הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

1. הבנתי שלפני שימוש בקלן עדיף לחץ דם נמוך אם שלי ככה בבדיקות אחרונות(נעשו 3 באותו זמן)
133/87
123/82
126/85

מספיק נמוך או גבולי לשימוש בקלן? מציין שזה לפני שימוש בקלן.

2. האם לאחר הפסקת הקלן יש פגיעה כלשהי בקולטנים לטווח הארוך? שעלולה לגרום להשמנה וכו?

3. כמה הקלן באמת קיצר לכם את החיטוב? נניח במקום חודשיים, קיצר לחודש?

שאלה לגבי אימוני בוקר.
אני מתאמן רק בבקרים לפני עבודה.
אפשר בבקשה לדעת איך לקחת את הקלן?
הבנתי על קיבה ריקה, אבל מה עם לאכול לפני אימון? אני חייב להכניס משהו לגוף.
כמה זמן אחרי הקלן ניתן לאכול?
האם לא מומלץ להתאמן אחרי הקלן בשענ נגיד?

שאלה דומה מאוד לשאלה שהבחור למעלה שאל,
אני עושה אירובי בוקר 4 פעמים בשבוע וצורך קלן, בתקופה של היהומבין הייתי שותה חצי סקופ חלבון ( 10 גרם ) וכדור קפאין ואחרי חצי שעה אירובי, מבחינת הקלן , אפשר גם לצרוך חצי סקופ חלבון עם קפאין וישירות אחרי האירובי קלן ?

אהלן חברים אני בחיטוב ואני חושב לשלב קלן..
איך הקלן הזה? יש לי אופציה לקבל אותו במתנה מחבר ורציתי לדעת האם הוא טוב?

קבצים מצורפים

• IMG-20160403-WA0017.jpg
    IMG-20160403-WA0017.jpg
    KB 38.3 · צפיות: 166
שאלה לגבי אימוני בוקר.
אני מתאמן רק בבקרים לפני עבודה.
אפשר בבקשה לדעת איך לקחת את הקלן?
הבנתי על קיבה ריקה, אבל מה עם לאכול לפני אימון? אני חייב להכניס משהו לגוף.
כמה זמן אחרי הקלן ניתן לאכול?
האם לא מומלץ להתאמן אחרי הקלן בשענ נגיד?
לקלן אין רגישות לסביבה אינסולינית , מה שאומר שהתזונה לא תשפיע על החומר הפעיל בו . בנוסף , אין לך ממה לחשוש לגבי לקחת קלן לפני אימון , מניסיוני . ולפי מה שהבנתי הוכיחו במחקר שזה לא מזיק לפני האימון .
שאלה דומה מאוד לשאלה שהבחור למעלה שאל,
אני עושה אירובי בוקר 4 פעמים בשבוע וצורך קלן, בתקופה של היהומבין הייתי שותה חצי סקופ חלבון ( 10 גרם ) וכדור קפאין ואחרי חצי שעה אירובי, מבחינת הקלן , אפשר גם לצרוך חצי סקופ חלבון עם קפאין וישירות אחרי האירובי קלן ?
אכן כן ידידי
1. הבנתי שלפני שימוש בקלן עדיף לחץ דם נמוך אם שלי ככה בבדיקות אחרונות(נעשו 3 באותו זמן)
133/87
123/82
126/85

מספיק נמוך או גבולי לשימוש בקלן? מציין שזה לפני שימוש בקלן.

2. האם לאחר הפסקת הקלן יש פגיעה כלשהי בקולטנים לטווח הארוך? שעלולה לגרום להשמנה וכו?

3. כמה הקלן באמת קיצר לכם את החיטוב? נניח במקום חודשיים, קיצר לחודש?
1.אי אפשר לדעת איך זה ישפיע לך על לחץ הדם , אינדיבידואלי מאדם לאדם . תנסה ותעקוב לאט לאט .
2. לא , הקולטנים (רצפטורים) מתחדשים לאחר כחודש. אם תיקח קטוטיפן/פרופיטן תוכל להיות רגוע לגמרי
3. ראה סעיף 1 , כנל . אינדיבידואלי .
מוזמן לראות איך זה השפיע עליי :
תמונה - חודשיים של חיטוב

תותחים, שאלה נוספת.

אני התחלתי היום סייקל שני של קלן ( שבועיים on הפסקה של שבועיים ועכשיו חזרתי לסייקל השני).
השאלה שלי היא כזאת, אני לא כל כך מרגיש את הקלן והצלחתי לשים את ידיי על אפדרין איכותי מאוד, השאלה שלי היא האם אפשר לשלב איכשהו או לחכות לסוף הסייקל של הקלן ? או בכלל לעשות אחרי הקלן שוב שבועיים הפסקה ואז להתחיל עם האפדרין כי עובד על אותם רפלקטורים ?
אגב באפדרין חייב לשלב אספירין ? הבנתי שרק למי שיש אחוז שומן גבוה זה כן יתקום משהו ( אני עומד כרגע על 11-13 % )

אני שוקל 80 מטר שמונים על 12 אחוז שומן יש לי תפריט מסודר אני יריץ 6 שבועות קלן עם קטוטפין יש לי אפשרות להביא T3 עם זה לא יפרק לי את השריר כי אני רוצה לרדת ל 8 9 אחוז שומן והם לעשות העמסות עם קלן

אני על 17% שומן, גובה 178 שוקל 82 רוצה לקחת קלן, ובתור שחיף לשעבר יודע שיש לי שומן עיקש ברגל כי הייתי רזה ממש בפלג גוף עליון עם רגל עצומה.

מה שהתבלבלתי זה איך לעשות תפריט, בעיקר בנושא הפחמימה, לעשות דל פחמימה או לא ? כי במאמר יש 180 גרם פחמימה שזה ממש לא דל אבל בפרוטוקול אני שם לב לפי המלל שמומלץ להיות על תפריט דל.

ואיזה פרוטוקול שומן בכלל לעשות ?

ולגבי הקלן, לצרוך קלן מעכשיו ? אפשר להוסיף במהלך השבועיים שלו קפאין או שחייב במהלך חודש ההפסקה ?

מתכנן על חיטוב כמה שיותר קצר (חודש וחצי ~)

תודה רבה ומבין שבטח עניתם על זה מאות פעמים אבל באמת שלא התעצלתי לחפש !

אני על 17% שומן, גובה 178 שוקל 82 רוצה לקחת קלן, ובתור שחיף לשעבר יודע שיש לי שומן עיקש ברגל כי הייתי רזה ממש בפלג גוף עליון עם רגל עצומה.

מה שהתבלבלתי זה איך לעשות תפריט, בעיקר בנושא הפחמימה, לעשות דל פחמימה או לא ? כי במאמר יש 180 גרם פחמימה שזה ממש לא דל אבל בפרוטוקול אני שם לב לפי המלל שמומלץ להיות על תפריט דל.

ואיזה פרוטוקול שומן בכלל לעשות ?

ולגבי הקלן, לצרוך קלן מעכשיו ? אפשר להוסיף במהלך השבועיים שלו קפאין או שחייב במהלך חודש ההפסקה ?

מתכנן על חיטוב כמה שיותר קצר (חודש וחצי ~)

תודה רבה ומבין שבטח עניתם על זה מאות פעמים אבל באמת שלא התעצלתי לחפש !
דל פחמימה + קלן (עם קטוטיפן) + קפאין , למשך חודש וחצי , ממליץ לך מאוד !! ניוד שומן מהיר ביותר , לך על זה . תדייק במינונים זה חשוב ומסוכן . לגבי פרוטוקול לא משנה כלכך זה לא יוהימבין , העיקר להוציא את מיטב האנרגיה שלך , ממליץ על 20 דקות אירובי לפני ו20 אחרי האימון . תן בראש !

נעשו מחקרים על קלן? כלומר איך משפיע לטווח רחוק אחרי שלוקחים חודש?

נעשו מחקרים על קלן? כלומר איך משפיע לטווח רחוק אחרי שלוקחים חודש?
היי אוהד , כעיקרון זו תקופה של "סחיטה" של הרצפטורים , ולנסות לסחוב עוד קצת לאחר השבועיים בהם הרצפטורים עבדו בצורה מסיבית . ממליץ לסחוב לחודש ושבוען עם קטוטיפן .

דל פחמימה + קלן (עם קטוטיפן) + קפאין , למשך חודש וחצי , ממליץ לך מאוד !! ניוד שומן מהיר ביותר , לך על זה . תדייק במינונים זה חשוב ומסוכן . לגבי פרוטוקול לא משנה כלכך זה לא יוהימבין , העיקר להוציא את מיטב האנרגיה שלך , ממליץ על 20 דקות אירובי לפני ו20 אחרי האימון . תן בראש !
זה לא פסיכי מדי כל התיסוף הזה ?

היי אוהד , כעיקרון זו תקופה של "סחיטה" של הרצפטורים , ולנסות לסחוב עוד קצת לאחר השבועיים בהם הרצפטורים עבדו בצורה מסיבית . ממליץ לסחוב לחודש ושבוען עם קטוטיפן .

השאלה אם יש פגיעה ברצפטורים? כלומר לטווח הארוך? @Eyal

אכן , מוכח 100% . אם לא כולם היו ממשיכים עם קלן גם חצי שנה .😩
אפדרין אפשר לקחת באופן רציף , זאת אחת הסיבות שהוא גם יקר יותר 😆

אתה לא הבנת אותי נכון. נניח לוקחים חודש עם קטוטפין. האם יש נזק לטווח הרחוק?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית