הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

אני צריך כיון ממי אפשר לקנות אשמח לעזרה בנושא

קלן הוא אחד המוצרים הקלים ביותר להשגה. אם את זה אתה בקושי מצליח לרכוש, אני ממליץ לך להשאר בתחום הקלן בלבד.

בהצלחה.

סתם שאלה שמסקרנת אותי, עד כמה הקלן כן עזר לכם? כאילו מה היה ההבדל לולא הייתם משתמשים בו?

סתם שאלה שמסקרנת אותי, עד כמה הקלן כן עזר לכם? כאילו מה היה ההבדל לולא הייתם משתמשים בו?

הכל תלוי במשתמש. ידע בתזונה ואימונים. וכולי. במידה ואתה בא״ש המתאים לשימוש בקלן אתה תראה תוצאה משמעותית בהשוואה ללא שימוש בקלן. בגדול, לא תורה מסיני. הרבה עשו זאת גם ללא עזרים.

הכל תלוי במשתמש. ידע בתזונה ואימונים. וכולי. במידה ואתה בא״ש המתאים לשימוש בקלן אתה תראה תוצאה משמעותית בהשוואה ללא שימוש בקלן. בגדול, לא תורה מסיני. הרבה עשו זאת גם ללא עזרים.

נניח בנאדם ירד ל12-13 , ולוקח קלן למשך שבועיים/חודש?
מקפיד על תזונה ואירובי כולל גירעון מתאים. כמה אחוז שומן זה יכול לקדם אותו?

מהניסיון שלך, מה קרה ?
שבוע ראשון בעיקר תופעות לוואי ואין הרבה תוצאות.
שבוע שני תופעות הלוואי חלפו והתחיל להראות שינוי.
שבוע רביעי כבר הבדל גדול בעיקר באיזורי השומן העיקש. בטן וגב תחתון.

שבוע רביעי כבר הבדל עצום בעיקר באיזורי השומן העיקש. בטן וגב תחתון.

מכמה אחוז לכמה ?

במידה ואני מתחיל סייקל של קלן ואני צורך 40 גרם ביום,והשבוע שלי מורכב מריצות ואימונים כוח אינטנסיבים יש להעלות את כמות הפחמימה ?

במידה ואני מתחיל סייקל של קלן ואני צורך 40 גרם ביום,והשבוע שלי מורכב מריצות ואימונים כוח אינטנסיבים יש להעלות את כמות הפחמימה ?
40 גרם ביום לא יביא לך שום תועלת.
ובסייקל קלן התזונה צריכה להיות דל פחמימה.

במידה ואני ביום ב 7 כבר ואני צורך 120 מק''ג קלן איך בדיוק אני נוטל את זה ?
אפשרי בפעם אחת או שלחלק כל כמה שעות ביום ?
ובמידה ובפעם אחת האם זה יגרום לתופעות לוואי חזקות יותר ?<

שבוע רביעי כבר הבדל גדול בעיקר באיזורי השומן העיקש. בטן וגב תחתון.

מכמה אחוז לכמה ?

לאחר סיום הסייקל כאשר אני מתחיל להשתמש בקפאין עדיין יש להישאר בדל פחמימה ?

אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.
לאחר סיום הסייקל כאשר אני מתחיל להשתמש בקפאין יש להישאר על דל פחמימה ?

מי יכול לענות לי פה בקושי יודע ריך להשתמש כאן בפורום אז מקווה שזה בסדר שאני כותב פה שאלה אם אני לוקח קלן שבועיים ועושה הפסקה שבועיים ואז ממשיך שוב בפרמידה סדר הפוך חייב לקחת את הכדור קטיטופן או איך שקוראים לזה ועם כן כמה לקחת כמה זמן ומה המינון
או שאין צואך אם אני עושה הפסקה אשמח לתשובה ברורה תודה
מי יכול לענות לי פה בקושי יודע ריך להשתמש כאן בפורום אז מקווה שזה בסדר שאני כותב פה שאלה אם אני לוקח קלן שבועיים ועושה הפסקה שבועיים ואז ממשיך שוב בפרמידה סדר הפוך חייב לקחת את הכדור קטיטופן או איך שקוראים לזה ועם כן כמה לקחת כמה זמן ומה המינון
או שאין צואך אם אני עושה הפסקה אשמח לתשובה ברורה תודה

אם אחרי שבועיים של קלן אתה מפסיק למנוחה של לפחות שבועיים-שלושה, אין צורך בקטוטיפן.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית