אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

מישהו נתקל באפדרין UG שעל האריזה רשום Thermodrine וברקע שלו יש ציור של הענק הירוק? (בקופסא יש 30 כדורים)
נאמר לי שכל קפסולה מכילה 50 מ"ג כשבפועל המשקל הכולל ביחד עם הקפסולה עצמה הוא 30 מ"ג. (אני שקלתי)

אשמח לחוות דעת לפני שאני מכניס את זה לגוף..

תודה !
איך מדדת משקלים כאלה נמוכים?

איך הקלן הזה

קבצים מצורפים

• IMG-20161013-WA0006.jpg
    IMG-20161013-WA0006.jpg
    KB 22.1 · צפיות: 185
אני חושב להתחיל סייקל של קלן- 4 שבועות. וחושב להזמין 150 כדורים של 20 +קטו 30 כדורים של 1.
האם הסייקל הזה נראה הנכון ביותר למצב?

upload_2016-10-16_9-57-26.png

האם כדאי לחלק את זה אחרת?
אולי את הקטו להתחיל לקחת מיום מסויים ואז לקחת 2 במקום 1?
אני שוקל 84 כרגע.

התחלתי לפני שלוש ימים להשתמש בקלן שהעלית את המינון מה 40 מקג ל60 מקג התחילו לי רעידות בידיים ודופק מאוץ האם לעלות את המינון ל 80 ומתי יעברו התופעות לוואי

מתכנן להתחיל DNP בקרוב, בבקשה לא להטיף מוסר אם זה כדאי ואם זה מסוכן ואם זה שווה. אני מודע לסיכונים ולתופעות הלוואי ולוקח אותם בחשבון.
בכל מקרה, אני די סגור על רוב פקוטוקול השימוש, קראתי את כל המידע שקיים בפורום כולל פוסטים מהעבר (ריקון גליקוגן 3 ימים לפני, מתחיל עם מינון של 200 מ''ג לשבוע ועולה ל400 בהתאם להרגשה, לשתות הרבה מים, תוספי תזונה מתאימים וכ''ו)

המטרה שלי היא לנסות לשאוב עוד קצת מידע אחרון לפני שאני מתחיל, בתקווה שאני אשמע משהו שיעזור לי בהמשך מבעלי הנסיון/המומחים כאן. תודה רבה ! @Tom @Mike

התחלתי לפני שלוש ימים להשתמש בקלן שהעלית את המינון מה 40 מקג ל60 מקג התחילו לי רעידות בידיים ודופק מאוץ האם לעלות את המינון ל 80 ומתי יעברו התופעות לוואי
זה קורה
זה עובר בהמשך השימוש
ככל שהשימוש מתקדם ככה הגוף מתרגל לתופעות, גם בהעלאת המינון
חשוב לתסף בטאורין (3-5 גרם ביום) ומגנזיום ציטראט (400 מ"ג ביום)

אם עושים בדיקת ספציפית המיועדת לכך אז בוודאי, אבל ל95 אחוז מאיתנו לא יגלו מאחר ובדיקות דם\שתן לא מיועדות למצוא חומרים כאלה ואחרים.

אם עושים בדיקת ספציפית המיועדת לכך אז בוודאי, אבל ל95 אחוז מאיתנו לא יגלו מאחר ובדיקות דם\שתן לא מיועדות למצוא חומרים כאלה ואחרים

אני מתגייס עוד שלושה שבועות האם אפשר למצוא את זה שמה בבדיקות שעושים ביום של הגיוס
והאם יהיו בעיות עם זה?
תודה מראש על ההעזרה

אחלה תודה רבה !!
ועוד שאלה יש לי שורף שומנים טבעי כזה עם תמצית תה ירוק וקפאין עכשיו יש בו יהומבין אבל בכמות מזערית 40MG האם זה בסדר ליטול את זה עם הקלן?

זה יהומבין bark, יש הבדל בין BARK ל HCL, גירסת הBARK היא הצמח עצמו ולרוב נחשבת כחלשה, גרסת הHCL היא גירסה סינטטית של החומר האקטיבי והיא חזקה פי כמה וכמה מהBARK.
אני כמעט בטוח ששלך זה הBARK כי לא הגיוני שיש מינון של HCL בכל תוסף תזונה במינון כזה (מינון כזה יגרום לך להתקף חרדה ופעימות לב מואצות מאד)
בכל מקרה לשאלתך, לא הייתי לוקח את זה ביחד עם קלן מחשש לעליית לחץ דם.

טס לחו"ל בקרוב (עבודה) למשך כ4 ימים.
האם אני יכול לקחת איתי קלן?
או שכדאי לעשות הפסקה?

תגידו רגע בקלן אפשר לתת יום נגיד עם 300 פחמימה כי אני על 100 פחמימה מרגיש ממש מרוקן זה יהרוס?
או לקחת ארוחה גדולה עם פחמימות וחלבונים לעשות ציט ואת ההפרש להוריד באירובי אפשרי?

מתכנן להתחיל DNP בקרוב, בבקשה לא להטיף מוסר אם זה כדאי ואם זה מסוכן ואם זה שווה. אני מודע לסיכונים ולתופעות הלוואי ולוקח אותם בחשבון.
בכל מקרה, אני די סגור על רוב פקוטוקול השימוש, קראתי את כל המידע שקיים בפורום כולל פוסטים מהעבר (ריקון גליקוגן 3 ימים לפני, מתחיל עם מינון של 200 מ''ג לשבוע ועולה ל400 בהתאם להרגשה, לשתות הרבה מים, תוספי תזונה מתאימים וכ''ו)

המטרה שלי היא לנסות לשאוב עוד קצת מידע אחרון לפני שאני מתחיל, בתקווה שאני אשמע משהו שיעזור לי בהמשך מבעלי הנסיון/המומחים כאן. תודה רבה ! @Tom @Mike

לא יודע אם התחלת או לא אבל ממליץ לך לצרוך בין היתר גליצרול\גליצרין + אנטי אוקסידנטים + מיץ שנקרא juice v8
התוספים שציינתי הם נוספים לכל התוספים הרגילים שאתה אמור לקחת.
חוץ מזה, כדי למקסם את היעילות של הDNP מומלץ לשלב עם ECA.

שאלה חברים, האם ניתן להתחיל עם אפי ( כעשרה ימים ) ואז להמשיך עם קלן עוד עשרה ימים ? עד תום ה3 שבועות הראשונים

התחלתי לקחת היום יוהימבין, חצי מינון (3כדורים של 2.5)+קפאין 200מג+ל-טירוזין 1.5גרם .
יש לי מין כאב ממש חלש בבטן העליונה בצד שמאל(ליד הקיבה/לבלב), יכול להיות שזה מהיוהימבין?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית