הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

אהלן,
להבא שים לב היכן בפורום אתה שואל, קצת התמצאות בבקשה.
לשאלתך, התמונה שהעלת בפוסט שנסגר היא אכן קלן של זנקו. סך הכל עיצוב קצת חדש יותר, לפני כן זה היה בקופסת פלסטיק קטנה בסגירת הגנה מפני ילדים.
אין לחברה זיופים והכל תקין. אתה יכול להיות שקט לגבי המוצר שבידך

לא לשכוח לתסף בכדור אחד של 500 מ״ג מגנזיום.
מסתף במגנזיום גם ללא קשר לקלן, בסייקל הוספתי 3גרם טאורין.
עכשיו שבוע רבעי של הקלן (2מ"ג קטוטיפן לפני שינה מיום 10) ודווקא עכשיו מתחיל לקבל תכיווצים בכפות רגליים.
לרוב אחרי האימון ובזמן נהיגה חחחח לא נעים בכלל..
אחרי כמה זמן קלן יוצא מהדם לגמרי? (בגלל העמסת פחמימות, שהמילוי של המאגרים יהיה הכי אפקטיבי)
5שבועות שימוש. @Daniel Barack @Eyal @Tom

נערך לאחרונה:
אהלן,
להבא שים לב היכן בפורום אתה שואל, קצת התמצאות בבקשה.
לשאלתך, התמונה שהעלת בפוסט שנסגר היא אכן קלן של זנקו. סך הכל עיצוב קצת חדש יותר, לפני כן זה היה בקופסת פלסטיק קטנה בסגירת הגנה מפני ילדים.
אין לחברה זיופים והכל תקין. אתה יכול להיות שקט לגבי המוצר שבידך
אני כבר על 120 מקג ולא מרגיש כלום. אפילו לא רעידות בידיים. החומר מזוייף כנראה.

זה לא זיוף. אל תתאמץ להוציא שם רע. יש פה בפורום רק עוד איזה 6-7 אנשים שלקחו קלן זנקו והיו מרוצים. אם תתעקש גם אתייג אותם

איזו סיבה יש לי להוציא שם רע? שילמתי המון כסף על חומר שלא משפיע עלי אפילו לא קצת. כנראה זה משפיע כך רק על עצמי..

קלן משפיע על כולם, אפשר לומר שקצת אחרת בין האנשים, אבל משפיע. התמונה שהעלית היא בוודאות קלן זנקו מהבאצ'ט החדש, כך שאין לי באמת מושג למה אתה לא מרגיש

אני כבר על 120 מקג ולא מרגיש כלום. אפילו לא רעידות בידיים. החומר מזוייף כנראה.
אהלן בחור,
השתמשתי בקלן זנקו בסייקל חיטוב האחרון שביצעתי זה היה לפני בערך 4 חודשים
הקלן אחלה הרגשתי תופעות לוואי בעיקר בהתחלה, כמו רעידות באצבעות, דופק מהיר כאבי ראש
הקלן גם מייבש לי את הפה והאף בלילה זה ממש מעיב על השינה
תנסה קלן אחר בכל מקרה אני בטוח שזה קלן טוב מניסיון

שלום
אני אחרי סייקל שני של קלן(של באלקאן)+טסט הסייקל הראשון היה בחודש אוגוסט למשך 14 ימים, עכשיו הסייקל השני התחלתי בו לפני 10 ימים, בו אני מתכוון להמשיך לחודש כמובן עם קטוטפין עכשיו לפני יומיים הרגשתי שהעין שלי כואבת הפסקתי לקחת ( הייתי כבר ביום 10 מהסייקל) כי פחדתי שיהיי ממנו עכשיו השאלה שלי האם זה תופעות ליווי של הקלן והאם אפשר להמשיך או לעצור?

שלום , כרגע בשבועיים האחרונים של שימוש בקלן אוחז ב - 160 מק״ג ליממה.
בהתחלה לא היה מספיק פרופיטן - לקחתי 1 מ״ג לפני השינה.
הצלחתי להשיג פרופיטן נוסף ;
שאלתי היא האם להעלות את המינון ל - 2 מ״ג לפני השינה , או שהדבר מיותר ויגביר את תופעות הלוואי לשווא !?

היום ב- 00:10

שלום, אני מתכנן לקנות קלן של חברת בלו דרגון, אשמח לחוות דעת על החברה ועל הקלן שלה בפרט.

קניתי קלן + קטוטיפן אני מתכוון להתחיל איתו בעוד חודש.. כשדיברתי עם אנשים שמבינים בתחום אמר לי אחד שזה גרם לו לסרטן במעי , השני אמר שמי שלוקח משתנה וזה גם משפיע לאחר מכן אתה לא ניהיה אותו בן אדם , השלישי אמר שזה מגדיל את הלב וכן הלאה .. כל אחד אמר לי דברים שאפשר להגיד קצת הפחידו ואני לא יודע מה לעשות מצד אחד אני מנסה להבין אם חס וחלילה זה יקרה ובגלל זה אני שואל כאן אם יש אפשרויות שזה מה שקורה? מצד שני אני כל כך רוצה לקחת ובגלל זה קניתי כדי להוריד את כל השומן העיקש ששנים לא הורדתי.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית