הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

נמצא בחיטוב כמה חודשים ומתחיל כעת שימוש בקלן למשך חודש בתפריט בו עד 100גרם פחמימה וללא העמסות.
.שאלתי,האם בתקופה זו אוכל להקטין את הגירעון שעד כה היה 600+ ועכשיו להוריד ל300-500?

נמצא בחיטוב כמה חודשים ומתחיל כעת שימוש בקלן למשך חודש בתפריט בו עד 100גרם פחמימה וללא העמסות.
.שאלתי,האם בתקופה זו אוכל להקטין את הגירעון שעד כה היה 600+ ועכשיו להוריד ל300-500?
כן יהיה ניתן. קלן מעלה מעט את חילוף החומרים לכן הקטנת הגרעון תהיה צעד חכם

מעלה תפריט בזמן שימוש בקלן לחוות דעת: כרגע 12%שומן,שוקל 81ק"ג,בן 34.
170חלבון, פחמימה 50-100,שומן אזור ה90.נמצא כרגע ביום ה-3 לקלן.
להשאיר ככה?

מעלה תפריט בזמן שימוש בקלן לחוות דעת: כרגע 12%שומן,שוקל 81ק"ג,בן 34.
170חלבון, פחמימה 50-100,שומן אזור ה90.נמצא כרגע ביום ה-3 לקלן.
להשאיר ככה?
כל עוד תמשיך להתקדם איכותית, אין סיבה לשנות את המרכיבים.
כשאתה אומר פחמימה 50-100, האם הכוונה להפרשים בין יום אימון לאיום ללא אימון? אחרת, לא מוצא סיבה לפער כה גדול כל פעם

כל עוד תמשיך להתקדם איכותית, אין סיבה לשנות את המרכיבים.
כשאתה אומר פחמימה 50-100, האם הכוונה להפרשים בין יום אימון לאיום ללא אימון? אחרת, לא מוצא סיבה לפער כה גדול כל פעם

אני 3 ימים אחרי העמסה מאד מופרזת אז מתחיל מפחמימה נמוכה ומעלה בהדרגה עד ל100.
כרגע אני על 1800קל' ביום ולא מאמין שאוריד עוד,אירובי עושה בעיקר 20ד' אחרי אימון כוח X 3 בשבוע ועוד פעמיים בשבוע הליכה של שעה בקצב בינוני.

האם בזמן השימוש בקלן ל30 יום יש צורך ביום עם מאזן קלורי חיובי,לאו דוקא העמסה?אני על 100ג חמימה ביום.

האם בזמן השימוש בקלן ל30 יום יש צורך ביום עם מאזן קלורי חיובי,לאו דוקא העמסה?אני על 100ג חמימה ביום.
הסבר, האם אתה מתכוון ליום אחד מתוך 30 הימים בהם אתה תהיה עד 100 גרם פחמימה, לעבור את הכמו הזו?
האם מדובר במאזן חיובי בכלל, ובפרט מעל 100 גר' פחמימה, או רק במאזן חיובי אך עדיין 100 גרם גר' פחמימה ומטה?

אממממ התקלת. . .
כוונתי הייתה באופן כללי האם כמו בדיאטה רגילה נדרש יום בו אתה 'מתרענן' מהדיאטה גם כשנמצאים על קלן אך עכשיו משהעלית כמה אופציות אשמח לשמוע להמלצה.המטרהשל כל זה היא כמובן כדי לא להיתקע במשקל/איבוד שריר.
.תודה

אממממ התקלת. . .
כוונתי הייתה באופן כללי האם כמו בדיאטה רגילה נדרש יום בו אתה 'מתרענן' מהדיאטה גם כשנמצאים על קלן אך עכשיו משהעלית כמה אופציות אשמח לשמוע להמלצה.המטרהשל כל זה היא כמובן כדי לא להיתקע במשקל/איבוד שריר.
.תודה
קלן יהיה אפקטיבי ביותר בהינתן מצג גוף קיטוזיס (וזאת משיגים על ידי כניסה לתפריט דל פחמימה והישארות בו למספר ימים, רק אז מתחיל תהליך קיטוזיס בגוף). עם זאת, הוא גם אפקטיבי (אם כי פחות, במידת מה, שלא ניתן לכמת מראש) כאשר הגוף לא במצב קיטוזיס, אלא רק בגרעון קלורי כלשהו.
אם אתה מחפש למקסם תוצאות ממנו, אזי הכי טוב לדבוק בתפריט דל פחמימה לכל אורך השימוש בו. באם לאו, ניתן לצרוף או כמות גבוהה יותר של פחמימה או לשלב העמוסות/ארוחות צ'יט וכדומה

קלן יהיה אפקטיבי ביותר בהינתן מצג גוף קיטוזיס (וזאת משיגים על ידי כניסה לתפריט דל פחמימה והישארות בו למספר ימים, רק אז מתחיל תהליך קיטוזיס בגוף). עם זאת, הוא גם אפקטיבי (אם כי פחות, במידת מה, שלא ניתן לכמת מראש) כאשר הגוף לא במצב קיטוזיס, אלא רק בגרעון קלורי כלשהו.
אם אתה מחפש למקסם תוצאות ממנו, אזי הכי טוב לדבוק בתפריט דל פחמימה לכל אורך השימוש בו. באם לאו, ניתן לצרוף או כמות גבוהה יותר של פחמימה או לשלב העמוסות/ארוחות צ'יט וכדומה
משום מה,נדמה שלגוף לי 'קל' יותר להתחטב כאשר יש יותר 8חמימה בתפריט,אני כרגע ביום ה8 לקלן ייתכן שעוד לוקחח זמן לגוף להתרגל דל 8חמימה כמו מאז שעברתי להעמסות אחת לשבוע(לפני הקלן) אז הירידה במשקל הייתה קלה יותר.מעריך שאני באזור ה10% +-.
.מה לדעתך יכולה להיות הסיבה?

משום מה,נדמה שלגוף לי 'קל' יותר להתחטב כאשר יש יותר 8חמימה בתפריט,אני כרגע ביום ה8 לקלן ייתכן שעוד לוקחח זמן לגוף להתרגל דל 8חמימה כמו מאז שעברתי להעמסות אחת לשבוע(לפני הקלן) אז הירידה במשקל הייתה קלה יותר.מעריך שאני באזור ה10% +-.
.מה לדעתך יכולה להיות הסיבה?
מטבוליזם
לא חובה לחטב על דל פחמימה

1.אני נוהג לקחת את כל 3 הכדורים יחדיו לאחר ארוחת בוקר ואין תופעות לוואי מיוחדות..האם יכול להמשיך?
2.האם בזמן שימוש בקלן יש טעם לקחת קפאין גם ביום ללא אימון אירובי/אנאירובי?

1.אני נוהג לקחת את כל 3 הכדורים יחדיו לאחר ארוחת בוקר ואין תופעות לוואי מיוחדות..האם יכול להמשיך?
2.האם בזמן שימוש בקלן יש טעם לקחת קפאין גם ביום ללא אימון אירובי/אנאירובי?
1. עדיף לקחת את הקלן על כמה שיותר בטן ריקה. כחצי שעה לפני האוכל (ובהנחה ומדובר בארוחה קטנה - בכלל טוב יותר).
2. לא, אלא אם כן אתה חייב לקבל מרץ וריכוז עבור פעילות מסויימת

1. עדיף לקחת את הקלן על כמה שיותר בטן ריקה. כחצי שעה לפני האוכל (ובהנחה ומדובר בארוחה קטנה - בכלל טוב יותר).
2. לא, אלא אם כן אתה חייב לקבל מרץ וריכוז עבור פעילות מסויימת
באמת,מה הסיבה לראשון?ומה לגבי נטילת כל הכדורים יחד,אפשר?

נניח ובנאדם שלא עושה שימוש באנאבולים השתמש בשורף שומן קלן/אפדרין/יהומבין וירד ל8-10 אחוז שומן.
האם ניתן לשמר את האחוז שומן הזה לתקופה של כמה שבועות ללא שימוש בשורפי השומן הללו ?
כלומר להגיע איתם לאחוז שומן נמוך ואז לשמר בלעדיהם ?

נניח ובנאדם שלא עושה שימוש באנאבולים השתמש בשורף שומן קלן/אפדרין/יהומבין וירד ל8-10 אחוז שומן.
האם ניתן לשמר את האחוז שומן הזה לתקופה של כמה שבועות ללא שימוש בשורפי השומן הללו ?
כלומר להגיע איתם לאחוז שומן נמוך ואז לשמר בלעדיהם ?
ניתן
זה תלוי הרבה גנטית, אורח חיים וכדומה
הרי אתה בוודאי מכיר הרבה אנשים (רובם דווקא לא נראים מי יודע מה - השחיפים של חופי הים התיכון אם להיות מעט יותר ספציפי), שלהיות על 8-10 א.ש כל השנה די נוח ורגיל להם.
באם מדובר באדם דווקא שמאותגר גנטית ועשה כברת דרך כדי להגיע לא.ש כה נמוך, אזי כאן יש להתאמץ שבעתיים (ובחלק שאין כל כך מה לנסות ולשנות אותו - הגנטיקה) בכדי לשמור על הישגים. שלא תטעה, יוהימבין/אפדרין/קלן/DNP הם מוצרים טובים ויעילים (היעיל ביותר DNP) וניתן להשיג עימם תוצאות בהחלט מספקות ויפות. השמירה על הישגים, גם ללא קשר לאנאבולים, היא משתנה ונגזרת של פרמטרים הניתנים לשליטה ולהחלטה (אמרנו- אימונים, תזונה, מנוחה, אורח חיים כללי) ושלא ניתנים לשליטה (גנטיקה). אם לסכם כך, ככל שהתוצאות שהתקבלו יותר מרשימות עבור אותו בן אדם ספציפית, אזי יש להשקיע הרבה יותר בכדי לשמור עליהן

אני עם קלן כבר שבועיים ויש לי עוד שבועיים בערך,מחר אני רוצה "לעצור להתרעננות" קלה,לאכול בחוץ ולאפשר לעצמי משהו שאני לא אוכל ביומיום ומצד שני כן לקחת קלן גם מחר ולשמור על גירעון קלורי-גם עם קטן.
בד"כ אני על 100ג' פחמימה וחושב להעלות את זה מחר ל200,לאכול משהו טוב בחוץ+אבטיח ולהוריד בכמת השומן בתפריט לאותו יום.
זה ילך?

אני עם קלן כבר שבועיים ויש לי עוד שבועיים בערך,מחר אני רוצה "לעצור להתרעננות" קלה,לאכול בחוץ ולאפשר לעצמי משהו שאני לא אוכל ביומיום ומצד שני כן לקחת קלן גם מחר ולשמור על גירעון קלורי-גם עם קטן.
בד"כ אני על 100ג' פחמימה וחושב להעלות את זה מחר ל200,לאכול משהו טוב בחוץ+אבטיח ולהוריד בכמת השומן בתפריט לאותו יום.
זה ילך?
תמשיך עם הקלן זה זניח למול התכנון שלך

האם יש העדפה לבצע סייקל קלן ארוך (עד 40יום) לעומת סייקלים של שבועים/מנוחה וחוזר...?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית