הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

תודה על התשובה!
יש לי עוד כמה שאלות
הבנתי שעדיף לא לעשות תפריט דלת פחממות בזמן השימוש בקלן זה נכון?
יש בעיה עם אימון משקולות ואירובי? (לפעמים משולב לפעמים רק משקולות)
מישהו יכול לתאר לי את זמן לקיחת הכדורים? לדוגמא אם ביום הראשון אני יקח 40 מיליגרם ויש לי כדור של 40 אז אני לוקח אותו בבוקר כשאני קם וזהו? קראתי במדריך לשימוש בקלן שעדיף לקחת אותו ולהיתאמן לאחר 4-6 שעות. אבל אם אני מתאמן על הבוקר? זאת ממש בעיה להיתאמן נגיד שעה אחרי?

פרופיטן וקטטופין אותו הדבר
אוקיי...והפירמידה שהצגתי בסדר?
ועוד שאלה נגיד ולא יוצא לי לקחת יום אחד כדור או שאני לא יכול בבוקר או משהו דומה זה בסדר?ובטן ריקה או מלאה אין קשר חיובי?
כאשר אני מגיע למינון של 80 ו120 מקג אז אפשר לקחת כדור אחד בבוקר אחד בערב ואחד בליילה או את כולם בבת אחת אם זה משנה בכלל?
ומה עדיף על בטן ריקה או מלאה או שזה לא משנה בכלל

אוקיי...והפירמידה שהצגתי בסדר?
ועוד שאלה נגיד ולא יוצא לי לקחת יום אחד כדור או שאני לא יכול בבוקר או משהו דומה זה בסדר?ובטן ריקה או מלאה אין קשר חיובי?
כאשר אני מגיע למינון של 80 ו120 מקג אז אפשר לקחת כדור אחד בבוקר אחד בערב ואחד בליילה או את כולם בבת אחת אם זה משנה בכלל?
ומה עדיף על בטן ריקה או מלאה או שזה לא משנה בכלל
עדיף לחלק את הקלן במשך היום על מנת שהחומר יהיה יציב בדם .
לא משנה בקשר לבטן

עדיף לחלק את הקלן במשך היום על מנת שהחומר יהיה יציב בדם .
לא משנה בקשר לבטן
אבל אם אומרים לפי מה שקראתי לא להתאמן מרגע הנטילה עד כ 5 שעות אז איך זה מסתדר עם זה או שזה לא קריטי

צהריים טובים לכולם יש לי מספר שאלות בנוגע לשימוש בקלן 40 מ"ג בפעם הראשונה.

1. יש ימים שאני קם בשעה 6:00 לעשות אירובי בוקר על בטן ריקה עם 200 מ"ג קפאין + יהומבין, לפי כל מה שקראתי פה אסור לשלב בין 2 החומרים כי הם עובדים שונה על הגוף, השאלה שלי האם כדי בשבועיים הפסקה אחרי השבועיים סייקל של קלן אפשרי להשתמש שוב ביהומבין לשבועיים ואז להפסיק ולהתחיל סייקל שני של קלן ?

2.כיצד אתם ממליצים לי לשלב את הקלן לפני האירובי בוקר בטן ריקה או ישר אחרי ? כי כמו שרשמתי אני קם ב 6:00 לאירובי ושעה 19:00 בערב אני מגיע לאימון אנאירובי ולפי מה שאני יודע ממש לא מומלץ לצרוך 4 שעות לפני אימון קלן, אז השאלה שלי היא בשבוע השני שאני מגיע ל 3 כדורים ביום אפשר לשלב את זה ככה :

6:00- אירובי
7:00 - כדור ראשון
11:00- כדור שני
15:00- כדור שלישי

זה יוצא 4 שעות בין כדור לכדור ואחרי 4 שעות אימון
מה דעתכם ?

שלום, האם לדעתכם מספיק לבחור ששוקל 85 קילוגרם 1 גרם קטוטיפן ביום ?
אשאל שוב ובנוסף אשאל אם אני עושה סייקל של שישה שבועות, אחרי ארבעה שבועות יש לי אירוע מסויים ומסתבר שאשתה בו, השאלה אם אני יכול להפסיק עם הקלן 36 שעות לפני, לשתות, ויום אחרי לחזור לקלן על 120 מק"ג.
תודה רבה.

אשאל שוב ובנוסף אשאל אם אני עושה סייקל של שישה שבועות, אחרי ארבעה שבועות יש לי אירוע מסויים ומסתבר שאשתה בו, השאלה אם אני יכול להפסיק עם הקלן 36 שעות לפני, לשתות, ויום אחרי לחזור לקלן על 120 מק"ג.
תודה רבה.
1)אכן מספיק
2)תעשה הפסקה של יום אחד מהקלן,לא יקרה כלום.

1.מישהו ניסה פה קלן של החברה לה פרמה איך התוצאות ממנה
2.האם אפשר לתפקד עם קלן עבודה לימודים ועוד כמה דברים
3.האם 8 שבועות חיטוב 6 עם קלן יספיקו להגיע מ 12 אחוז שומן ל 9 10 אחוז יש לי תפריט במאזן קלורי שלילי עם 40 דקות אירובי אחרי אימון כוח תודה לעוזרים
האם לשלב קפאין וכמה זמן הפסקה אחרי 6 שבועות

ייעוץ - מה אתם אומרים על קלן של black-pharma?
מה המינון לסקייל? ואיך אפשר לדעת שזה לא חיקוי?

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 61.8 · צפיות: 138
צהריים טובים לכולם יש לי מספר שאלות בנוגע לשימוש בקלן 40 מ"ג בפעם הראשונה.

1. יש ימים שאני קם בשעה 6:00 לעשות אירובי בוקר על בטן ריקה עם 200 מ"ג קפאין + יהומבין, לפי כל מה שקראתי פה אסור לשלב בין 2 החומרים כי הם עובדים שונה על הגוף, השאלה שלי האם כדי בשבועיים הפסקה אחרי השבועיים סייקל של קלן אפשרי להשתמש שוב ביהומבין לשבועיים ואז להפסיק ולהתחיל סייקל שני של קלן ?

2.כיצד אתם ממליצים לי לשלב את הקלן לפני האירובי בוקר בטן ריקה או ישר אחרי ? כי כמו שרשמתי אני קם ב 6:00 לאירובי ושעה 19:00 בערב אני מגיע לאימון אנאירובי ולפי מה שאני יודע ממש לא מומלץ לצרוך 4 שעות לפני אימון קלן, אז השאלה שלי היא בשבוע השני שאני מגיע ל 3 כדורים ביום אפשר לשלב את זה ככה :

6:00- אירובי
7:00 - כדור ראשון
11:00- כדור שני
15:00- כדור שלישי

זה יוצא 4 שעות בין כדור לכדור ואחרי 4 שעות אימון
מה דעתכם ?

1. יהומבין עובד על רצפטורי אלפא, קלן עובד על בטא וממה שאני יודע אפשר בהחלט לעשות את מה שתיארת פה, עדיף לקחת הפסקה של 3 שבועות בין סייקל של קלן.
2. עדיף אחרי האירובי כי לא מומלץ לעשות פעילות גופנית כמה שעות אחרי נטילה, הרשימה שהבאת בסדר גמור.

1.מישהו ניסה פה קלן של החברה לה פרמה איך התוצאות ממנה
2.האם אפשר לתפקד עם קלן עבודה לימודים ועוד כמה דברים
3.האם 8 שבועות חיטוב 6 עם קלן יספיקו להגיע מ 12 אחוז שומן ל 9 10 אחוז יש לי תפריט במאזן קלורי שלילי עם 40 דקות אירובי אחרי אימון כוח תודה לעוזרים
האם לשלב קפאין וכמה זמן הפסקה אחרי 6 שבועות

1. לא מכיר
2. כן אפשר לתפקד כרגיל אבל זה כמובן תלוי בתופעות לוואי שיש לך, לי אישית יש דופק מהיר יותר, קצת כיווצים ויותר זיעה (לחץ דם גם עלה קצת), ומידי פעם כאב ראש לא חד במיוחד, לא מפריע לי לעשות כלום.
3. כן

התחלתי את הסייקל של ה 40 מ"ג ביום שישי, לקחתי כדור אחד ובשבת כדור אחד, היום זה היום השלישי בסייקל לקחתי כדור ממש כשקמתי על בטן ריקה עם 200 מ"ג קפאין , ושתיתי חלבון + בננה והלכתי לעשות אירובי של חצי שעה ולא הרגשתי דופק מוזר או הרגשה מוזרה , זה בסדר שאני אמשיך לקחת לפני האירובי בוקר ? חשוב לציין שאני לוקח כדור ואחרי 10 דק אני כבר בריצה אז בכלל לא נראה לי שהוא עדיין מתחיל להשפיע.

בכל מקרה יש לי עוד שאלה , הבנתי ששילוב של אלכוהול וקלן אסור בהחלט , אפשר לדעת למה ? ומה הסיכונים ? כי בטיפשותי ביום שישי כשלקחתי את הכדור הראשון בבוקר בערב יצאתי וכן שתיתי, אז רציתי לדעת מה באמת ההשפעה שזה יכל לעשות ?

ועוד שאלה אפשר לשלב קאנביס + קלן ? ( קנאיבס רפואי לצורך העיניין).

שווה לנסות? מה המינון שמומלץ?

אני חושב שזה זיוף, אבל אני לא יכול להיות בטוח.
לשיקולך.

התחלתי את הסייקל של ה 40 מ"ג ביום שישי, לקחתי כדור אחד ובשבת כדור אחד, היום זה היום השלישי בסייקל לקחתי כדור ממש כשקמתי על בטן ריקה עם 200 מ"ג קפאין , ושתיתי חלבון + בננה והלכתי לעשות אירובי של חצי שעה ולא הרגשתי דופק מוזר או הרגשה מוזרה , זה בסדר שאני אמשיך לקחת לפני האירובי בוקר ? חשוב לציין שאני לוקח כדור ואחרי 10 דק אני כבר בריצה אז בכלל לא נראה לי שהוא עדיין מתחיל להשפיע.

בכל מקרה יש לי עוד שאלה , הבנתי ששילוב של אלכוהול וקלן אסור בהחלט , אפשר לדעת למה ? ומה הסיכונים ? כי בטיפשותי ביום שישי כשלקחתי את הכדור הראשון בבוקר בערב יצאתי וכן שתיתי, אז רציתי לדעת מה באמת ההשפעה שזה יכל לעשות ?

ועוד שאלה אפשר לשלב קאנביס + קלן ? ( קנאיבס רפואי לצורך העיניין).

אתה צריך לאכול רק 20 דקות אחרי נטילת כדור ולחכות לפחות שעתיים לפני מאמץ גופני, אתה כנראה לא מרגיש את זה עכשיו כי המינון נמוך, שתעלה ל-120 אני מקווה בשבילך שתבין לבד שזה לא רעיון טוב לרוץ ישר אחר כך.
לנושא האלכוהול, אלכוהול מייבש, קלן מייבש, אני משאר שזה גם תלוי בכמה אתה שותה.
לא נעשו הרבה מחקרים בעניין אז בשביל מה להסתכן?
אותו דבר לגבי קאנביס, אין מחקרים בעניין אז בשביל מה, אני בטוח שאתה גם יכול להסתדר בלי גאנג'ה לשבועיים.

אני חושב שזה זיוף, אבל אני לא יכול להיות בטוח.
לשיקולך.

יש איזו דרך לדעת?
ומה המינון שלוקחים ?

אתה צריך לאכול רק 20 דקות אחרי נטילת כדור ולחכות לפחות שעתיים לפני מאמץ גופני, אתה כנראה לא מרגיש את זה עכשיו כי המינון נמוך, שתעלה ל-120 אני מקווה בשבילך שתבין לבד שזה לא רעיון טוב לרוץ ישר אחר כך.
לנושא האלכוהול, אלכוהול מייבש, קלן מייבש, אני משאר שזה גם תלוי בכמה אתה שותה.
לא נעשו הרבה מחקרים בעניין אז בשביל מה להסתכן?
אותו דבר לגבי קאנביס, אין מחקרים בעניין אז בשביל מה, אני בטוח שאתה גם יכול להסתדר בלי גאנג'ה לשבועיים.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית