הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

מבחינת תופעות לוואי הבלקן שיחק אותה
מבחינת פעולה אני חושב שהתאילנדי חזק יותר.
אבל סך הכל זה לא קריטי והבלקן נחשב קלן פצצה
אני סיימתי כרגע סייקל עם מדיטק וגם המדיטק מבחינת תופעות לוואי נמוכות מאוד. כרגע השגתי קלן של בלאקן וממה שהתרשמתי כרגע מדובר ללא ספק בקלן מעולה.

התמונה של המקורים זה מcambel biology book
אני עושה מכינה לרפואה למדנו על זה על האבלוציה של המקורים חחחחחחחחחח

למה אתה לא אוכל ארוחה עד הצהריים? לא הבנתי...

כי אני יודע שזה מה שעושים ביהומבין (נמנעים מלאכול 8 שעות)
וקלן ויהומבין יש אותו החומר פעיל רק בקלן יש פי 2
אז שיערתי שבגלל שזה אותו חומר פעיל אז גם בקלן צריך לעשות זאת

כי אני יודע שזה מה שעושים ביהומבין (נמנעים מלאכול 8 שעות)
וקלן ויהומבין יש אותו החומר פעיל רק בקלן יש פי 2
אז שיערתי שבגלל שזה אותו חומר פעיל אז גם בקלן צריך לעשות זאת
מה מה מה? בקלן וביוהימבין יש את אותו החומר הפעיל? מי סיפר לך את השטות הזו?
יוהימבין מופק מעץ היוהימבי ונועד לטפל בבעיות זקפה ואין-אונות (אימפוטנציה).
קלנבוטרול הוא בכלל תרופה שמשמשת בארצות מעטות כתרופה לאסטמה.
הם עובדים בצורה שונה ונקלטים בצורה בררנית אצל רצפטורים שונים, היוהימבין נקלט בקצפטורי האלפא ואילו הקלן בבטא.
הסיבה לצום עם יוהימבין הוא בגלל שהאינסולין משתק את פעילות היוהימבין (לא לאכול פחמימות בבוקר לא יספיק, גם חומצות אמינו ומטבוליטים אחרים שאינם פחמימות יכולים לעודד עלייה ברמת האינסולין).
קלן עובד בצורה שונה, ובין היתר עובד על מאגרי הגליקוגן (פחמימה) שבגוף, ולכן עובד טוב יותר בתפריט דל פחמימה.
אין צורך לצום בזמן השימוש בקלן ולא מומלץ לבצע אירובי לאחר לקיחתו, משום שהאפקט שלו לא בהכרח יעלה ובגלל עלייה בלחץ הדם (אם כי אביעד המליץ פעם, לא הצלחתי לחלץ ממנו הסבר באותו נושא).
בכל מקרה, קרא קצת לפני שאתה מכניס לגוף שלך חומרים. אמנם זה נראה פשוט וזה כולה קלן כולם לוקחים, אתה סתם מעמיד את עצמך בסיכון. תלמד מה נכנס לגוף שלך ואיך הוא עובד שם.

מה מה מה? בקלן וביוהימבין יש את אותו החומר הפעיל? מי סיפר לך את השטות הזו?
יוהימבין מופק מעץ היוהימבי ונועד לטפל בבעיות זקפה ואין-אונות (אימפוטנציה).
קלנבוטרול הוא בכלל תרופה שמשמשת בארצות מעטות כתרופה לאסטמה.
הם עובדים בצורה שונה ונקלטים בצורה בררנית אצל רצפטורים שונים, היוהימבין נקלט בקצפטורי האלפא ואילו הקלן בבטא.
הסיבה לצום עם יוהימבין הוא בגלל שהאינסולין משתק את פעילות היוהימבין (לא לאכול פחמימות בבוקר לא יספיק, גם חומצות אמינו ומטבוליטים אחרים שאינם פחמימות יכולים לעודד עלייה ברמת האינסולין).
קלן עובד בצורה שונה, ובין היתר עובד על מאגרי הגליקוגן (פחמימה) שבגוף, ולכן עובד טוב יותר בתפריט דל פחמימה.
אין צורך לצום בזמן השימוש בקלן ולא מומלץ לבצע אירובי לאחר לקיחתו, משום שהאפקט שלו לא בהכרח יעלה ובגלל עלייה בלחץ הדם (אם כי אביעד המליץ פעם, לא הצלחתי לחלץ ממנו הסבר באותו נושא).
בכל מקרה, קרא קצת לפני שאתה מכניס לגוף שלך חומרים. אמנם זה נראה פשוט וזה כולה קלן כולם לוקחים, אתה סתם מעמיד את עצמך בסיכון. תלמד מה נכנס לגוף שלך ואיך הוא עובד שם.

את הקלן חקרתי מלא, חקרתי את תאי בטא ואת הפעילות שהוא גורם, איך לקחת וכו' וכו' וכו'
את היהומבין כמעט לא חקרתי והייתי בטוח שגם את היהומבין עובד על תאי בטא
תודה רבה על ההסבר 😃

אם יום אחד הרגשתי פחות תופעות לוואי מהיום הקודם שלקחתי את אותו המינון, זה בהכרח מסמל שלא היה אותה כמו חומר פעיל בכדורים?
ואתה ממליץ לרדת יותר מ90 גרם פחמימות מהתפריט ולהחליף בשומן?

אם יום אחד הרגשתי פחות תופעות לוואי מהיום הקודם שלקחתי את אותו המינון, זה בהכרח מסמל שלא היה אותה כמו חומר פעיל בכדורים?
לא. מתרגלים לתופעות הלוואי בקלות ולכן סביר להניח שפשוט התרגל למינון. זה לא אומר שיש צורך לעלות.
ואתה ממליץ לרדת יותר מ90 גרם פחמימות מהתפריט ולהחליף בשומן?
אם אתה מסתדר עם זה, כן. תריץ העמסות בשבועיים מנוחה.

לא. מתרגלים לתופעות הלוואי בקלות ולכן סביר להניח שפשוט התרגל למינון. זה לא אומר שיש צורך לעלות.

אם אתה מסתדר עם זה, כן. תריץ העמסות בשבועיים מנוחה.

העמסות, על כמה אתה מדבר?
התכנון שלי זה שבועיים של קלן שהתחלתי כבר בלי העמסות ואז שבועיים בלי קלן העמסה בשישי (קידוש הכי יעיל) ואז גם העמסה בשישי הבא ואז שבועיים קלן ללא העמסה וביי ביי לחיטוב

העמסות, על כמה אתה מדבר?
התכנון שלי זה שבועיים של קלן שהתחלתי כבר בלי העמסות ואז שבועיים בלי קלן העמסה בשישי (קידוש הכי יעיל) ואז גם העמסה בשישי הבא ואז שבועיים קלן ללא העמסה וביי ביי לחיטוב
נשמע סבבה. דיברתי על העמסת פחמימה. כמויות וכולי תלוי בך ובתפריט, לא קשור כל כך לקלן.

@Tom בהמשך לשיחתנו בקשר לקלן של הבלקן, זה מה שיש לי כרגע.
האם הקלן הזה בלאק או בלו ? כי לא רשום כלום על האריזה.
תודה על העזרה 😃

קבצים מצורפים

• 2015-03-11 08.03.07.jpg
    2015-03-11 08.03.07.jpg
    KB 93 · צפיות: 170
  • 2015-03-11 08.03.15.jpg
    2015-03-11 08.03.15.jpg
    KB 114.4 · צפיות: 174
@Tom בהמשך לשיחתנו בקשר לקלן של הבלקן, זה מה שיש לי כרגע.
האם הקלן הזה בלאק או בלו ? כי לא רשום כלום על האריזה.
תודה על העזרה 😃
בלקן ובלו הן שתי חברות שמייצרות מוצר שונה. כתוב לך על האריזה שזה בלקן.

שמעתי פה שאמרתם שהקלן של בלאק פארמה לוקה בחסר,מה מומלץ להעלות את המינון פשוט?

שמעתי פה שאמרתם שהקלן של בלאק פארמה לוקה בחסר,מה מומלץ להעלות את המינון פשוט?
לא, אתה לא יודע אם חסר מיקרוגרם או 40 מיקרוגרם, או אם באמת בכלל חסר וזה לא רק דעות מכמה משתתמשים. אני על בלאק כרגע, לא מתכוון לעלות מעל 120 מק"ג ביום.

לא, אתה לא יודע אם חסר מיקרוגרם או 40 מיקרוגרם, או אם באמת בכלל חסר וזה לא רק דעות מכמה משתתמשים. אני על בלאק כרגע, לא מתכוון לעלות מעל 120 מק"ג ביום.
הבנתי אותך,איך הקלן של בלאק פארמה אתה מרוצה?אתה חושב ששבועיים של עבודה הפסקה לשבועיים ושבועיים נוספים יעבדו?

הבנתי אותך,איך הקלן של בלאק פארמה אתה מרוצה?אתה חושב ששבועיים של עבודה הפסקה לשבועיים ושבועיים נוספים יעבדו?
רק התחלתי לפני פחות משבוע אתו. סך הכל כבר יורדים הנוזלים ויש יובש טוב על 80 מק"ג. מרגיש לא רע. לפני הייתי עם בלקן.
עברתי הפעם לקלן וקטו לחודש פלוס, אחרי שלושה סייקלים של שבועיים שבועיים שהניבו תוצאות לא רעות.

רק התחלתי לפני פחות משבוע אתו. סך הכל כבר יורדים הנוזלים ויש יובש טוב על 80 מק"ג. מרגיש לא רע. לפני הייתי עם בלקן.
עברתי הפעם לקלן וקטו לחודש פלוס, אחרי שלושה סייקלים של שבועיים שבועיים שהניבו תוצאות לא רעות.
תודה אחי,עוד שאלה לגבי הקלן הורדת פחמימות לגמרי ?ומה הגרעון שלך?

תודה אחי,עוד שאלה לגבי הקלן הורדת פחמימות לגמרי ?ומה הגרעון שלך?
משחק עם הפחמימות. לרוב על 0 (רק ירקות וחלבון) אבל לעתים מעלה קצת כדי להתאושש יותר אחרי אימונים קשים או כשאני מרגיש יבש ומרוקן.
לא סופר קלוריות. קצת בעייתי בצבא.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית