הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

רציתי לדעת אחי מה המינון שאתה לוקח כי הבנתי שהקלן הזה הוא אנדר דוז וגם אם ללא קטוטיפן אין טעם לקחת ? תודה.
שלושה כדורים ביום בינתיים. אולי לקראת הסוף אעלה לארבעה.
זה לא שאין טעם לקחת. לקחתי שבועיים שבועיים לסירוגין שלוש פעמים, הלך סבבה דווקא. עם קטו זה פשוט אמור להיות יעיל יותר.

שלושה כדורים ביום בינתיים. אולי לקראת הסוף אעלה לארבעה.
זה לא שאין טעם לקחת. לקחתי שבועיים שבועיים לסירוגין שלוש פעמים, הלך סבבה דווקא. עם קטו זה פשוט אמור להיות יעיל יותר.
קודם כל תודה,רציתי לדעת אם זה נורמלי שבמינון של 40MCG כדור אחד זה לגיטימי להרגיש תופעות לוואי ביום השלישי ?

בדוק דופק בעצמך. אם יש אפשרות למדוד לחץ דם, מה טוב.

איך מודדים דופק מצאתי כבר באינטרנט... 📚🤓
אבל לא מצאתי תשובה חד משמעית למתי/איך לקחת את הקלן בימים של 80/120 שזה אומר 2-3 כדורים.
ראיתי שמומלץ לא לפני אימון ולא לפני שינה, גם היה כתוב פה איפשהו שהזמן הכי טוב זה בין 12:00 ל16:00.
אני לוקח 2/3 כדורים במכה אחת? לפצל את זה? אם לפצל אז איך...?
ומה אתה אומר בנוגע לסידור הזה?
40X2
80X3
120X19
*מהיום ה10 קטו'... (אני יודע שאפשר מהיום ה14 אבל אני לא אחזיק כל כך הרבה זמן בסייקל בלי צ'יט או משהו.)

מצטער על כל השאלות אין לי את הידע ואני מחפש ולא מוצא תשובה.😃

איך מודדים דופק מצאתי כבר באינטרנט... 📚🤓
אבל לא מצאתי תשובה חד משמעית למתי/איך לקחת את הקלן בימים של 80/120 שזה אומר 2-3 כדורים.
ראיתי שמומלץ לא לפני אימון ולא לפני שינה, גם היה כתוב פה איפשהו שהזמן הכי טוב זה בין 12:00 ל16:00.
אני לוקח 2/3 כדורים במכה אחת? לפצל את זה? אם לפצל אז איך...?
ומה אתה אומר בנוגע לסידור הזה?
40X2
80X3
120X19
*מהיום ה10 קטו'... (אני יודע שאפשר מהיום ה14 אבל אני לא אחזיק כל כך הרבה זמן בסייקל בלי צ'יט או משהו.)

מצטער על כל השאלות אין לי את הידע ואני מחפש ולא מוצא תשובה.😃
אפשר לפצל ואפשר לקחת יחד. אני מפצל בשעה שעתיים כל כדור.
קח אחד ישר כשאתה קם, ואחרי זה סדר את זה איך שבא לך. רק שכדור אחרון לא יהיה שעתיים לפני אימון או אחרי 16:00.

סידור הימים נראה טוב, אבל תקשיב לגוף. אם תופעות הלוואי ממש קשות, אל תעלה כי ככה קבעת. חכה עם אותו מינון עוד יום יומיים.

לא הבנתי מה הקשר בין הקטו לצ'יט, אבל אתה פשוט תפסיד עוד 4 ימים של קלן אם תתחיל ביום 10. אבל איך שבא לך.

קודם כל תודה,רציתי לדעת אם זה נורמלי שבמינון של 40MCG כדור אחד זה לגיטימי להרגיש תופעות לוואי ביום השלישי ?
כן. תעלה במינון רק כשתופעות הלוואי נסבלות. עוד כמה ימים כבר בקושי תרגיש תופעות לוואי.

לא הבנתי מה הקשר בין הקטו לצ'יט, אבל אתה פשוט תפסיד עוד 4 ימים של קלן אם תתחיל ביום 10. אבל איך שבא לך.

אם אני אתחיל את הקטו' ביום ה14 זה עוד 4 ימים על קלן ואני לא אחזיק כל כך הרבה זמן על דל פחמימה.
נראה אולי אני אהיה בשוונג ודווקא אצליח.
תודה רבה!!! 👑

איך הערכים האלה לסייקל 6-8 שבועות קלן עם קטוטיפן?

150 גרם חלבון = 600 קלוריות
60 גרם שומן = 540 קלוריות
60 גרם פחמימה = 320 קלוריות

סה"כ תפריט: 1460 קלוריות

אם זה חשוב: 75 קילו, 170 ס"מ, 18% שומן בערך, RMR ללא הכפלת 1.2 = 1800 קלוריות

זה מוציא אותי עם חוסר של 600-700 קלוריות ליום, יחסית דל פחמימה (להוריד יותר ולהוסיף עוד שומן?)
ולא יודע אם חשוב לציין, אני בדיוק מסיים חודש וחצי anabolic diet שמאסתי בה מאוד.

איך הערכים האלה לסייקל 6-8 שבועות קלן עם קטוטיפן?

150 גרם חלבון = 600 קלוריות
60 גרם שומן = 540 קלוריות
60 גרם פחמימה = 320 קלוריות

סה"כ תפריט: 1460 קלוריות

אם זה חשוב: 75 קילו, 170 ס"מ, 18% שומן בערך, RMR ללא הכפלת 1.2 = 1800 קלוריות

זה מוציא אותי עם חוסר של 600-700 קלוריות ליום, יחסית דל פחמימה (להוריד יותר ולהוסיף עוד שומן?)
ולא יודע אם חשוב לציין, אני בדיוק מסיים חודש וחצי anabolic diet שמאסתי בה מאוד.
גירעון של 700 קצת גדול..
תעשה 400-500 ותוריד פחמימה ככל האפשר
ואל תעבור 6 שבוע קלן גם עם קטוט..

היי אני מתכנן לקחת קלן השבוע ורציתי לשאול האם כאשר אני ייקח את הכדורים ולאחר כמה ימים אני לא ירגיש טוב ואז אני יפסיק עם הקלן האם זאת תיהיה בעיה ? או שאין בעיה להפסיק באמצע הסייקל

היי אני מתכנן לקחת קלן השבוע ורציתי לשאול האם כאשר אני ייקח את הכדורים ולאחר כמה ימים אני לא ירגיש טוב ואז אני יפסיק עם הקלן האם זאת תיהיה בעיה ? או שאין בעיה להפסיק באמצע הסייקל
אין בעיה.

האם אפשר לקחת את הקלן בצורה כזאתי:
1-4(60 מג)
4-8(120מג)
8-14(160-180 מג).
דרך אגב אם זה משנה ,זה לא שימוש ראשוני בחומר.
האם המדרגה חייבת להיות 40-60-120,או שאפשר לשחק עם זה כמו שרשמתי?

האם אפשר לקחת את הקלן בצורה כזאתי:
1-4(60 מג)
4-8(120מג)
8-14(160-180 מג).
דרך אגב אם זה משנה ,זה לא שימוש ראשוני בחומר.
האם המדרגה חייבת להיות 40-60-120,או שאפשר לשחק עם זה כמו שרשמתי?
מניסיון אישי, 120 זה באמת הגבול. כשאני מעלה מעל 120 תופעות לוואי קופצות, אני בקושי מצליח לישון וכשאני ישן אני ישן ממש חלש, כאבי ראש מתחילים ועוד. אין בהכרח יתרון תרמוגני במעל 120 מקג והסיכונים עולים משמעותית. ואם אתה לא משתמש בקטוטיפן, אין ספק שזה לא יהיה יעיל, כי שחיקת הרצפטורים תעלה משמעותית.

מניסיון אישי, 120 זה באמת הגבול. כשאני מעלה מעל 120 תופעות לוואי קופצות, אני בקושי מצליח לישון וכשאני ישן אני ישן ממש חלש, כאבי ראש מתחילים ועוד. אין בהכרח יתרון תרמוגני במעל 120 מקג והסיכונים עולים משמעותית. ואם אתה לא משתמש בקטוטיפן, אין ספק שזה לא יהיה יעיל, כי שחיקת הרצפטורים תעלה משמעותית.
אין הבדל בהשפעה בין לקיחת 120 מ"ג ל160-180 מ"ג?
ואני כן משתמש בקטוטיפן(אתחיל בכל מקרה,ביום ה14).
אם ההשפעה עלי פחות חזקה ב120+ זה בסדר/מומלץ לעשות 60-120-180?
תודה!

אין הבדל בהשפעה בין לקיחת 120 מ"ג ל160-180 מ"ג?
ואני כן משתמש בקטוטיפן(אתחיל בכל מקרה,ביום ה14).
אם ההשפעה עלי פחות חזקה ב120+ זה בסדר/מומלץ לעשות 60-120-180?
תודה!
היחס בין סיכון לתועלת עולה כשעולים מעל 120 מקג. מומלץ זה בטוח לא. אתה רוצה לנסות על אחריותך, לך על זה.
אתה שוכח שמלבד תופעות הלוואי שיש בקלן, יש לו השפעות על מערכת העצבים והלב. גם אם אתה לא מרגיש את זה, חשוב להבין את זה ולא להגזים.

אם אני מבצע את האימונים שלי בשעות הבוקר,האם זה משנה אם אקח את הקלן אחרי האימון?
זאת אמרת כל ענין הקלן שהוא מעודד שריפת שומנים,האם זה משנה אם זה לפני/אחרי אימון?

קיבלתי את הקלן (LA PHARMA) והקטוטיפן (בית ג'אלה pharma חחח)
20150411114231.jpg

קלן יש 100 כדורים וקטו 20
לפי חישוב זה יוצא סייקל של 31 יום.. זה לא הרבה, לקנות עוד??

קיבלתי את הקלן (LA PHARMA) והקטוטיפן (בית ג'אלה pharma חחח)
צפה בקובץ המצורף 25469

קלן יש 100 כדורים וקטו 20
לפי חישוב זה יוצא סייקל של 31 יום.. זה לא הרבה, לקנות עוד??
אם אתה רוצה למשוך עוד, קנה עוד.
תחזור עם חוות דעת על הקלן, מעניין אותי איך החברה הזו.
@RON123 לא משנה. קלן פועל 36 שעות ברצף, ועד אז כבר אתה מכניס את המינון הבא. אין הבדל.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית