניהם עובדים על אותם רצפטורים ..אז לא תן לגוף זמן לנוח ...במשך תקופת הסייקל שהייתה לך ...זו דעתי עם אני טועה אייל בטח יתקן אותי בקשר לתקופת.המתנה...

בתחילת העמוד יש לך נעוצים וזה כתוב ממש בבירור...עצה ידידותית.שאני מתמיד בה זה לקרוא לקרוא ולקרוא...בנוגע לשאלתך שניהם עובדים על אותם רצפטורים ..אז לא תן לגוף זמן לנוח ...במשך תקופת הסייקל שהייתה לך ...זו דעתי עם אני טועה אייל בטח יתקן אותי בקשר לתקופת.המתנה...
קראתי את מה שיש בתחילת העמוד אחי אני ממש לא שואל לפני שאני קורא לבד .
לא רשום שם במפורש שבין אפדרין - קלן צריך לעשות הפסקה ... אף שהם עובדים על אותם קמפוסים אפדרין לא שוחט אותם כמו קלן ... בגלל זה השאלה ..

קלן ואפדרין עובדים על אותם הרצפטורים אני מאמין שלאורך זמן הוא גורם להם להפסיק לתפקד מהרגיל ...אז תיהיה חכם אחי תעשה הפסקה קטנה שמור על הגוף ככה הם יתאוששו ואחכ תכנס בראבק(:
בהצלחה

אני נמצא תכף בסיומו של סייקל של בלקן , הבלקן קניתי אותו מאדם אמין , יש לו גם את המספר הסידורי שלו .
לאורך כל הסייקל לא הרגשתי שום תופעות לוואי , והגעתי ל120 מ"ג ..
זה יכול להיות ?

לא רעידות בידיים לא יובש בפה כלום..?
לפי מה שאני יודע בלקן קלן מצוין

כיווצים בזמן קלן...
עד היום יצא לי להשתמש בהרבה סוגים...
בעבר קלן סיני חרא עושה רק כאבי ראש
סופרפארה קלן חזק ביותר
ורמוזה קלן חמוד
מדיטק קלן טוב
והקלן האחרון שעשה לי שוק רע זה סיירוקס כאבי ראש וכיווצים לא מהעולם הזה גם כשהייתי על כולה שני כדור התקפלתי במהלך היום ובזמן האימון והפסקתי לקחת...
שילבתי מגנזים וגם קניתי טאורין ופוטסיום ולא עזר אז הפסקתי עם הקלן...
לא חוזר יותר לסיירוקס
אהה וגם השתמשתי בעבר בבלקן נחמד...
בקרוב אביא קלן שוב שאלתי היא כזאת:
על מנת למנוע את הכיווצים מה הכמויות שצריך לקחת במגנזיום טאורין ופוטסיום?
והאם לפרוס במהלך היום את הויטמינים או לקחת בבת אחת? אני מתכוון לטאורין והפוטסיום?

אני "מקנא" בכולכם !!! כרגע נמצא בתחילת הסייקל של קלן של "סיירוקס" אמנם רק ביום השישי ולוקח כרגע רק 2 כדורים (80 מק"ג) + מגנזיום לפני השינה ולא מרגיש לצערי שום דבר/תופעות לוואי..... האם התופעות לוואי מגיעות רק שמגיעים למינונים של 120 מק"ג ?? או שבמידה ולא מרגישים כלום סימן שהקלן מזוייף ? (יש לציין שגם באפדרין או יהומבין לא הרגשתי שום דבר....)

אני "מקנא" בכולכם !!! כרגע נמצא בתחילת הסייקל של קלן של "סיירוקס" אמנם רק ביום השישי ולוקח כרגע רק 2 כדורים (80 מק"ג) + מגנזיום לפני השינה ולא מרגיש לצערי שום דבר/תופעות לוואי..... האם התופעות לוואי מגיעות רק שמגיעים למינונים של 120 מק"ג ?? או שבמידה ולא מרגישים כלום סימן שהקלן מזוייף ? (יש לציין שגם באפדרין או יהומבין לא הרגשתי שום דבר....)
עם אפדרין לא הרגשת טיפה אנרגיה אוו משהו ?
יכול להיות שאתה לא מרגיש את הקלן זה דיי אינודואלי , מצד שני לא מזייפים קלן מכיון שהוא גם ככה חומר מאוד זול .
אולי מישהו מוכר לך סוכרזית במחיר מופקע.

אני ביום ה 30 (מתוך 40) של הסייקל (סופרפארה), התחלתי באזור ה 15% אחוזי שומן ו 82 ק"ג.
התחלתי פרמידה רגילה עד שהגעתי ל 120 מק"ג ומאז אני על אותו המינון. כמובן שמהיום ה 13 אני לוקח גם קטוטיפן.
עד מינון של 80 מק"ג לא הרגשתי כלום, ב 80-100 מק"ג זה קרה לראשונה, התכווצות בכף הרגל, צוואר וארבע ראשי. נהניתי מכל רגע 😃
כמו ילד טוב רצתי וקניתי טאורין ומגנזיום לספורטאים. המינון שאני לוקח הוא :
טאורין בין 1000-2000 מ"ג ליום
מגנזיום 500 מ"ג ליום
תודות לתוספים, אין התכווצויות בכלל!
לעיתים רחוקות מאוד יש טיפה כאבי ראש ומבחינת יובש בפה, כל בוקר אני צריך לשתות באר!!! אני חושב שזאת גם תופעת לוואי של הקטוטיפן.
בסוף השבוע השני הרגשתי כאילו הגוף "תקוע", פניתי לפורום ונאמר לי שמהשבוע השלישי מתחילים לראות תוצאות יותר משמעותיות. אכן אמת בדברים, אני רק אוסיף שמסוף השבוע השני התחלתי גם לרוץ 4 פעמים בשבוע של 20-25 דקות בנוסף ל 4 אימוני אנאירובי הרגילים שלי.
היום אני מעריך שאני על 11-12% אחוזי שומן וכ 80 ק"ג.
בתחילת השבוע התחלתי סייקל של אפיסטן, אבל זה כבר סיפור אחר 😃

תודה "נביעות" מרגיע קצת.... נעדכן לאחר שאגיע ל 120 מק"ג ונראה עם יש תופעות לוואי
נ.ב. אפשר פרטים על האפיסטן ? מעוניין להתחיל כסייקל מסה לאחר סיום החיטוב....

יש לי קלן וורמגוה 40 מ"ג כבר אני ביום החמישי של השתי כדורים..

ביום הראשון הרגשתי טיפה התכווצות..

מהיום השני ועד עכשיו אני לא מרגיש כלום..
ואני אני על דל פחמימה בערך עד 80-100

מה הסיבה?

image.jpg

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 61.8 · צפיות: 153
אני ביום החמישי.. חוץ מהיום הראשון לא מרגיש שום תופעות לוואי שגם היו מינוריות..

בבקשה תגידו לי זה חשוב

שלום נמצא ביום ה8 לשימוש בקלן של ורמודג׳ה המינון הוא 120 מק״ג החל מהיופ השלישי משולב אימונים+ אירובי 5 פעמים בשבוע עד כה ירידה של קילו וחצי בלבד האם להעלות למינון של 160 ביום או שלא כדאי ? תופעות לוואי הורגשו ב4 ימים הראשונים ומאז חלפו

שלום נמצא ביום ה8 לשימוש בקלן של ורמודג׳ה המינון הוא 120 מק״ג החל מהיופ השלישי משולב אימונים+ אירובי 5 פעמים בשבוע עד כה ירידה של קילו וחצי בלבד האם להעלות למינון של 160 ביום או שלא כדאי ? תופעות לוואי הורגשו ב4 ימים הראשונים ומאז חלפו
בפעם המיליון:
  • אין קשר בין תופעות לוואי מורגשות לאפקטיביות המינון.
  • למעט אנשים במשקל 115Kg בערך אין שום סיבה להתנסות ב-160mcg, לא רק שהתוצאות לא יהיו טובות יותר אפשר שההיפך.

לא נראה מזויף, תגדיל את המינון- אני מרגיש כל הזמן שחם לי (הרגשה זה אינדיבידואלי)

כנראה שהקלן לא מזוייף אבל מה שבטוח הוא שקיים אשכול קלן שם ניתן להמשיך את הפוסט.
ננעל.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית