הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

היית אמור להרגיש אותו כבר, טיפה התחלה של רעידות, כאב ראש, דופק מעט עולה.. אבל שוב זה משתנה מאדם לאדם, אבל לקחת קלן ולהגיד שלא מרגישים אותו במיוחד בהתחלה שתופעות הלוואי אמורות להיות הכי דומיננטיות, מעלה חשד גדול לחומר.

אז מוזר מאד, אני גם על קלן של זנקו כרגע ובתחילת השימוש היו לי את רוב תופעות הלוואי שציינתי, עכשיו אחרי כמה ימים נשאר לי טיפה הרעידות ודי.
אם יש לך זנקו תהיה בטוח שזה קלן, מוזר לי הקטע שאתה לא מרגיש אותו.
תנסה לעלות מינון.

לא ממליץ לעלות את המינון, פשוט התופעות לוואי לא ממש משפיעות אלייך זה לא אומר שהקלן לא עובד.
חבל לעלות ישר תמינון לפי דעתי, גם אני על קלן של בלקן ולא ממש מרגיש תופאות לוואי.
מה שאני מרגיש זה שהדופק עולה יותר מהר מהרגיל באירובי וטיפה רעידות בידיים. (על 120מק"ג)

שלום לכולם
אני מתכנן לעשות סייקל קלן
מציין זה סייקל ראשון שאני עושה בכללי
אני כרגע שוקל 76 קילו בן 17 ורוצה לעשות חיטובון קצר כי אני אחריי הפסקה יחסית ארוכה מהאימונים
הציעו לי קלן meditech
אשמח לשמוע דעות של איך להשתמש עם המינונים
ומתוך דאגה אני אסמטי יש איזה סיכון בתהליך עצמו עם המחלה או בכללי?

מצטער על החפירה פשוט חדש בתחום ורוצה להשכיל 😃

שלום לכולם
אני מתכנן לעשות סייקל קלן
מציין זה סייקל ראשון שאני עושה בכללי
אני כרגע שוקל 76 קילו בן 17 ורוצה לעשות חיטובון קצר כי אני אחריי הפסקה יחסית ארוכה מהאימונים
הציעו לי קלן meditech
אשמח לשמוע דעות של איך להשתמש עם המינונים
ומתוך דאגה אני אסמטי יש איזה סיכון בתהליך עצמו עם המחלה או בכללי?

מצטער על החפירה פשוט חדש בתחום ורוצה להשכיל 😃

ריבונו של עולם 76 קילו ואתה רוצה לעשות חיטוב? אם הגובה שלך לא 1.60 ומטה אין לך בכלל מה לחשוב על חיטוב.

בקרוב אני אתחיל חיטוב עם תפריט ואימוני ארובי ורציתי לעשות את זה הפעם עם יוהימבין לשומן העיקש ויש לי כמה שאלות-

1 המינון הוא 0.2 מ"ג לכל קילו ואני שוקל 90 אז אני צריך 18 מ"ג שזה 7 כדורים של 2.5 מ"ג, אם אני אקח פחות כמו 5 כדורים שזה היה 12.5 מ"ג עדיין היה לזה השפעה? מפחיד אותי לקחת כל כך הרבה כדורים ביחד בפעם הראשונה

2 להתחיל ישר עם אותה כמות כדורים או לעלות בהדרגה?

3 הבנתי שצריך להיות בצום במשך 8 שעות (4 לפני ו4 אחרי) אבל אפשר לשתות עם זה חלבון או BCAA כדי למנוע שרפת שריר? אני מתכוון לקחת אותם ב7 בבוקר עם BCAA או חלבון ולאכול ארוחה רק ב11 כי בערב אני מתאמן

4 אפשר לקחת את הכדורים באמצע השינה? אני אוכל ארוחת ערב ב8-9 אז חשבתי לקחת כדורים ב3 בבוקר ואז לחזור לישון כי אז יש לי מרווח של 8 שעות וגם אני לא אפספס ארוחה בבוקר

5 אני מתכוון לעשות חיטוב במשך 3 חודשים אז להתחיל ישר עם הכדורים או להתחיל בלי ואז שאני שם לב שאני לא מתקדם להתחיל עם הכדורים? לדוגמא חודש ראשון בלי כלום ואז חודשיים עם

6 אין לי אפשרות לעשות אירובי בבוקר אלה רק בערב אחרי האימון, זה בסדר שאני אקח את הכדורים בבוקר בלי אימוני ארובי?

7 מאחר וזה תרופה לבעיות זיקפה עלולה להיות בעיה בזקיפה לאחר השימוש לחודשיים-שלושה? הגוף לא מתרגל לזה ?

גיל-20
גובה- 1,88
משקל- 90-91

אם אתה לא 10 אחוז שומן ומטה - אין לך מה לגעת ביהומבין.
אם אתה לא מתכוון לעשות אירובי אחרי לקיחת היהומבין ופשוט לקחת אותו סתם כ"על הדרך" - אין לך מה לגעת ביהומבין.

אם אתה לא 10 אחוז שומן ומטה - אין לך מה לגעת ביהומבין.
אם אתה לא מתכוון לעשות אירובי אחרי לקיחת היהומבין ופשוט לקחת אותו סתם כ"על הדרך" - אין לך מה לגעת ביהומבין.
תודה על התשובה, אני חושב שאני ישתמש בקלן שבועיים לפני סוף החיטוב במקום יוהימבין מאחר ואין לי אפשרות לעשות אירובי בבוקר
בהנחה שאני שוקל 90 קילו, 120 מק"ג בשיא הכמות יספיקו לדעתך?

גם בלקיחת קלן צריך לעשות מרווח של כמה שעות עד האוכל? לא ראיתי שם מילה על זה במדריך שעשו פה בפורום-
Clen - המדריך השלם לשימוש בקלנבוטרול (קלן) - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

בקרוב אני אמור לקבל קליפר ואז אדע פחות או יותר את האחוז שומן שלי

תודה על התשובה, אני חושב שאני ישתמש בקלן שבועיים לפני סוף החיטוב במקום יוהימבין מאחר ואין לי אפשרות לעשות אירובי בבוקר
בהנחה שאני שוקל 90 קילו, 120 מק"ג בשיא הכמות יספיקו לדעתך?

גם בלקיחת קלן צריך לעשות מרווח של כמה שעות עד האוכל? לא ראיתי שם מילה על זה במדריך שעשו פה בפורום-
Clen - המדריך השלם לשימוש בקלנבוטרול (קלן) - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

בקרוב אני אמור לקבל קליפר ואז אדע פחות או יותר את האחוז שומן שלי
120מק"ג יספיקו בהחלט, כמובן בהדרגה לפי הפירמידה.
קלן אפשרי לקחת עם או בלי אוכל, לא צריך "לצום" כמו ביוהימבין.
צריך מישהו מקצועי שימדוד עם קליפר וגם שם תהיה סטייה, הכי טוב לעלות תמונה ויעריכו לך את האחוזי שומן.

היום התחלתי לקחת של 40 la Pharma s.r.l
לקחתי בערך לפני שלוש שעות קצת יותר
ושום תופעות לוואי וכלום?
אז פה עולה השאלה איך יודעים אם זה אורגינל או זיוף?
תודה מראש .

תמונה פה
Siz - העלאת תמונות | פתיחת גלריות
תמשיך רגיל לפי הפירמידה.
כל אחד מרגיש שונה תתופעות לוואי, יכול להיות שתתחיל להרגיש תופעות לוואי רק אחרי שבוע מהלקיחה.

תמשיך רגיל לפי הפירמידה.
כל אחד מרגיש שונה תתופעות לוואי, יכול להיות שתתחיל להרגיש תופעות לוואי רק אחרי שבוע מהלקיחה.
באמת? כי הבנתי שאם לא מרגישים על ההתחלה במיוחד שהגוף לא רגיל
אז כנראה שזה מזויף
בכול מקרה שמח לשמוע ימשיך לקחת

המשך כפי שהנחתי אותך בפרטי. אם אין כלל תופעות לאחר שבוע, חזור לעדכן

אישית רק אחרי שבוע התחלתי להרגיש תדופק שעולה במהירות יחסית, ריעידות ממש קטנות בידיים ורק עכשיו (שבוע רבעי עוד מעט) מגיעות התכווציות בכפות רגליים בקטנה.

אישית רק אחרי שבוע התחלתי להרגיש תדופק שעולה במהירות יחסית, ריעידות ממש קטנות בידיים ורק עכשיו (שבוע רבעי עוד מעט) מגיעות התכווציות בכפות רגליים בקטנה.

לא לשכוח לתסף בכדור אחד של 500 מ״ג מגנזיום.

מה אתם חושבים על הקלן של זנקו? רצות שמועות שזנקו בארץ לא מקורי. זה נכון?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית