הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

קיבלתי עכשיו קלן של geneza pharmaceuticals ורציתי לדעת איך הוא
ואם הוא טוב?
כל כדור הוא 40MCG

ולקחת ככה:

1-3 40MCG שזה כדור
4-7 80 MCG שזה 2 כדורים
8-14 120 MCG שזה 3 כדורים

???

ולקחת כדור ראשון בבוקר וכל 4 שעות כדור נוסף כאילו אם לוקחים יותר מ1?

ואימון בערב בלי לקחת כדור לפני לחות שעתיים שלוש נכון?

קיבלתי עכשיו קלן של geneza pharmaceuticals ורציתי לדעת איך הוא
ואם הוא טוב?
כל כדור הוא 40MCG

ולקחת ככה:

1-3 40MCG שזה כדור
4-7 80 MCG שזה 2 כדורים
8-14 120 MCG שזה 3 כדורים

???

ולקחת כדור ראשון בבוקר וכל 4 שעות כדור נוסף כאילו אם לוקחים יותר מ1?

ואימון בערב בלי לקחת כדור לפני לחות שעתיים שלוש נכון?

מאוד מפתיע שלאחר 53 עמודים ולמעלה מ-500 שאלות ותשובות יש לך עדין מה לשאול.

סחטיין על העצלנות. 🤬

מאוד מפתיע שלאחר 53 עמודים ולמעלה מ-500 שאלות ותשובות יש לך עדין מה לשאול.

סחטיין על העצלנות. 🤬
שוב,שאלתי פה את השאלה ולא קיבלתי התייחסות (שאגב,זה לא רשום בנעוץ,ולא שאלו את זה באחד העמודים לפי מה שראיתי)
אני רוצה הסייקל הזה להעלות ל160 מק"ג (היה סייקל אחד,הופסק לאחר 10 יום,בגלל זה יש מספיק כדורים לשתי סייקלים של 160 מק"ג)
אם אני רוצה להעלות ל160 מק"ג ללא קטוטיפן,האם יש צורך בזמן נטילה קצר יותר?
לדוגמא,14 יום עם פרמידה של עד 120 מק:ג,בסופו של 14 יום יהיה 1280 מק"ג בגוף שנכנס.
אם אני יעלה את המינון ל160 מק"ג יהיה יותר מינון שנכנס לגוף אז אולי אני אצטרך ליטול פחות ימים?
אז השאלות פה הם ככה מפורטות
1)האם שאני מגיע ל160 מק"ג,צריך לקצץ את אורך הסייקל? האם מותר להגיע למינון כזה ללא קטוטיפן על משקל גוף של 80 קילו?
2)איך בדיוק אפשר לסדר פירמידה,עם עליה של עד 160 מק"ג ולא 120 ?

@Tom

השאלות הם בשביל אח שלי ולא בשבילי
הוא רוצה להתחיל אולי לקחת קלן ורציתי לדעת כמה דברים

1. את כל הכדורים לקחת ביחד או לפצל? (כאילו אם יש לקחת יותר מכדור אחד)

2. מתי הכי מומלץ לקחת את הכדורים?

3. כמה זמן אחרי לקיחת כדור מותר לעשות אימון?

4. מה הם תופעות הלוואי הידועות בזמן לקיחת קלן?

5. האם יש סיכונים בלקיחת קלן אם הוא לוקח את זה לפי הסייקל המומלץ הזה?

יום 1-4: 40 מק"ג
יום 4-8: 80 מק"ג
יום 8-14: 120 מק"ג

6. כמו שצוין בסייקל למעלה כמה צריך לקחת ביום הרביעי 40 או 80? ואותו דבר לגבי היום השמיני צריך לקחת 80 או 120?

7. איזה תוספים כדי לשלב עם הקלן כדי שיהיה פחות תופעות לוואי והתחושה בזמן הסייקל תהיה יותר טובה?

בעיקרון זה כל השאלות שיש לי כרגע
תודה אם תענה לי
או לכל אדם אחר שיענה
ישנו נעוץ "שורפי שומן". קרא אותו בעיון.

איזה חברה של קלן הכי איכותית וחזקה ?
קלן הוא חומר מאוד זול ולרוב אינו "מזוייף". ישנן חברות שמכניסות מינון מדוייק, חלקן מינוני יתר ואחרות מינון חסר. כך או כך כולן עובדות דומה ובאיכות דומה.

@Tom
אז מה אתה מציע אם הקלח הוא של בלאק פארמה והוא אובר דוס לטענתך אז כמה כדורים לקחת ואיך להתייחס לכמויות?תודה.

@Tom
אז מה אתה מציע אם הקלח הוא של בלאק פארמה והוא אובר דוס לטענתך אז כמה כדורים לקחת ואיך להתייחס לכמויות?תודה.

לפי הרגשת הרעידות, התכווצויות שרירים וכדומה.

@trynewthings אני מבין מהכינוי שלך שאתה אוהב לנסות דברים חדשים אז אני אחדד לך מעט.

אין צורך לעבור את ה-120 מיקרו גרם, וכמובן עליך להפסיק לאחר ה-14 יום במידה ואין בידך קטוטיפן.

אגב, אני בכלל לא הייתי לוקח קלן אם זה למחצית זמן שגובלת בשבועיים. עד שאתה רואה תוצאות עליך להפסיק. אז ככה, או שתקח קלן בתופסת קטוטיפן ותמשוך. או שתקח אפדרין.

בהצלחה.

לפי הרגשת הרעידות, התכווצויות שרירים וכדומה.

@trynewthings אני מבין מהכינוי שלך שאתה אוהב לנסות דברים חדשים אז אני אחדד לך מעט.

אין צורך לעבור את ה-120 מיקרו גרם, וכמובן עליך להפסיק לאחר ה-14 יום במידה ואין בידך קטוטיפן.

אגב, אני בכלל לא הייתי לוקח קלן אם זה למחצית זמן שגובלת בשבועיים. עד שאתה רואה תוצאות עליך להפסיק. אז ככה, או שתקח קלן בתופסת קטוטיפן ותמשוך. או שתקח אפדרין.

בהצלחה.
התנסיתי כבר בעבר עם קלן כמו שציינתי,אבל עכשיו רציתי להעלות מינון ל160 מק"ג,חשבתי אולי זה יביא תוצאות טובות יותר ..
אתה לא ממליץ לעשות סייקל קלן ללא קטוטיפן? לדעתך התוצאות לא שוות את זה,או שבכלל אין ?
אני עם קלן מלפני כמה חודשים מחכה שאני יגע בו,כדי ללכת להשיג קטוטיפן ולמשוך סייקל רק עם קטוטיפן ?

התנסיתי כבר בעבר עם קלן כמו שציינתי,אבל עכשיו רציתי להעלות מינון ל160 מק"ג,חשבתי אולי זה יביא תוצאות טובות יותר ..
אתה לא ממליץ לעשות סייקל קלן ללא קטוטיפן? לדעתך התוצאות לא שוות את זה,או שבכלל אין ?
אני עם קלן מלפני כמה חודשים מחכה שאני יגע בו,כדי ללכת להשיג קטוטיפן ולמשוך סייקל רק עם קטוטיפן ?

אתה שואל את אותה השאלה ב-6 גופים שונים, התשובה נמצאת בתגובה הקודמת שלי.

לא.
לא.
כן.

אתה שואל את אותה השאלה ב-6 גופים שונים, התשובה נמצאת בתגובה הקודמת שלי.

לא.
לא.
כן.
אוקי,הבנתי תודה.
עכשיו לשאלה אחרונה,אם ובמקרה לא אצליח לשים יד על קטוטיפן,ואחליט בכל זאת לגעת בקלן כי אם לא זה יתבזבז,ואעשה 2 סייקלים של 14 יום.
כמובן מנוחה ביניהם תיהיה של 3 שבועות,אמרת שעד שרואים תוצאות אז צריך להפסיק ואתה צודק לגמרי
אבל,אם אפשר לשחק עם שיטת הפרמידה אפשר להרוויח כמה ימים בודדים נכון?
אני מתכוון שהסייקל נגיד יראה ככה,2 ימים ראשון 40 מק"ג,אחרי זה עוד 2 ימים 80 מק"ג,ושאר ה10 יום 120 מק"ג,או לעשות 5 יום 120 ו5 יום 160
יוצא שאני מרוויח פה קצת יותר ימים עם מינון גבוה,איך לדעתך זה יהיה? (הבנתי כבר את הדעה שלך שלא שווה ללא קטוטיפן,אבל במקרה ולא אצליח להשיג זה יהיה עדיף מסייקל פרמידה רגיל של עד שבוע 120 מק"ג,נכון? האם אפשר לעשות ככה או שהגוף חייב להסתגל קודם במינון נמוך מעל ליומיים?)
תודה רבה אייל,מעריך את התגובות שלך

אשמח לדעת, איך הקלן הנ"ל ?

x4lzqr.jpg

http://oi61.tinypic.com/x4lzqr.jpg

שלום
אני באמצע סייקל קלן פשוט של 14 ימים עם קטוטיפן . נשארו לי בידיוק 30 טבליות בצד וכמה של קטוטיפן אז שילבתי את זה עם החיטוב הנוכחי .
אני משתמש בקדם אימון שמאוד עוזר לי , השאלה היא האם אפשר לשלב אותו עם קלן ? BPI VORTEX

אהלן. 😃

אז ככה, עוד חודש אני רוצה להתחיל סייקל של קלן.
מה שיש כרגע זה:
65 כדורים של קלן
15 קטו'

הסידור אמור להיות כזה:
40X2
80X3
120X19

הסידור בסדר? עדיף משהו אחר?
הבנתי שצריך להתחיל לקחת את הקטו' ביום ה-10.
כדור ביום?
מתי לצרוך את הקלן? לחלק את הכדורים במשך היום? או בבוקר את כולם?

בנושא הלחץ דם/לב.
לאבא וסבא שלי היו/יש בעיות לחץ דם.
לא משהו שמונע מאבא שלי דברים הוא רץ ומתאמן וחי כרגיל.
אני עד כמה שידוע לי אצלי הכל כרגיל לפחות בינתיים.
יש סיבה לדאוג מזה?
מצד אחד בחיים לא הייתה לי בעיה עם אירובי/אנאירובי או משהו שקשור ללחץ דם או בעיות לב.
מצד שני אני לא מרבה ללכת לרופא או לעשות בדיקות דם. (בדיקות דם לא עשיתי בחיים לפחות לא שאני זוכר.)
בגדול? נבדקתי לפני כמה חודשים כי הייתי צריך אישור רפואי למשהו והכל היה כרגיל.
לקפוץ לרופא? לבקש בדיקות דם? בדיקה כללית?
או שזה לא רציני?

אהלן. 😃

אז ככה, עוד חודש אני רוצה להתחיל סייקל של קלן.
מה שיש כרגע זה:
65 כדורים של קלן
15 קטו'

הסידור אמור להיות כזה:
40X2
80X3
120X19

הסידור בסדר? עדיף משהו אחר?
הבנתי שצריך להתחיל לקחת את הקטו' ביום ה-10.
כדור ביום?
מתי לצרוך את הקלן? לחלק את הכדורים במשך היום? או בבוקר את כולם?

בנושא הלחץ דם/לב.
לאבא וסבא שלי היו/יש בעיות לחץ דם.
לא משהו שמונע מאבא שלי דברים הוא רץ ומתאמן וחי כרגיל.
אני עד כמה שידוע לי אצלי הכל כרגיל לפחות בינתיים.
יש סיבה לדאוג מזה?
מצד אחד בחיים לא הייתה לי בעיה עם אירובי/אנאירובי או משהו שקשור ללחץ דם או בעיות לב.
מצד שני אני לא מרבה ללכת לרופא או לעשות בדיקות דם. (בדיקות דם לא עשיתי בחיים לפחות לא שאני זוכר.)
בגדול? נבדקתי לפני כמה חודשים כי הייתי צריך אישור רפואי למשהו והכל היה כרגיל.
לקפוץ לרופא? לבקש בדיקות דם? בדיקה כללית?
או שזה לא רציני?
אפשר להתחיל מהיום ה-14. ואז למשוך עוד 15 יום עם קטו.
בדוק לחץ דם ועקוב אחריו במהלך הסייקל.

@lbob11
אין בעיה עם קדם אימון וקלן.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית