אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

שלום לכולם :

אני מחפש לקנות קלן שהוא אמיתי ועובד ולא מזויף .
האם למישהו יש המלצה על מקום או אתר לקנות ממנו ?

תודה לעוזרים :D

האם שתיית משקאות מוגזים(סודה וזירו) משפיע אך שהוא על השפעת הקלן??
שואל ליתר ביטחון

מבחינת חילוק הכדורים ביום זה משנה ?
אפשרי גם לקחת 120 מג על הבוקר ?
או שמחלקים את זה במשך כל היום ?

מבחינת חילוק הכדורים ביום זה משנה ?
אפשרי גם לקחת 120 מג על הבוקר ?
או שמחלקים את זה במשך כל היום ?
בשל זמן מחצית חיים של 30-36 שע' לא חייב לחלק
אני הייתי ממליץ לחלק מטעמי תופעות לוואי

שלום לכולם :

אני מחפש לקנות קלן שהוא אמיתי ועובד ולא מזויף .
האם למישהו יש המלצה על מקום או אתר לקנות ממנו ?

תודה לעוזרים :D
אנא עבור על חוקי הפורום.
אין לדבר על כל דבר שקשור לסחר בחומרים.
לא קנייה ולא מכירה.

הוזהרת.

עד כמה חשוב להקפיד על אירובי בזמן קלן?
חשוב לציין שאני מקפיד על דל פחמימה

עד כמה חשוב להקפיד על אירובי בזמן קלן?
חשוב לציין שאני מקפיד על דל פחמימה
בגדול - לא חייב ולא חשוב.
השאלה, אם כבר מבצעים - מהו הערך המוסף?
ובכן, די הרבה:
1. שמירה על רמת חילוף חומרים די תקינה (עד כמה שניתן לצמצם פגיעה, עקב המחסור הקלורי והשימוש בקלן)
2. שמירה על נתיבה ניוד שומן ("שריפת שומן") פתוחים - הווה אומר, האירובי עוזר לשמור על כך שהשימוש באנרגייה בגוף יגיעו ממקורות השומן.
3. שמירה על המערכת הקארדיו-וסקולרית, ובכללה כלי הדם למיניהם, פרופיל השומנים והכולסטרול, רמות של משקעים בדם וכדומה
4. עזרה בניוד חומצות חלב שהצטברו (פחות DOMS)
5. ועוד, ועוד

בשורה התחתונה - אירובי הוא כלי מאוד טוב בכל מצב, כל תקופה ובכל שימוש של חומרים כאלו או אחרים במקביל

בגדול - לא חייב ולא חשוב.
השאלה, אם כבר מבצעים - מהו הערך המוסף?
ובכן, די הרבה:
1. שמירה על רמת חילוף חומרים די תקינה (עד כמה שניתן לצמצם פגיעה, עקב המחסור הקלורי והשימוש בקלן)
2. שמירה על נתיבה ניוד שומן ("שריפת שומן") פתוחים - הווה אומר, האירובי עוזר לשמור על כך שהשימוש באנרגייה בגוף יגיעו ממקורות השומן.
3. שמירה על המערכת הקארדיו-וסקולרית, ובכללה כלי הדם למיניהם, פרופיל השומנים והכולסטרול, רמות של משקעים בדם וכדומה
4. עזרה בניוד חומצות חלב שהצטברו (פחות DOMS)
5. ועוד, ועוד

בשורה התחתונה - אירובי הוא כלי מאוד טוב בכל מצב, כל תקופה ובכל שימוש של חומרים כאלו או אחרים במקביל
תודה רבה על התגובה המופרטת עזרת לי מאוד

חברה מישהו פה קנה קלן של החברה crazybulk ויכול לספר על זה משהו
אמיתי? מרגישים אותן? עוזר??

חברה מישהו פה קנה קלן של החברה crazybulk ויכול לספר על זה משהו
אמיתי? מרגישים אותן? עוזר??
זו חברה שמייצרת "סטרואידים חוקיים", משמע חרטא עם שם של סטרואיד.
זה לא מכיל קלן ולא עושה כלום. וגם יקר פי עשרים מקלן אמתי.

זו חברה שמייצרת "סטרואידים חוקיים", משמע חרטא עם שם של סטרואיד.
זה לא מכיל קלן ולא עושה כלום. וגם יקר פי עשרים מקלן אמתי.

תודה אחי אבל ביסאת לי את הפנים ,בכל מקרה אני ינסה אותו ויגיד לך אם מרגשים אותו.

חבר שלי על קלן של בלקן 120 מג, נרכש ממקור מוכר (אלוף יוניברס) היום זה היום הראשון של ה120 מג והוא לא מרגיש כלום,
הדבר היחידי הוא כשהוא שם את היד באוויר היא רועדת והוא לא מצליח לגרום לה להישאר סטטית, הוא טוען שזה ככה אצלו תמיד ואין קשר.

יש כאן מישהו שגם חווה בעיות בזמן האחרון עם הקלן של בלקן? האתר שלהם לבדיקת מקוריות לא פעיל כבר כמה ימים אז אין לי איך לבדוק אפילו מקוריות.

התחלתי לקחת קלן 0.04 מג
ביום הראשון לקחתי כדור 1
ביום השני לקחתי 2 כדורים
ביום השלישי לקחתי 3 כדורים
וביום הרביעי לקחתי 4 כדורים
ועכשיו התחלתי לקחת מינונים של 8 בבוקר ו8 בערב הכדור לא כזה משפיע עלי ... השאלה שלי היא למה בעצם אני לא מרגיש תהשפעה של הכדור ומה אפשר לעשות בשביל שכן אני ירגיש את הכדור אני יצרף תמונה של הקופסה של הכדור אשמח לתגובות והצעות ... יום טוב !

קבצים מצורפים

• downloadfile.png
    downloadfile.png
    KB 62.8 · צפיות: 172
ועכשיו התחלתי לקחת מינונים של 8 בבוקר ו8 בערב הכדור לא כזה משפיע עלי ... השאלה שלי היא למה בעצם אני לא מרגיש תהשפעה של הכדור ומה אפשר לעשות בשביל שכן אני ירגיש את הכדור אני יצרף תמונה של הקופסה של הכדור אשמח לתגובות והצעות ... יום טוב !
אם אני לא טועה כבר אין ייצור יותר של החברה הזאת.. אבל כאחד שהשתמש בקלן שלהם, אומנם הדיבור הוא שמדובר באנדרדוז אבל עדיין מרגישים את תופעות הלוואי.
אני מאוד מקווה בשבילך שמדובר אכן בכדור דמה כי לקחת 8 כדורים בבוקר ו 8 בערב יביא אותך למצב בריאותי בכי רע וכבר נאמר כאן בפורום ע"י אנשים שמבינים יותר ממני שהדבר עלול לגרום לך לצרוך כדורים במשך כל החיים.

תיזהר!

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית