הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

שלום...
אני מעוניין לקנות קלן אבל אני די מפחד שזה יהיי מזויף, תוכלו להציג עבורי שיטות שאוכל למיין אם זה מזויף או לא?
גם כן אם אני אקח למשך 14 יום כמה לקחת בכל יום?

מבקש הבהרה:האם ניתן לקחת את 3 הכדורים יחד?והאם זה משנה שלוקחים יחד עם אוכל?
תודה.

מבקש הבהרה:האם ניתן לקחת את 3 הכדורים יחד?והאם זה משנה שלוקחים יחד עם אוכל?
תודה.
אפשר יחד
כדאי על כמה שיותר קיבה ריקה - ז"א לפני א.בוקר או למשל שעה לפני ארוחה הבאה (כלשהי)

שלום
אני מעוניין לקחת קלן של בלקן זה עם הקופסה הכחולה והלבנה עכשיו אני מפחד שיהיי מזויף
איך אוכל לדעת?

אפדרין במסה?

נשארו לי קצת כדורים 8 מ''ג מהחיטוב, כרגע אני בתוכנית יחסית עצימה SS , והיה עוזר ה''פוש'' של האפדרין פעם בכמה אימונים.
מה אתם אומרים על לקחת איזה 2 כדורים כPRE WORKOUT לפני אימון??
סה''כ ברוב הפורמולות יש הרבה חומרים לא ''ברורים'' , פה לפחות אני יודע מה אני לוקח.

בעקבות חוסר קלן בשוק אני נאלץ לקנות אפדרין,

עכשיו לא השתמשתי בזה בחייך ולמען האמת בפעמים הבודדות שניסיתי קלן הייתי יותר ממרוצה, האם אני יכול לצפות לתוצאות דומות מהאפדרין מבחינת ייבוש, מראה נוקשה ואיבוד שומן מהיר?

וזה בא בכדורים של 8 מג האם 6 כדורים ביום יעשו את העבודה או שבמשקל גוף של 85,86 צריך 9?

אפדרין במסה?

נשארו לי קצת כדורים 8 מ''ג מהחיטוב, כרגע אני בתוכנית יחסית עצימה SS , והיה עוזר ה''פוש'' של האפדרין פעם בכמה אימונים.
מה אתם אומרים על לקחת איזה 2 כדורים כPRE WORKOUT לפני אימון??
סה''כ ברוב הפורמולות יש הרבה חומרים לא ''ברורים'' , פה לפחות אני יודע מה אני לוקח.

אל תתחיל מכמות כזאת של אפדרין !
תנסה מי 32 תראה איך זה משפיע עליך, יותר מזה לא כדי לעלות לדעתי , לפחות לא מההתחלה !

אני מתחיל שבוע 4 עם קלן ונותר עוד שבוע בערך והעמסה אחרונה לפני 9ימים בערך,ללא הקלן.
בימים האחרונים נראה שהירידה נעצרת לאיטה ושאלתי היא האם במצב כזה כדאי לבצע העמסה או אפילו להיות בנייטרלי/נייטרלי+ ליום אחד כדי לנער קצת את הגוף?

אני מתחיל שבוע 4 עם קלן ונותר עוד שבוע בערך והעמסה אחרונה לפני 9ימים בערך,ללא הקלן.
בימים האחרונים נראה שהירידה נעצרת לאיטה ושאלתי היא האם במצב כזה כדאי לבצע העמסה או אפילו להיות בנייטרלי/נייטרלי+ ליום אחד כדי לנער קצת את הגוף?
תמשיך כרגיל אם יש עדיין ירידה איכותית
אחרת שקול לבצע העמסה

שלום רב אני מתכנן לקנות קלן שיספיק לי לפחות ל30 יום כמה שאלות

איך המינון אמור לעבוד? להמשיך 140 מק"ג עד היום ה30
באיזה יום להתחיל קטוטיפן?

אני כרגע בחיטוב עם 120 ג פחמימה האם כדאי לתת שבועיים דל פחמימה להיכנס לקטוגני לבצע העמסה ואז להתחיל את הסייקל?

שלום רב אני מתכנן לקנות קלן שיספיק לי לפחות ל30 יום כמה שאלות

איך המינון אמור לעבוד? להמשיך 140 מק"ג עד היום ה30
באיזה יום להתחיל קטוטיפן?

אני כרגע בחיטוב עם 120 ג פחמימה האם כדאי לתת שבועיים דל פחמימה להיכנס לקטוגני לבצע העמסה ואז להתחיל את הסייקל?
עבור על האשכול. ניתנו תשובות לשאלות הללו יותר מידי פעמים

מתחיל סייקל ראשון של קלן מתכנן לקחת שבועים ראשונים 40 ועוד שבועים 80 האם כדי ליתר ביטחון לקחת קטוטיפן כבר מהיום הראשון? האם יש בכלל צורך בקטוטיפן במינונים יחסית נמוכים כאלה?
האם התזונה משנה ליעילות של הקלן? כיאילו ברור לי שאני עדיין צריך להיות על מאזן שלילי אבל האם כמות הפחמימות או שומנים משנה?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית